Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji naszego swieta :-* ja wciaz jestem u mamy... W pt powiedzielismy o Bejbiku ucieszyli sie nawet bardziej niz sie spodziewalam i nawet nie nawiazali do mojej sytuacji w pracy... Dopiero jak ja o tym wspomnialam to Uznali ze dziecko wazniejsze niz praca ktora zawsze mozna zmienic dzis jeszcze czeka nas wizyta u tesciow ktorych rowniez trzeba poinformowac... Ciekawe jak oni zareaguja hehe
Myszko co do tesciowej i szwagierki to moge miec z moimi podobny problem... Wtracaly sie juz jak kupilismy mieszkanie i dalej kreca nosem na niektore nasze pomysly np. Czarne rolety w sypialni... Bo im sie nie podoba... Juz widze ich komentarze dotyczace lozeczka wozka itd ale zmieszkaniem sie nie dalam i teraz tez sie nie dam. Szwagierka to osoba samotna nie ma dzieci wiec niech sie nie wtraca bo to ja bede matka
Mala mi moja ginka chciala mi dac l4 wlasnie z uwagi na szalejace wokol choroby ale nie wzielam tylko obiecalam ze jesli gorzej sie poczuje to ide do rodzinnego po zwolnienie zeby nie ryzykowacFatim, małaMyszka, Basik122, mała.mi, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaki bebzolek śliczny!!!!
A my w drodze do Jastrzębiej Góry!!! 18 stopni!!!!!
Trzeba wykorzystać ostatnie tygodnie naszego autka. Później już będą weekendy w Krakowie, Wrocławiu i Poznaniu!!!!!Krysti, gosiunia, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Fatim jeden week w Krk. Następny we Wro, jeszcze inny w mieście know how...
Już się nie mogę doczekać.
W drodze powrotnej zapaliła się kontrolka - oleju - szybki zjazd na stację no i 60 zł na olej, nie żebym nie wspominała M., żeby go sprawdził, tzn. czy w ogóle jest olej jeszcze... hihihhi na szczęście to tylko 60 zł bez wymiany, bo już nam się nie opłaca. Myślę, że będę jeździć naszym bączkiem aż stanie i odmówi posłuszeństwa. A na złomie musi się znaleźć max do 5 kwietnia...Fatim, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja planuję podróż na Wielkanoc do miejscowości Połczyn Zdrój, bo obiecałam mamie, że spędzę z nią święta a będzie w tym czasie w sanatorium no nic i tak źle się czuję po jajkach wszelkiej maści no i szczypiorku, brrr masakra jakaś
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tomania takie weekendy są najgorsze.
Dzisiaj chyba nie wyjdę z wyra... Spacer z małą będzie 5 minutowy. Wczoraj było tak fajnie, że już teraz muszę zbierać siły na następny wypad...tomania2806, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Takie wycieczki ograniczyłam do minimum... Teraz sama wsiadam i jadę. W weekend albo ja albo M. prowadzi i po drodze podejmujmy decyzję gdzie... Wczoraj miała być Białogóra a skończyło się na Jastrzębiej... A tam normalnie sezon w pełni!!! Rybkę smażyli, pizza z pieca. Normalnie szok. Chcieliśmy wejść na taką rybkę, ale było trochę za szybko, bo godzinę wcześniej jedliśmy obiad, no i nie było wolnego miejsca na zewnątrz, bo z małą do środka nie wejdziemy. Poza tym szkoda marnować takie słońce siedząc w lokalu...
tomania2806, Fatim, gosiunia, Natka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moi tesciowie nie jadą gdzieś zeby sie przejść na spacer pozwiedzać. Tylko jadą żeby żreć naprawdę. Totalna patologia. A teściowa wczoraj stwierdziła ze robienie USG teraz to totalna głupota bo i tak nic nie wykryje a jakby coś się miało stać to juz dawno bym plamila, kiedyś lekarze bie mieli USG i sobie radzili, a na koniec stwierdziła ze dobry lekarz bez USG sprawdzi serce dziecka...
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Stara szkoła pewnie potrafi. Moja teściowa pomimo ponad 30 lat w zawodzie położnej/oddziałowej też jest anty USG. Jak pokazałam jej w lutym fotkę to aż czerwona ze złości się zrobiła i zapytała czy gin się dobrze czuje robiąc tyle ujęć... Ja tam się cieszę... A po wizycie nie pokazuję USG. Nie to nie...
tomania2806, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moi teściowie w każdy weekend piją, mój mąż źle przez to wspomina swoją nieżyjącą babcię, chcę oszczędzić tego swojemu dziecku. U mnie w domu rodzice się nie upijają, na palcach 1 ręki można by policzyć kiedy się upili. Zawsze piją dla smaku a teście żeby się upić nawet w niedzielę jak na drugi dzień do pracy. Mam nadzieję, że mąż porozmawia z nimi i się ogarną, bo nie chcę by dziecko było świadkiem libacji na co dzień jak nie piją są spoko. A to jedzenie wpychają do domu, zawsze jakiś upominek z okazji świąt itp. Ale te weekendy mnie przerażaja
-
moi teściowie też mówią że kiedyś się baz usg żyło i było ok,że była niespodzianka co do płci,powiedziałam im że czasy się zmieniły i ja tam się ciesze bo przynajmniej wiem że z moim dzieckiem jest ok ..od tego czasu nic nie mówią- a ostatnio nawet teściowa się zdjęciami wnuka zachwycała
tomania2806, małaMyszka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc najblizsza rodzina juz poinformowana... Wszyscy sie ciesza i wbrew moim obawom rowniez tesciowie i szwagierka olali temat pracy szwagierka juz oszalala i chce mi sukienke kupic taka zebym mogla tez pozniej chodzic jak juz brzuszek bedzie wiekszy... Poza tym powiedziala ze ona kupi nam wozek... Mowie Wam istne szalenstwo ale ja na razie nie mysle o zakupach tylko o Bejbiku zeby rosl zdrowo i zeby wszystko bylo dobrze...
Fatim slabych masz tesciow... Moi na szczescie pija ale w rozsadnych ilosciach... I dobrze bo tez bym nie chciala zeby moje dziecko widzialo libacje...
Ja dzis od rana mecze sie w pracy... Wczoraj byla piekna sloneczna pogoda a dzis ponuro wiec mega chce mi sie spac... Ale polowa juz za mna wiec dam radeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 11:44