Wrocławskie ciężarówki
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasza, ten moj okres to jakaś wersja demo. Zaczął się jak okres (i konsystencja i kolor na to wskazywal) ale już następnego dnia sie nie pojawił. Dziwne, ale jestem po dwóch kontrolach u giną i to ostatniej całkiem niedawno i mówił ze wszystko ok. Chyba jutro umowie sie na wizytę bo co by Niebylec to trochę dziwnie ze się cis takiego pojawiło.
-
nick nieaktualny
-
My z Tomkiem chetnie wybierzemy sie na spacer w kazdej chwili oprocz srody i niedzieli.
Kredka na poprzednich stronach mozna poczytac nasze rozwazania odnosnie szpitali i doswiadczenia juz pohttps://www.maluchy.pl/ci-71283.png
https://www.maluchy.pl/li-71282.png -
U nas na razie masakra!podejrzewam alergię u młodego bo od 3 dni sluz w kupce ciagly placz i ulewania:(wiec na razie ze spacerkiem ciezko bedzie szczegolnie ze wczoraj sprzedalismy hondę
odezwę sie jak sie sytuacja u nas poprawi.
pozdrawiam gorąco!!!https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
Odnośnie lekarzy - ja chodziłam do LuxMedu na Pl.Dominikańskim do dr. Andrzejewskiego.
Jestem z jego opieki zadowolona, ale jest to pan dość specyficzny. Nie straszy i nie wymyśla potencjalnych chorób jak nie trzeba (i nie daje zleceń na wymyślone badania jak nie ma wskazań), ale może nie każdemu takie podejście się podoba. Jest rzeczowy i konkretny, odpowiada na wszystkie badania bardzo szczegółowo i nie mam zastrzeżeń co do jego sposobu prowadzenia ciąży. Poszłam do niego z polecenia koleżanki, która też u niego prowadziła swoją ciążę i jej koleżanki. Wszystkie jesteśmy zadowolone
aguś82, to faktycznie nieciekawie się u Was porobiłoMoże coś zjadłaś i to tylko chwilowe? Jak nie ma wysypki to też może być alergia? Jestem niezorientowana w temacie
Kiedy idziecie do pediatry? Mam nadzieję, że szybko mu minie. Bidulek.
Bez auta jesteś teraz nieco uziemniona. Przymierzasz się do kupna czegoś 5-drzwiowego, czy na razie wstrzymujecie się z zakupem?
Saszka, ja chętnie się na spacer wybiorę. Przejrzyjmy pogodę i coś zaplanujmy. Dzisiaj chciałam sama pospacerować, ale mnie Mila tak wymęczyła od 7 do 13, że jak ją potem nakarmiłam i się w końcu kimnęła to ja razem z nią. Nie wiem jak to dziecko daje radę bez spania tyle godzin z rzędu, bo ja wymiękam...Za to teraz śpi jak suseł, pewnie w nocy sobie odbijeTeraz to mi się już nie chce nigdzie wyłazić, bo późno. Jak nie zaplanuję wspólnego wyjścia, to mogę nigdzie się nie wygrzebać (coś mi się tak wydaje).
Ostatnio byliśmy na rodzinnym spacerze w parku koło Hali Stulecia. Jest super. Duży, zadbany i ogólnie piękny, ale trochę daleko. Ja mogę i po rynku sie pokręcić w kółko i wrócić, bo tam mam chyba najbliżejNie ukrywam, że wolę póki co bez auta, więc albo piechotą dotrę albo tramwajem.
Pozdrawiamy i do usłyszenia
-
Cześć Dziewczyny
Jakiś czas temu się przywitałam i potem tak zniknęłam (nie ogarnęłam tylu wątków na forum na raz:))
Mam pytanko do mam rozpakowanych i tych jeszcze w dwupaku - chodzicie gdzieś na jakiś fitness w ciąży? Tyle siłowni w mieście, a gimnastyki dla kobiet w ciąży brak
Będę wdzięczna za informację
A co do spacerku - ja jestem za. Podajcie termin i miejsce to wpadnę i się poznamy) (jeśli mnie przyjmiecie do grona)
-
Muska no właśnie u nas wysypka jest, tylko nie wiem czy nie myle z tradzikiem.ale co do jedzenia to poszalalam trochę z nabialem , czekolada tzn nie jakks mega duzo ale teraz mam mega wyrzuty sumiejianbo widze ze malemu cos ewidentnie jest, no nic jutro szczepienie wiec pedatra go obejrzy i tylko nie wiem czy w takiej sytuacji nie przesunie szczepienia.
A co do auta to muszemy cos kupic jsk najszybciej bo ja nie mam jak sie ruszyc z malym bez auta, zobaczymy, bo nawer mamy 2,auta upatrzone w okolicy.
Pozdrawiamy Was goraco i mam nadzieję ze wkrotce się spotkamy. Moze przyszly tydzien będzie dla nas laskawszy.https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Wrocławianki
Ja dopiero na początku ale się dołączam.
Ja polecam dr Marka Eliasa - poki co jestem zachwycona.
Do Luxmedu tez jestem zapisana, ale ginekolog mnie tam nie powalił. Moze jak dowie się niebawem, że jestem w ciąży to jakoś więcej mi serca okaże
A na Bielany moze skoczę - mam 5 km więc szkoda byłoby nie pojsc -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny!
Chetnie Was poznam, zwlaszcza, ze podczytalam kiedys, ze ktoras z Was zbierala dziewczyn przy teczy, fabrycznej? Mieszkam niedaleko, wiec jak ktoras z Was ma ochote nawiazac znajomosc, jestem za
Planowalam rodzic wTrzebnicy, ale jednak chyba bede na Kamienskiego, bo jednak blizej mam...a moj maz czesto teraz ma wyjazdy sluzbowe, wiec do DTR taxi nie dojade
Prawie cala ciaze lezalam, teraz niby ok, ale juz mi ciezko troche lazic daleko
Wiec, jak cos, jakas zbiorka, chetnie dolacze I poslucham nt opieki nad maluchem -
Hej.
Patrzyłam na pogodę i do końca tego tygodnia będzie tak jak dzisiajChyba średnio na spotkanie w plenerze...
Wychodzicie na spacery w ogóle jak pada? Naczytałam się, że wychodzić trzeba w każdą pogodę, ale jakoś mnie ten deszcz nie przekonuje do wychylenia nosa z domu.
Może w poniedziałek byśmy na godzinkę lub dwie się spotkały? M wyjeżdża służbowo w niedzielę i wraca dopiero w poniedziałek wieczorem, więc same z Milką będziemy i chętnie się posocjalizujemy. We wtorek i środę mam wizytę rodziców więc wtedy nie mogę. Potem na koniec tygodnia znowu jestem dostępna
Możemy w niedzielę obczaić ponownie pogodę i w razie czego w poniedziałek się spotkaćDo usłyszenia.
aguś82, bella82 lubią tę wiadomość
-
Ja niestety nie dołączę, nadal jesteśmy bez auta z Antosiem.ns razie szukamy aale ciezko coś fajnego w pl znaleźć.u nas gosrze dn tzn podejrzenia alergii minely. Choc na razie testujemy dietę bezmleczna.moze to pomoglo bo jedt poprawa z ulewaniem.
Pozdrawiamy Was gorąco.https://www.maluchy.pl/li-68662.png