Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Juz wrocilam, popoludniu pojade po wyniki. Na wkladce mialam kilka kropek krwi wielkości szpilki...zastanawiam sie czy to mozliwe, ze tak pozno zagniezdzenie bylo ? Czy beta moze wyjsc przed zagniezdzeniem ? Moze dlatego testy nie wychodzily a beta nie byla powalajaco duza ? Wczoraj mialam ten rozowy sluz w ilosci na opuszek malego palca. Co myslicie kochane ?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Na razie odpoczywaj i staraj się unikać stresu... Jeśli plemienia się powtórzą jedź do szpitala... Na początku ciąży to bardzo niebezpieczne. Beta hcg nie była niska. Dzisiaj powinna być ok. 120 i więcej. Jesteś na podtrzymaniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 10:27
-
Dzisiejsza beta 129,6 endometrium 17,3mm czekam na wypis z SORu, bo mam podobne bole do skurczy no i konsultowalam te plamienie, ale wedlug badania ginekologicznego i usg wszystko jest ok, sluz tez. Mam sie nieprzemeczac, leniuchowac, powtarzac bete i pisal cos o usg co 3 dni, zeby obserwowac czy cos sie dzieje,ale z tym usg to chodzilo chyba o zarodek czy widoczny (?)
-
Fatim co 3 dni USG???
poczekaj na trzecią betę. Po tygodniu lub dwóch idź na USG sprawdzić jaki jest pęcherzyk ciążowy, a potem to już twój gin cię pokieruje. -
Uzupełniłam naszą listę na grudniowym wątku - zaprosiłam wszystkie dziewczyny z listy Może nasze grono znowu się powiększy. Czekamy na resztę naszych prezencików.
Z listy wynika, że jest nas 26Fatim lubi tę wiadomość
-
Fatim wystraszyłaś mnie trochę, siebie pewnie też. Cieszę się,że wszystko jest ok. Relaksuj się, będzie dobrze
Julita mnie też po wszystkim mdli, i wszystko jest dla mnie za słodkie blee nawet zupy, sałatki, woda.... Pewnie skończą się te przykre dolegliwości w 2 trymestrze
Myszko a Ty teraz czujesz się lepiej?małaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Tak kochane!
U mnie już bardzo rzadko są mdłości. Myślę, że dzięki temu, że jem regularnie, dużo piję i odpoczywam. Nadal jednak nie mogę przejść obok zielonych warzyw, bo mi źle... Bardzo źle... Chyba po ciąży nie wrócę do szpinaku brokułów pora i takich tam... Nawet jak piszę to mi słabo.
Na mdłości polecam wodę z wyciśniętym sokiem z połowy cytryny. Dzięki niej mogę patrzeć na wodę, ale samej nie tknę. Musi być cytrynka.
Raz zdarzyło mi się mega zaparcie i męczyłam się przez 3 dni. Teraz już wiem czego nie jeść i co jeść.
Jakoś sobie z tym radzę
bosa lubi tę wiadomość
-
Mysza a z tymi mdłościami to miałaś tak, że czary mary i z dnia na dzień ustały czy coraz słabiej je odczuwałaś aż całkiem przeszły? mi też po wodzie jest słabo a właściwie to czuję taką gorzkość w buzi, więc wolę z cytryną i koniecznie musi być schłodzona z mdłościami radzę sobie jeszcze dzięki ciągłemu żuciu gumy miętowej, bez tego patentu bym zwariowała
-
julita wrote:Mysza a z tymi mdłościami to miałaś tak, że czary mary i z dnia na dzień ustały czy coraz słabiej je odczuwałaś aż całkiem przeszły? mi też po wodzie jest słabo a właściwie to czuję taką gorzkość w buzi, więc wolę z cytryną i koniecznie musi być schłodzona z mdłościami radzę sobie jeszcze dzięki ciągłemu żuciu gumy miętowej, bez tego patentu bym zwariowała
Fatim, julita lubią tę wiadomość
-
małaMyszka dziękuję za zaproszenie do tak ZACNEJ grupy
witam wszystkie dziewczyny serdecznie :*
będę do Was zaglądała i udzielała się jak tylko to możliwe fajnie że powstała taka grupa !
ale mnie zgaga męczy pierwszy objaw ciąży, mam nadzieję że ostatnimałaMyszka, Fatim lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
małaMyszka ja właśnie od początku nie miałam zadnych objawów, oprócz braku @ i senności:) nawet zaczełam się stresować, ale właśnie od wczoraj mnie strasznie zgaga męczy więc to chyba dobry objaw
byle do czwartku i zobaczymy Naszego szkraba:)małaMyszka lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Na nas badanie czeka 11.02 lub 13.02 bo poprosilam o wczesniejsze wpisanie to mi zaproponowali wlasnie 11.02 o 12.30 a docelowo mam 13.02 o 16.00 wiec jesli nic mnie nie bedzie niepokoic to tak zastawie. Na serduszko umowilam sie 20.02, bo kalendarz mi pokazuje, ze od 18 powinno byc je widac wiec jeszcze kupa czasu a mi juz samego rana sok zoladkowy podchodzi do gardla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 06:33