Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:Amelcia ma już tylko 5 dni do terminu a Basik goni - 1 tydz 2 dni.
Mam nadzieję, że się pochwalą
To ja chyba sama tu zostanę za niedługoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:54
gosiunia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkoro o mnie mowa, to uprzejmie melduję, że zamiast pięciu dni do porodu - mam już pięć dni po porodzie
Nie meldowałam się, bo tydzień byłam w szpitalu, wróciliśmy w środę. Dziś mam chwilkę żeby się Wam pochwalić moim małym szczęściem, które urodziło się nagle w niedzielę poprzez cc. Mały ważył 2430g, 51 cm i dostał 10 punktów
A oto mój kochamy króliczek:
Owca123, Basik122, Matleena, gosiunia, Natka88, dorcia8919, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W wielu przypadkach na tym forum jest tak że póki się staramy czy jesteśmy w ciąży to się dziewczyny chętnie udzielają. A jak się dziecko urodzi to po prostu olewają forum. Normalne jak dla mnie więc nikogo nie winię czy coś w tym stylu, po prostu nie wszyscy są żądni dalszych kontaktów z nie znanymi ludzmi za pomocą szklanego ekranu
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny!
Dawno mnie nie było, ale czytam Was na bieżąco. Niestety mamy teraz sporo zamieszania i nie mam po prostu kiedy wejść i coś napisać. Troszkę mamy problemów z Szymonem i gdy mam chwile to albo ogarniam zaległości albo zwyczajnie odpoczywam. Postaram się wpaść i wszystko Wam opowiem. niestety ale przy takim dziecku jak moje z czasem jest kiepsko!
Nowym mamusiom oczywiście ogromnie gratuluję!!!Basik122, małaMyszka lubią tę wiadomość