Wrocławskie ciężarówki
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny może Wy jako już doświadczone macie do polecenia jakiegoś lekarza do prowadzenia ciąży?
wstępnie zdecydowałam się na dr Grażynę Grocholską
może któraś z Was prowadziła u niej ciążę? Lub u jakiegoś innego lekarza z Lux medu?
będę Wam wdzieczna za wszelkie opinie:) -
Ooo Bella i jak jestes z niej zadowolona? Ja bylam u niej w sumie dwa razy, raz w poprzedniej ciąży gdy zaczęło się poronienie i postawila trafną diagnozę
i teraz po skierowanie na betę i progesteron, kolejna wizytę mam w poniedzialek
powiedz czy u niej jest problem z L4 czy da mi bez problemu? -
w sumie tak, wydaje mi sie, ze jest dobra osoba i zna sie na rzeczy. przede wszystkim nie ma u niej problemu wlasnie ze skierowaniami na badania, a ja mam za soba poronienie plus ciaze biochemiczna wiec na poczatku dla mnie to bylo wazne by kontrolowac bete i pregesteron i ona nigdy mi nie odmowila skierowania.
ona mi L4 dala od razu, bez proszenia i wydaje mi sie, ze nie powinna Ci odmowic.
ja ide do niej 17.09. dodatkowo tez chodze prywatnie by wszystko sprawdzic plus lekarz do ktoego chodze jest lekarzem na Borowskiej a chyba chcialabym tam rodzic.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Bella ja też jestem wlasnie po promieniu, bylam u niej 1.09 zaraz po pozytywnym tescie i wcale mnie nie pogonila ze za szybko przyszłam, dala skierowania bez problemu bo dlaczego mam placic za badania skoro mam w abonamencie?
opodiwdzialam jej ze mam szkodliwe warunki w pracy wiec powiedziala że na razie nie może dać zaświadczenie ani zwolnienia bo nie ma na czym się oprzeć w diagnozie a sam test nie wystarczy
na razie mam L4 od internisty
ale skoro piszesz ze daje bez problemu to już się mniej będę martwić
dziękuję Ci bardzo bardzo:*
ja mam wizytę teraz 08.09 i kolejna chyba 15.09 bo już coś powinno byc widać na usg wtedy -
gosia86 wrote:Bella ja też jestem wlasnie po promieniu, bylam u niej 1.09 zaraz po pozytywnym tescie i wcale mnie nie pogonila ze za szybko przyszłam, dala skierowania bez problemu bo dlaczego mam placic za badania skoro mam w abonamencie?
opodiwdzialam jej ze mam szkodliwe warunki w pracy wiec powiedziala że na razie nie może dać zaświadczenie ani zwolnienia bo nie ma na czym się oprzeć w diagnozie a sam test nie wystarczy
na razie mam L4 od internisty
ale skoro piszesz ze daje bez problemu to już się mniej będę martwić
dziękuję Ci bardzo bardzo:*
ja mam wizytę teraz 08.09 i kolejna chyba 15.09 bo już coś powinno byc widać na usg wtedy
mi chyba pierwsze L4 wystawila po wyniku Bety, poniewaz ja nie chcialam na poczatku USG robic. bardzo mi sie podobalo, ze to zrozumiala i nie naciskala. Ja uwazam, ze ona jest naprawde w porzadku, nigdy sie u niej nie czulam, ze zadaje glupie pytania, nigdy jej sie nie spieszy, zawsze wszystko wytlumaczy i zawsze chce pomoc. Kiedys zadalam jej pytanie i nie bardzo byla pewna to chwycila za telefon i dzwonila do meza by sie dopytac bo on jest internista (nie wiem czy wielu lekarzy by sie na to zdecydowalo!). owszem bardzo czesto sa u niej opoznienia ale ja uwazam, ze warto.
ze zwolnieniem nie bylo problemu jak tylko jej powiedzialam, ze mam zle warunki pracy, ze sie zle czuje no i ze wzgledu na moja "historie".gosia86 lubi tę wiadomość
-
Bella a zdradzisz jaką miałaś betę?
bo ja w 11 dpo 59,82 a w 13 dpo 156,20
ale myślę że to powinno jej wystarczyć
fatalnie się dzisiaj czuję od rana ból głowy a teraz jeszcze ząb się odezwał
a wszystko możliwe że uda nam się spotkać chodzisz na dominikańskim czy na swobodną? -
nick nieaktualny
-
gosia86 wrote:Bella a zdradzisz jaką miałaś betę?
bo ja w 11 dpo 59,82 a w 13 dpo 156,20
ale myślę że to powinno jej wystarczyć
fatalnie się dzisiaj czuję od rana ból głowy a teraz jeszcze ząb się odezwał
a wszystko możliwe że uda nam się spotkać chodzisz na dominikańskim czy na swobodną?
ja mialam 510 ale nie wiem jaki to byl dzien poniewaz nie wiem kiedy dokladnie mialam owu w tamtym cyklu poniewaz zupelnie odpuscilam
wiem, ze mozna brac apap jak Cie cos boli. ja bralam chyba 2 razy ale tylko po pol tabletki.
a o zebie nic nawet nie mow, ja w dniu w ktorym dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy wyladowalam u dentystki na fotelu z mega bolem poniewaz wdalo mi sie zapalenie ropne zeba leczonego kanalowo! na szczescie szybko zareagowalam i ropa zebrala sie miejscowo i nie doszla do krwioobiegu.
ja czasem chodze na swobodna ale glownie na pl Dominikaski poniewaz mam tam blizej, i jakos bardziej mi sie podoba