Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny róbcie tu dla mnie miejsce, bo nie omieszkam się tu w końcu zawitać
małaMyszka, Fatim, Natka88, gosiunia, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
hej
MałaMyszko dziękuję za zaproszenie
pewnie będę wpadać do Was częściej dziś jednak jestem na chwilkę bo od sb. jestem na antybiotyku bo tak mnie połamało: ból i zawroty głowy, katar, bóle mięśni itp..zatoki i taki kaszel, że już myślałam, że na oskrzela albo na płucach coś siedzi .. Mam nadzieję tylko, że ani antybiotyk ani ten epizod "chorobowy" nie zaszkodzi Małemu.
My wizytę mamy dopiero 25.02. W między czasie standardowo morfologia i mocz plus glukoza na czczo - po 1h - i po 2h jakoś się ją przetrwa
Dziewczyny ja Wam wcale nie zazdroszczę tych objawów ... ja od początku prócz braku @ t o prawie wcale tych objawów nie mam.. lekarz zawsze się śmieje, że moja morfologia i reszta badań są tak idealne jakbym w ciąży nie była dobrze, że jest USG
3mam kciuki za Wasze wizytymałaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Paulina_2603 wrote:Dziewczyny róbcie tu dla mnie miejsce, bo nie omieszkam się tu w końcu zawitać
Fatim, gosiunia lubią tę wiadomość
-
dzieńdoberek:) ja od 7 w pracy na posterunku:)
małaMyszka oj to razem odliczamy do wizyty
Fatim super beta wszystko bedzie dobrze zobaczysz, a czas do wizyty przeleci ja już 2 tygodnie czekam a jeszcze tylko 3 dni
Paulina witamy witamy:)
Magda_lena88 to mnie uspokoiłaś z tymi objawami:) bo jak narazie tfu tfu odpukać oprócz braku @ i senności nie mam żadnych objawów. Oby w czwartek pieknie biło serduszko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 10:10
małaMyszka, Fatim lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Chej Kochane! Myszko, dzięki na zaproszenie u mnie termin na 3 października ale myślę, że do końca września sie wyrobimy mój mąż jak widzi małe bobo, też mnie ściska za rękę i spogląda słodkimi oczkami hehe smieje się, że ogląda już wózki haha z alufelgami! Eh faceci... jeszcze nie byłam u ginki- dopiero 13 lutego. Pierwsze wizyty ide prywatnie potem zapisuje sie na nfz bo na wyprawkę nie wyrobie hehe prywatnie 220 za wizyte z usg. Później te badania beda droższe a po co ja płace składki. Co do zachcianek to ja już miałam zanim dowiedziałam sie o ciąży heheh np zupki chińskie w dniach gdy bejbi sie zagnieżdżał piłam cole litrami mimo, że jej nie lubie dziś mam chęć na barszcz czerwony hehe wczoraj jak oglądałam mecz naszych ręcznych to podłoga była w kolorze barszczu i już zachcianka się załączyła hahaha
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Cześć dziewczyny,
Za mną chodzi mięso, kurczaki, indyki,schabowe,mielone... Pewnie organizm domaga się tego czego mu brakuje, bo przed ciążą mięcho mnie nie kręciło za bardzo
Czekamy na Ciebie Estrella :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 10:25
małaMyszka, estrella, gosiunia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
u mnie pies zmienił zachowanie... i to mnie zdziwiło, myślałam, że jest chora. Nie wskakiwała mi na kolana, nie chodziła po mnie w nocy jak zawsze, bo pchała się i nie patrzała jak chodziła, często budziłam się z siniakami od pazurków. Teraz też nawet jak ją zawołam, to niechętnie przychodzi, zostaje w nogach no chyba, że ją zaproszę to delikatnie podchodzi i się przytula.
julita, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Codziennie rano budzę się i wiem na co mam ochotę. A dzisiaj nie mam zupełnie pomysłu na obiad. Zeżarłabym amino barszcz czerwony, ale to sama chemia... powstrzymuje się już chyba miesiąc...
Myślę o płatkach z mlekiem na drugie śniadanie, czyli za jakieś 40 min. Nie wiem chyba znowu potrzebuję nabiału.gosiunia lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:u mnie pies zmienił zachowanie... i to mnie zdziwiło, myślałam, że jest chora. Nie wskakiwała mi na kolana, nie chodziła po mnie w nocy jak zawsze, bo pchała się i nie patrzała jak chodziła, często budziłam się z siniakami od pazurków. Teraz też nawet jak ją zawołam, to niechętnie przychodzi, zostaje w nogach no chyba, że ją zaproszę to delikatnie podchodzi i się przytula.
mój pies to ma jakieś ADHD i trochę się boję jak to będzie jak już na świat przyjdzie nasze maleństwo, generalnie jest strasznie zazdrosna i mam nadzieję że to się nie przełoży na późniejszy czas
z drugiej strony wszędzie się rozpisują, że buldogi francuskie są stworzone dla małych dzieci więc nie powinnam martwić się na zapas
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Myszka zrob sobie na obiad kurczaka w szynce parmeńskiej z pomidorami z puszki
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/pomidory/kurczak_w_pomidorach/przepis.html
Bardzo dobry,szybki i smaczny obiad -
A ja gotuje buraczki na barszczuk. Zrobiłam ogromny gar bo mam zamiar jeßć do oporu dla małża zrobie coś poźniej
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Marribell wrote:A ja gotuje buraczki na barszczuk. Zrobiłam ogromny gar bo mam zamiar jeßć do oporu dla małża zrobie coś poźniej
o mamuniuuu buraczki
jak ja kocham buraczki, jak ja kocham barszcz czerwony z buraczków oczywiście taki z prawdziwych warzyw a nie z torebki ;PmałaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
julita wrote:a u mnie żurek z białą kiełbaską i jajeczkami - dziewczyny sory za skromność, ale żurek mistrzostwa świata!!!
Zrobilam sobie drzemke i teraz nic mi sie nie chce wiec zrobie nalesnikimałaMyszka, julita, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Mała Myszko- cukinia, papryka, cebula i ew pomidorki w kostkę i do garka. Zalać szklanką wody, dodać 2 zarenka ziela angielskiego, z 5 ziaren pieprzu, 2 listki laurowe. Na patelni podsmażyć kiełbaskę w plasterkach i dodać do garnka. Gotować do miekkosci warzyw. Na koniec posolić i dodać łyżke koncentratu. Zagotować i już
małaMyszka lubi tę wiadomość
Pessar w 27 tc- wytrzymaj