Wrocławskie ciężarówki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny,
Widze, ze dawno tu nikt nie zagladal.
Ale i tak melduje, ze od 7.11.2014 jestem mama synusia Erika.
Erik pojawil sie przez cc, mierzyl 56cm i wazyl 3820.
Bardzo go kocham, ale nie moge dojsc do siebie po cc...
Chang mai, u Ciebie tez tak ciezki byl proces powrotu do zdrowia po cc?
Pozdrawiam Was i mam nadzieje, ze uda nam sie spotkac na jakims spacerku!
Zdrowka!ALAALICJA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
futuremama wrote:A mi przed oczami śmignęła nie raz "Mama Gaja", ponoć organizują darmowe kursy i chyba tam będę chciała. Póki co mam jeszcze trochę czasu
Fanja też jest u nich opcja szkoły weekendowej
-
Oooo nowe "pokolenie" Ale ekstra Wpadajcie na mojego ovu bloga
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/starania-i-ciaza-w-tajlandii,320.html
Zapraszam też na kawę/sok do mnie lub na mieście. Aaaa i mam miliony rzeczy po Gai (ubranka, sprzęty pielęgnacyjne, zabawki) więc jakbyście chciały wpaść pooglądać czy coś się Wam przyda to zapraszam.gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Piszę ze swojego doświadczenia. Mój pierworodny urodził się we Wrocku,zadeklarowałam się rodzić na Kamińskiego(tam pracował mój prowadzący ciążę gin),a jak okazało się,że miałam bóle w 36 tyg i przyjechaliśmy tam z mężem,to powiedziano mi,ze mogę rodzić na korytarzu jak chcę. Pojechaliśmy na Brochow,tam się mną zajęły położne i lekarze. Bardzo miło wspominam te chwile,co.prawda miałam cc,więc nie wiem jak to jest gdy się rodzi sn,ale myślę,ze personel w trakcie takiego porodu jest także miły i pomocny.
Także nie zrazilam się i gdybym miała teraz wybierać,także rodzilabym na Brochowie -
Obecnie mieszkam w Norwegii,także rodzić będę niebawem tutaj. Ale zdecydowanie obstawiam Brochow.
Mój był wczesniakiem,tam się nim zajęto należycie,personel pomocny,pielęgniarki walczyły żeby Mały jadł pierś,aż zaskoczył. Na prawdę jesteśmy z mężem zadowoleni z tamtych chwil,nie zalujemy ze tam trafiłamgosia86 lubi tę wiadomość
-
Ja rodziłam (miałam cc) na Kamieńskiego i jestem zadowolona ale właściwie tylko dlatego, że miałam tam lekarza. Na Brochów pojechałam raz bo miałam plamienia i od tamtej pory moja noga już nigdy więcej tam nie postanie Z plamieniami byłam też na Borowskiej i tam było bardzo fajnie. CC ponoć najlepiej na Borowskiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 23:54