X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrocławskie ciężarówki
Odpowiedz

Wrocławskie ciężarówki

Oceń ten wątek:
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:
    Anula wszystkie zwolnienia powyżej 14 dni trafiają do systemu w ZUSie i faktycznie można zostać wylosowanym i mieć kontrolę w domu, bądź dostać wezwanie do stawienia się w ZUSie na komisji. Nie przejmuj się tym tak bardzo, jak zobaczysz awizo w skrzynce, że cię nie zastali, to idź do apteki i zrób jakieś zakupy, będziesz mieć paragon z datą. Twój ginekolog może ci wypisać też zaświadczenie, że byłaś na wizycie. Kontrole nie zdarzają się tak często, ja w ogóle o tym nie myślę. Oczywiście najlepiej jak nie masz wpisane w L4, że musisz leżeć. Trochę chaotycznie napisałam, jakby coś to pytaj.
    Dziekuje za odpowiedz :)

74disg18xt1q3yyo.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś chodzi do ginekologa Dawida Wiśniewskiego?

74disg18xt1q3yyo.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny poszukuję wózka 2w1lub 3w1 może któraś Was aktualnie zmienia lub planuje zmianę wózka to proszę o info :)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Chiang Mai Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Czy któraś chodzi do ginekologa Dawida Wiśniewskiego?

Anula1990 ja Chodziłam :) Zafundował mi poród marzeń! Będę mu wdzięczna już zawsze! I teraz też do niego chodzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 21:25

3i49cwa1t57en9fi.png
  • stay Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę sobie zaznaczyć, że mam przeczytać ten wątek. ;)

Czy któraś prowadziła ciążę u Roberta Mydłowskiego?

<3 Nadusia <3
    z6EVp1.png
    tt1d64a6.png
  • Venice Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stay ja prowadzę obecną ciążę u dr Mydłowskiego. Pierwszą też prowadziłam u niego. Obie ciąże z komplikacjami, zawsze mogę do niego zadzwonić w razie potrzeby.Polecam!

stay lubi tę wiadomość

p19us65gm2vs5uf6.png
‹‹ 22 23 24 25 26
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ