Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
NewYork wrote:Ojej biduli,sciskaj nogi bedzie dobrze! A jak sprawy z mezem ? Jak wyprawka ?
Tutaj na wprost leżą kobietki już ze swoimi maluszkami. Jak słyszę jak takie maleństwo kwili to aż bym chciała mieć swoje już na świecie.
A z mężem co... No on chce się pogodzić, chce to ratować a ja... Nie chcę chyba...
A z innej beczki. Czy któraś ma jeszcze dla mnie jakieś rzeczy? Bo coś mi się kojarzy, ale nie mam pewności, że ktoś miał mi jeszcze coś wysłać.
Z wyprawki podstawowe rzeczy mam.Karmazynova lubi tę wiadomość
-
Mama_Staszka wrote:Mama Zuzia, Arashe, gratuluję!! Cudownie, że wszystko poszło gładko i macie już swoje kruszyny przy sobie 😍
Komunikacja, Ty to masz tupet 😅
Jeszcze Magda się rozpakowała razem z arashe może się tutaj pochwali
Mama Staszka to samo o tym tupecie pomyślałam. Przemyślałam, zobaczyłam niektóre rzeczy i czuję się trochę źle
Mańka Ty masz czekać na mnie z terminem, a nie tutaj o czopach pisać :p pisz jak sytuacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2019, 12:55
Aster4n, Lesnasarenka lubią tę wiadomość
-
Ja się właśnie zastanawiam jak można mieć taki tupet... 😂 poczytałam trochę
wstecz i serio nie wierzę...
Dziewczyny chwalcie się tutaj też maluchami bo chętnie poczytam pozytywne wiadomości A nie jestem z wami na fb
Ja już myślę nieco bardziej pozytywnie. Nawet wczoraj się zdecydowaliśmy na I było super, odżyłam mimo wielkiego brzuchola i braku sił dało radę, polecam! Tym bardziej jak wczoraj lekarz powiedział że nie mogę przenosić przy trombofilii I lepiej jak urodzę chwilę przed terminem. A szyjka długa i pozamykana ;p trzeba działać nad skróceniemk878, pola0909, Arashe, Aster4n, Leksi, lgia1, Lesnasarenka, Laurka, Karmazynova lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Arashe, gratulacje!
Moja zeszła nisko, ze czuje główkę między nogami jak chodze, i co pol godziny biegam do toalety, stać nie mogę, chodzić nie mogę, siedzieć niewygodnie. Dobrze ze jeszcze 3 dni... dziś luzik bo z mężem, jutro idzie do pracy to będzie masakra, we wtorek wziął wolne i przyjeżdzają dziadkowie. Jakoś nie mogę uwierzyć ze to już zaraz.Arashe, VianEthel2 lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Hej hej i my witamy się w rozpoczętym już 40tc Szczerze nie przypuszczałam , że dotrwamy Teraz mam w drugą stronę i chciałabym żeby mała już wyszła jak najszybciej Tym bardziej oglądając tak cudowne wasze dzieciaczki Ale naprawde jest juz ciezko, dlonie i stopy spuchniete, palce drętwieją, brzuchol mam ogromy, nie wspominając o spaniu i przekreceniu się na drugi bok TP na 1.09 ciekawe kiedy mała się zdecyduje... pukam już do niej codziennie żeby wychodziła
Kaska, elvira, Arashe, Aster4n, lgia1, Lesnasarenka, VianEthel2, AnnaB., Izoleccc, Jusi 28 lubią tę wiadomość
-
K878 za 3 dni cesarka?
Też czuję synka bardzo nisko i wcale mi się to nie podoba bo powinien siedzieć grzecznie do połowy września. Albo minimum do 7
Alex jeszcze schody są dobre na szybsze rozwarcie tylko się nie przeforsuj bo ciężko będzie rodzić
Ahjot a czemu akurat do 3? Też cc się szykuje?
-
Hej dziewczyny
Meldujemy się ze szpitala- wszystko u nas w porządku, po pierwszej nocce kiedy mała odsypiała chyba poród tej nocy wolała o cycka praktycznie non stop do godziny 2. Potem zasnęłyśmy i spałyśmy do 5:30, wstała, zjadła i znowu w kime do godziny 8:) później chwilka aktywności, jedzenie i teraz śpi malutka. Wczoraj wieczorem ważyła 3100, czyli nic więcej ponad spadek fizjologiczny (przy urodzeniu 3190g). Jest przeurocza i przesłodka, życzę Wam wszystkim żebyście tez niedługo tuliły swoje skarby w ramionach :* oczywiście te dziewczyny które jeszcze nie maja donoszonych ciąż niech nam sie nie spiesza, dluzej będziecie mogły cieszyć się swoimi maluszkami później
Ja po porodzie czuje się bardzo dobrze, jedynie macica mi jeszcze daje do wiwatu zwłaszcza przy karmieniu ale brzucha już nie ma, galaretki o dziwo tez nie, rozstępy nie powychodziły, jedynie mała mi cycki już tak obgryzła ze czasami mi stają świeczki w oczach hahaPierwiastkaZuza, Leksi, alex0806, elvira, Annie80, lgia1, pola0909, Kaska, Arashe, Lesnasarenka, Mila, k878, Laurka, AnnaB., Cyntia, Izoleccc, Karmazynova, Jusi 28, Gosa lubią tę wiadomość