Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny piękne brzuszki! Cieszmy się nimi jeszcze póki możemy
Magda gratuluję kolejnego tygodnia ! A jeśli chodzi o paznokcie to też ściągnąłam hybryde i mi od razu kosmetyczka poleciła odżywkę pirolam ma dobry skład i niska cenę a jest dobra. Karmazynowa gratuluję wizyty, super szyjki i wagi dzidziusia
Arashe super zdjecia i piękna pamiątka ! Uwemhe i klopsik milego wypoczynku , korzystajcie kobitki ile możecie z wyjazdu
Ane-ta trzymajcie się razem jak najdłużej, zaciskam kciuki żeby wszystko było dobrze !!! W temacie pralek i suszarek to my niedawno kupiliśmy suszarkę mamy AEG i jak początkowo byłam na nie A mąż przekonywał, tak teraz uważam ten zakup za niezbędny i polecam niezdecydowanym
Dziękuję również za miłe słowa, ja akurat lubię swoją pracę i wiadomo nie mam nakazu lezenia plackiem wiec dlatego ide pomoc, niby jest dziewczyna na moje miejsce ale niestety średnio sobie radzi
więc jeszcze pon czeka mnie praca, niestety nie wyrobiłam się dzisiaj
Jak przewidywałam wrocilam do domu i padłam jak pies pluto haha to teraz pewnie szybko nie zasnę
Karmazynova, magda.g85 lubią tę wiadomość
-
Mila wrote:Nono pyknął 1000 😉
Dziewczyny macie coś na ból w krzyżu? Jakaś maść czy coś? Amol albo termofor można? Meza mecze masazami ale musiałby mnie masować non stop chyba.
Mila ja słyszałam tylko od mojej lekarki że nie można maści rozgrzewających stosować. A najlepiej to taki masaż na sucho właśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 22:54
[*] Kornelka - 01.09.2019 r. (36tc) ❤️
Zosia 🥰 - 20.06.2020 r. (36tc) -
nick nieaktualny
-
Napisalam cały post i zamiast kliknąć wysłać dałam anuluj 🤦♀️ no debil.
W skrocie- macie dziewczyny piękne brzuszki!!! Wszystkie!! Też jestem zdania że musimy się nimi nacieszyć, bo pewnie jeszcze będziemy tęsknić za tymi arbuzami:)
Ja padam z nóg- posprzatalam dziś co mogłam, zrobiłam roladke szpinakowa, ciasto bezowe i upiekłam pączki z ziemniakimow- polecam! Reszta jutro. Jutro przychodzą do mnie moje dziołszki na baby shower:) ogólnie chciały mi się wbić już o 10 rano z salatkami, bo podobno tradycja taka, że to one powinny organizować imprezę? Ja pierwsze słyszę, a jakoś mi to też nie na rękę więc wybiłam im ten pomysł z główek od razu. I tak się cieszę, że przyjdą na pewno z jakąś pierdółką dla Malutkiej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 00:32
AnnaB. lubi tę wiadomość
-
stayaway wrote:Napisalam cały post i zamiast kliknąć wysłać dałam anuluj 🤦♀️ no debil.
W skrocie- macie dziewczyny piękne brzuszki!!! Wszystkie!! Też jestem zdania że musimy się nimi nacieszyć, bo pewnie jeszcze będziemy tęsknić za tymi arbuzami:)
Ja padam z nóg- posprzatalam dziś co mogłam, zrobiłam roladke szpinakowa, ciasto bezowe i upiekłam pączki z ziemniakimow- polecam! Reszta jutro. Jutro przychodzą do mnie moje dziołszki na baby shower:) ogólnie chciały mi się wbić już o 10 rano z salatkami, bo podobno tradycja taka, że to one powinny organizować imprezę? Ja pierwsze słyszę, a jakoś mi to też nie na rękę więc wybiłam im ten pomysł z główek od razu. I tak się cieszę, że przyjdą na pewno z jakąś pierdółką dla Malutkiej:)
No baby shower to ktos dla Ciebie powinien organizowac i Ty powinnas przyjsc na gotowe. Ale kazdy robi jak mu pasuje. Bardzo fajnie, ze psiapsioly Cie odwiedza. Bedzie mily dzien.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Ja to w sumie nie mialabym nic przeciwko
Jedynie jest taka kwestia do przemyslenia, czy nasza dumna strone nr 1000 bedzie potem latwo odkopac? Bo do 1 latwo wrocic.Tez mi sie tak wydaje ze jednak pierwsza strona była by lepsza z tego względu bo jest zawsze na widoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 07:17
-
Hej. Ja sie witam w kolejnym dniu
dzis na kark mi wchodzi kolejny roczek. 29 lat jaka ja stara! Heh.
Dzis sie wzglednie wyspalam. Chociaz o 6 wstalam. Jade zaraz na zakupy bo jutro moi rodzice przyjezdzaja. Milego dnia buzkiJusi 28, łania, pola0909, Mańka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Na pierwsza latwiej trafic, to tak. Zostaje zwichrowana i jej trzebaby bylo wiadomosci prywatne wysylac, albo poczekac az Ann sie troche ogarnie, bo moze dalaby rade to zrobic w pozniejszym czasie, albo ktos moze liste zrobic a Ann tylko by wrzucila..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2019, 07:07
Jusi 28 lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Agusia wszystkiego najlepszego!
Mnie nie będzie dziś i jutro. Świętujemy 1 rocznice ślubu. 😊Mańka, Arashe, andziaxs, monkle lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
O zalapalam sie jeszcze na 1000:D haha
Agusia- 100 lat! Piękny wiek!
Ja już do sklepu wyszłam bo wczoraj mi się nie chciało i muszę pokupowac dzisiaj wszystko do jedzenia. Na 10 wizytuje. Jakoś mam stresa. Chyba najbardziej się boję że mnie do szpitala wyśle chociaż sama nie wiem czemu mam takie schizy bo nic się nie dzieje.Agusia_pia lubi tę wiadomość