Wrocławskie ciężarówki
-
WIADOMOŚĆ
-
Changi Mai może na brochowie zależy na kogo sie trafi na IP
A pamuetasz kto wtedy był?
Ja tam pojechałam z plamieniami w 12 tc prosto z ulicy bez karty ciąży na IP był dr Bal i przyjął mnie bez mrugnięcia okiem
Teraz robię u niego usg prywatnie bo słyszałam o nim dużo dobrych opiniWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 13:29
-
Witam sie i ja...ja co prawda mkeszkam w Trzebnicy ale Wroclaw to moj drugi dom tu sie wychowalam i kocham to miasto.
Ja bede rodzic przez CC w Trzebnicy nawet wczoraj pojechalam na IP ze skurczamimzostalam przyjeta w 5 minut, zbadana, usg dowiedzialam sie przy okazji ze to synus ale moje skircze sa wynikiem prawdopodobnie zrostow po eczesniejszej cc i moja macica tak dsje znac ze rosnie.
We Wroclawiu slyszalam rozne opinie Kamienskiego moja siostra rodzila 3 dzieci i poleca, innne kolezanki znowu Brochow polecaja.
Ale wiem ze wroclawskie szpitale sa czesto zatloczone i dlatego nawet jakbym miala mozliwosc porodu we Wro to wole Trzebnice gdzie czesto jest pusto i mozna trafic ze rodzisz sama[/url] -
Changi nowe wpisy czytam na bieżąco ale nadrobić te wcześniejsze strony to trochę zajmuje
Ja się tak upieram przy tym brochowie bo 10 minut i już jestem na miejscu
Dzięki że podoba Ci się imię mojej królewny:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 23:34
-
Dziewczyny znacie jakieś komisy we Wroclawiu z wózkami?
Byłam już na Rejtana kolo dworca głównego ale nic ciekawego a wczoraj byłam w misiu na orzechowej tam juz spory wybór i wózków i ciuszków ale nie mieli akurat tej formy wózków którą sobie upatrzyłam
-
Hej Dziewczyny
Mam sporo rzeczy po Gajce (dla chłopców i dziewczynek) - moim zdaniem ładne i zadbane. Może, którejś się przydadzą? Odbiór oczywiście we Wrocławiu - nawet bardzo miło będzie się spotkać (A tak poza tym my spotykamy się z dziećmi, ale jakby jakaś mama z brzuszkiem chciała dołączyć to też zapraszamy)
http://szafka.pl/profil/Elemiach/sprzedaje_lub_wymieniam
-
Witam:)
Nie mam kogo zapytac wiec zadaje pytanie na forum.
Od miesiaca jestem na l4 i tu moje pytanie :czy to prawda ,że zus lubi kontrolować ciężarówki?Lekarz ginekolog mnie troche nastraszył,żebym raczej przebywała w domu ,nie wyjezdzala nigdzie i w tygodniu do 15stej starała sie nie opuszczac domu...jak tu cieszyc sie z ciązy...jak czlowiek tylko wyjdzie z domu i boi sie czy nie było u niego proszonych gości?
-
Anula wszystkie zwolnienia powyżej 14 dni trafiają do systemu w ZUSie i faktycznie można zostać wylosowanym i mieć kontrolę w domu, bądź dostać wezwanie do stawienia się w ZUSie na komisji. Nie przejmuj się tym tak bardzo, jak zobaczysz awizo w skrzynce, że cię nie zastali, to idź do apteki i zrób jakieś zakupy, będziesz mieć paragon z datą. Twój ginekolog może ci wypisać też zaświadczenie, że byłaś na wizycie. Kontrole nie zdarzają się tak często, ja w ogóle o tym nie myślę. Oczywiście najlepiej jak nie masz wpisane w L4, że musisz leżeć. Trochę chaotycznie napisałam, jakby coś to pytaj.