Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale przystojniaczek!!!! Ja cię kręcę!!! Będzie łamał serduszka...
gosiunia lubi tę wiadomość
-
ja mam materacyk na to prześcieradełko takie z gumką,ale nie raz wkładam kocyk bo dostałam taki bardzo mięciutki i przyjemny-zresztą jak nagle zrobi się zimno to zawsze mam zapasowy
małaMyszka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Dobry wieczór
troszkę sie tu rozkrecilo.
Matleena - witaj serdecznie!!!masz juz na oku imię dla synka?
Ach ten Wojtuś :-*
Estrella, piekny masz brzuszek i świetna ta koszulka!
Julita, ale nie zapominaj o nas i wpadaj tu z newsami
Mycha!!!! Trzymaj tam młodego jeszcze!!!!
Odebrałam ciuszki od znajomej, z trzech worków wybiore moze kilka sztuk... I co tu zrobic z reszta?też tak macie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 00:02
gosiunia, małaMyszka, estrella lubią tę wiadomość
-
Witaj w klubie!
Ja nie śpię chyba od 4.30 i od jakiś 40 min juz nie walczę z próba zasnieciazaraz zjem po cichutku jogurt. Nie lubię sie tak wybudzac
Aaaaaha, ja myślałam, ze juz potwierdzone ze bedzie synek. Ja bylam nakrecona i pewna swej intuicji na synka do 19 tyg, a okazało sie, ze córa
Bardzo ładne imiona wybraliściemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Matleena, to intensywnie zaczynasz dzien. Ja nie wstaje, nie ma mowy!
Dziewczyny, wlasnie spojrzałam i nie wierzę! Mam 77 dni do porodu!!! Zaczynamy dzis 30 tydzien (29+0)!Boje sie i cieszę sie
Myszko, jak sie dzis czujesz?gosiunia, małaMyszka, estrella, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
I ja nie spie od 5.30
Gosia, a co Wojtulo ma takie podkrazone oczka? Spac mu w nocy nie dajesz;)
Estrella, super koszulka!
Matleena, piekna data porodu:)
Owca, u nas tez z synka w 20tc zrobiła sie dziewczynkaByc moze urodzimy w podobnym termnie, bo moja 'kruszynka' ma juz 1445g i wielkosci odpowiada 29+4 tc!
A teraz pytanie za sto punktow. Możecie polecic jakas pojemna torbe do wozka? A moze zdalyscie sie na te w komplecie do bryki?gosiunia, małaMyszka, estrella, Owca123 lubią tę wiadomość
-
hehe kto komu nie daje spać
nie mi grochy na mleko lecą
podrapał się i dlatego tak wygląda z tymi pazurkami to masakra czasem dwa razy w tygodniu ścinam-nie zapomnijcie niedrapek do szpitala ciocie
małaMyszka, estrella, Owca123 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Witam Was serdecznie dziewczęta, czy ja też mogę do Was dołączyć? Widzę, że z niektórymi znamy się z Październikowych
mam nadzieję, że tu się odnajdę bo tam nie bardzo mogę
małaMyszka, Matleena, Natka88, estrella, gosiunia, Owca123, dorcia8919, Fatim lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Witam Was serdecznie dziewczęta, czy ja też mogę do Was dołączyć? Widzę, że z niektórymi znamy się z Październikowych
jak miło
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane!
U nas nocka niezbyt fajna, bo skurcze znowu mnie obudziły. Na razie wiem, że to fizjologiczne, ale wczoraj ok. 18 to miałam wrażenie, że mnie rozerwie. Identyczny ból jak na @ tyle, że przechodził co jakieś 10 min i wracał... Potem ukłucia w szyjce się zaczęły.
Wydaje mi się, że Sebastian pcha się do kanału rodnego i stąd te dolegliwości!
Nie jest źle. W razie czego mam szpital pod nosem, teściową na łączach i torbę gotową, także wszystko pod kontrolą.
Późno zaczęłam dzień, bo mąż zaspał do pracy, wieczorem chleba z bramy nie dostał, więc rano leciałam do piekarni, potem poszłam z mała i po małe zakupy warzywne, umyłam podłogę, wykąpałam się i czekam na położną... Może za chwilę już przyjdzie.
Z dobrych spraw, rozmawiałam z Sebastianem - potencjalnym kandydatem na chrzestnego. Jestem w szoku, bo bez zająknięcia się zgodził. Powiedział, że czuje się zaszczycony i wyróżniony. Nie wie z jakiego powodu, ale czuje się wyjątkowo i bardzo się cieszy.
Zapytałam najpierw czy ich wyjazd na urlop jest pewny, czy raczej to plany, bo nie chciałabym ich ciągać tyle km, powiedział, że to żaden problem. Wsiada w auto i za 3,5 h jest na miejscu.
Jestem przeszczęśliwa!!!!Matleena, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Witam Was serdecznie dziewczęta, czy ja też mogę do Was dołączyć? Widzę, że z niektórymi znamy się z Październikowych
-
hej Laski
ja już po zajęciach fizycznych w SR i po małych zakupachteraz jakoś sen mnie zwala z nóg więc chyba się kimnę? może to przez ciśnienie bo zmierzyłam i mam 98 na 59, podsłchałam też serduszko mojej córeczki
mała statystyka:
- zaczynam 33tc (32+0)
- do porodu zostało 56 dni <!!!>
- 80% loading
- 10kg na +
- jutro wizyta u gina po 6 tyg. przerwy!
Myszko jak tam twoje skórcze? mnie wczoraj złapał ból miesiączkowy i nieźle się wystraszyłam!
Gosiunia synuś rośnie jak na drożdżach, słodkości
Wiedźma wellcome
Natka ja mam torbę w komplecie z wózkiem, taką na podwoziu jak i zawieszaną przy rączce do prowadzenia wózka, więc tematem się nie interesowałam
Owca my to razem co tydzień świętujemy rozpoczynające się nowe tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:47
małaMyszka, estrella, gosiunia, Owca123 lubią tę wiadomość
-
Julita - takie mam właśnie skurcze. Ostry ból jak @, tyle tylko, że mam wrażenie, że mnie rozsadzi od środka.
Dzisiaj już zaobserwowałam 3 takie dosyć mocne. Kupiłam sobie gazetkę i będę czytać przez cały weekend leżąc i nic nie robiąc...
estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
A ja witam się w 29 tygodniuna liczniku już 70%
Widzę, że razem z Owcą i Julitą zawsze wchodzimy razem w nowy tydzień
Matleena świetna data porodujeśli się sprawdzi to będziecie mieć cudowny prezent
Myszko musisz wytłumaczyć synkowi, że musi jeszcze trochę posiedzieć w brzuszkuSuper, że Sebastian się zgodził i mały będzie miał chrzestnego
Gosiunia Wojtuś niezmiennie cudowny
Owca u mnie na razie 2 znajome obiecały dać ciuszki ale jeszcze ich od tamtej pory nie widziałam więc nie wiem w jakim stanie będą... sama jestem ciekawa
Co do koszulki to fajnie, że Wam się podobaa dostałam ją od koleżanki na urodziny więc nawet nie wiem gdzie kupowała... możliwe, że przez internet bo ona głównie przez internet robi zakupy
Kurczę ale z Was ranne ptaszkimąż dziś po 6 wstawał do pracy więc też się obudziłam ale później zasnęłam i tak spałam do 10.00
moja mała chyba tak jak my śpi w nocy, a w dzień szaleje bo na szczęście niezbyt często w nocy czuję kopniaki
Natka ja raczej będę korzystała z tej, która dołączona jest do wózka. Chyba, że bardzo nie będzie mi odpowiadała to rozejrzę się za inną ale to dopiero jak zaczniemy z niej korzystać
Wiedźma witamy i zapraszamynie dziwię Ci się, że na tamtym wątku nie możesz się odnaleźć... mam podobnie... co jakiś czas podejmuję próbę ale jednak tu na naszej wesołej porodówce czuję się najlepiej
U mnie dziś dzień podobny do wczorajszego, mąż w pracy więc ja zrobiłam sobie domowe spa, wzięłam kąpiel, wyprostowałam włosy, pomalowałam paznokcie u stóp (chyba ostatni raz bo już ledwo dałam radę), nabalsamowałam całe ciało, a teraz siedzę i pachnęA wieczorem idziemy z mężem do kina na Teda 2, ciekawa jestem czy będzie równie zabawny jak pierwsza część. I wreszcie zjem popcorn
od kilkunastu dni mam na niego ochotę
małaMyszka, julita, gosiunia, Owca123 lubią tę wiadomość