Wesoła porodówka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale przezylam stresa sekundowego ! Podcieram sie, patrze na palcu krew spogladam na wkladke, plamka krwi, ale nie centralnie na srodku. Macam sie paluchami, sluz ladniutki. Biore lusterko patrze i skaleczylam sobie pipke dzisiaj przy goleniu
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Fatim ja bym dostała chyba zawału a to na szczęście tylko mała pierdółka ufff
Tomania trzymam kciuki
Moja 19 mc córka zrobiła dziś trzeci raz siku na nocnik i jestem z niej bardzo dumna w nagrodę dostała pół cukierka bajecznego a ja się poświęciłam i zjadłam druga połówkęFatim, Natka88, estrella, małaMyszka, tomania2806, gosiunia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
hej dziecwzyny ja z innej beczki, mam tylko pytanie co do wykresów dziecka w kalendarzu ciąży...dlaczego długość dziecka można zaznaczyc tylko do 14 tyg?? da sie to jakos przestawić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 15:08
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bosa, to zdolna ta Twoja cora Szybko ja nocnikujesz
Ja, gdy opiekowalam sie dzieckiem, to Mala szybko zalapala o co chodzi, potem jej sie odwidzialo. Ok, nie bylo cisnienia, ale jak przyszlo lato, to proby zostaly ponowione i pamietam jaka Zuza obrala taktyke "ciocia, zasikam wszystkie gacie w 15 minut i nie bedziesz miala mi co zalozyc". Mialam;) Stroj kapielowy:) Co sie okazalo, na dworze latwiej jej przychodzilo wolanie niz w domu. Ale ta duma i radosc z dziecka jest bezcenna. Ten kto nie przezyje tego sam nigdy nie zrozumie
Tomania, jeszcze raz gratuluje pieknej betytomania2806, estrella, bosa, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i tu się pochwalę moją wczorajszą betą: 2080,0
Dziś właśnie myślałam, że muszę zakupić jakieś fajne książki o ciąży macie coś godnego polecenia? I dla mamy i dla taty? Bo mąż również postanowił się dokształcić w tym zakresiebosa, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a Wy robicie betę żeby sprawdzić czy maluch rośnie, czy z innego powodu? Ja stwierdziłam że nie zrobię żeby się nie stresować wynikami i jak nie zrobiłam do tej pory to już chyba nie zrobię. Ale jak czytam Wasze wpisy to jednak się zastanawiam...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mik@, ja robilam, bo jestem po poronieniu i lekarz kazal sprawdzic czy jest wporzadku Sama bym nie robila, bo to mnie wcale jakos szczegolnie nie uspokoilo
małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nie umiem okazać mojej radości, bo przepełnia moje serce i od wizyty mam banana na twarzy.
Dzisiaj nie tylko widziałam, ale też usłyszałam serduszko! To najwspanialszy dźwięk jaki słyszałam w życiu. USG było waginalne i przez brzuch. Maluszek nie chciał dzisiaj fikać. Na następnej wizycie poznamy już płeć. Chyba zwariuję ze szczęścia! Teraz już nic mnie innego nie interesuje.
Postanowiłam, że zrobię w końcu porządek w szafie i będzie miejsce dla maluszka.
Następna wizyta dopiero 5 marca, a ja już nie mogę się doczekać. Dr miała problem, żeby zlecić mi następne badania, bo krew i mocz są zbyt dobre, ale na następny miesiąc ma być FT4, morfologia i mocz.
tomania2806, julita, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Jutro zaczynam II trymestr!!!! Szaleństwo... Ale już rozmawiam z brzuszkiem, więc dociera powoli do mnie ta ogromna radość...
A tak poza tym to rano śmiała się ze mnie położna w rejestracji, bo zapytała czy to jest jeszcze I trymestr, a ja na to, że w zasadzie ostatni dzień, bo dzisiaj jest 12+6. Mówi, że ja jestem taka dokładna he he he he
No i jak dr zapytała jak się czuję itp. to też powiedziałam, że jest teoretycznie ostatni dzień I trymestru, 12+6, a wg ostatniego badania minus jeden dzień, to zaczęła się uśmiechać, ale jak robiła USG to się lekko zdziwiła - idealnie 12+6. Powiedziałam jej, że teraz to ja już muszę być na bieżąco... Ha ha ha ha hatomania2806, julita, bosa, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Hej kochane,
Natko po prostu oswajam ją z nocnikiem, pierwszy raz nasikała we wrześniu, drugi w grudniu a trzeci w lutym więc rilax siada jak ma ochotę, nocnik najczęściej jej służy do zakładania na głowę niestety a jak nasika to jest sukces
Tomania, Estrella- piękne bety
Myszko cieszę się bardzo,że u Was wszystko ok - innej opcji nie było hehe Dzidziuś boski !!! jaki już duży :)udanych zakupów
Na obiad rybka i surówka z kapusty mniam mniamestrella, małaMyszka, gosiunia lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."