Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka super pomysł. Jutro po egzaminie będę miała dużo czasu to zaproszę fasolkowe dziewczyny z grudnia i zrobimy wspólnie jakąś fajną pierwszą stronkę
-
No dobrze Dziewczyny!!! Ostatni raz rzucę okiem na notatki. Jutro o 11:30 mam egzamin. Obiecuję, że jak tylko go zdam to wspólnie pomyślimy nad pierwszą stronką. Co ma być, jakie info itp. W końcu razem po tej stronie!!!
Strasznie się cieszę!!! -
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:Powodzenia na egzaminie Myszka
Chciałam wstać o 8 żeby się jeszcze pouczyć, ale przez sen odpowiadałam na pytania, więc coś tam umiem.
Trzymajcie kciuki Kochane!!!
tomania2806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Cześć, Ja Was troszkę będę podglądać, Oczywiście jeśli Można
Tu każda może podglądać, pytać, narzekać, płakać, śmiać się, marzyć i śnić!Lena87, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Najpierw był szok i tępo patrzył się w buciki z otwartą paszczą, później niedowierzanie, że tak go oszukiwałam, zaczął tańczyć i machać tyłkiem a później chodził tak szczęśliwy jakiego go nigdy nie widziałam ciągle łapał mnie za rękę, jak przechodziliśmy obok dzieci to odwracał się patrzył mi w oczy i robił uśmiech od ucha do ucha i mówił, że teraz musi obchodzić się ze mną i dbać jak o jajo
małaMyszka, Lena87, bosa, Nancy87, estrella, tomania2806, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Fatim!!! Dbajcie o siebie!!! To teraz najważniejsze!
Dziewczyny powiedzcie, co chciałybyście na pierwszej stronie? Jakie informacje? Jak ma wyglądać lista?bosa, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
małaMyszka wrote:Pewnie, co to za pytanie
Tu każda może podglądać, pytać, narzekać, płakać, śmiać się, marzyć i śnić!
ślinić się i oblizywać też
Ja dziś wciągam kapuśniak, który dostałam od teściowej ale chodzi za mną pasztetowa mniam mniam Ostatni raz ją jadłam chyba w liceum
A Wy na co macie smaka ?małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
My oglądamy Miasto 44. Pospałam prawie dwie godziny... Spacer po plaży, egzamin, wizyta u teściów i gofry mnie zmęczyły...
tomania2806, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Zjadłabym kotleta schabowego z pieczonymi ziemniakami i kawałkiem ogórka kiszonego...
Czy to naprawdę aż tak wiele... Wiem przecież, że jest 1:30... Chce mi się płakać...Fatim, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja za to jestem strasznie przemeczona ostatnio a pomimo to nie moge spac budze sie 5.50 i od tej godziny nie moge usnac a zasypiam kolo 1 musze sie zdrzemnac w ciagu dnia, ale najpierw pojade na bete. Trzymajcie kciukasy
małaMyszka lubi tę wiadomość