Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam ponownie
Myszko przesłałam Ci dane do pierwszej strony. Ja muszę przyznać, że czuję się całkiem dobrze... Tylko ciągle jestem zmęczona i głodna... muszę spróbować tej wody z cytryną Poza tym piersi mam wrażliwe i czasami wieczorami leciuteńkie mdłości
Nie mogę się już doczekać wizyty u ginekologa, żeby zobaczyć mojego maluszkamałaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wizytę.
Uzupełnię pierwszą stronkę dzisiaj i będzie pięknie!!!
Na razie idę jeszcze spać... Szaro za oknem... Tak jakoś nie wiosennie a bardziej jesiennie...estrella lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a jak mam uzupełnić???? moge ją edytować??
dam znac po wizyciegosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:MałaMyszka bedziemy mieli druga córcie Lilianne
jakie dane mam ci wysłać??
mała zdrowa jak rybka
podaj mi tylko swoje imię, wiek, datę porodu wg @ i kolor nicku jaki chcesz heeheheh płeć już znamy
i jak masz to fotkę pierwszego testu ciążowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 18:41
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Estrella cieszę się że twoje wyniki są ok
Biedroneczka super że wizyta udana. Gratuluję córeczki. Jeśli u mnie będzie kolejna córka to nazwiemy ją Lilianka lub AlicjaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:00
małaMyszka, estrella, Biedroneczka83, gosiunia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualnyDrzemka potrwala troche dluzej niz przewidywalam ale musze odpoczywac zeby w pracy miec sily
Ostatnio z mezem myslelismy o imionach i musze przyznac ze bedziemy miec ogromny problem z wyborem. Mnie podobaja sie inne niz mezowi. Poza tym on odrzuca kazde ktore jest w rodzinie wsrod znajonych czy u kolegow z pracy... W ten sposob niewiele zostaje do wyborumałaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość