Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
elvira wrote:Dokładnie k878. Ja niby mam na 17 cc ale bardzo chciałabym żeby zaczęło się wcześniej. Będę się stresować czekając na ten dzien, wolę jak przy synu z zaskoczenia.
Ja bym nie chciała ale wiem ze różnie może byćCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Hej witam sie w kolejnym nowym tc to jjz 39 tc! Dzis mam wizyte. Ciekawe ile klusek wazy. Obstawiam 3600/3800 gr skoro 3 tyg temu mial 3200 gr!
Ja sie dzis zwazylam i szok +2.3 kg i tak mysle matko w dwa tyg tyle?? Ale potem sie doliczylam ze wizyte mialam 3 tyg temu i ciut mi ulzylo heh. No alr te obrzeki daja znac na wadze... Mam w sumie juz +17 kg. Duzono ale licze ze w szpitalu zostawie ok 8/10 kg.
Jeju 8 dni do cc!!
Karmazynova, monkle, pola0909, Pom-pon, lgia1, Annie80, Jusi 28, Mańka, zwichrowana, Cyntia, AnnaB., Izoleccc lubią tę wiadomość
-
k878 wrote:Ja bym nie chciała ale wiem ze różnie może być
Ja też mam nadzieję, że wytrwam do terminu cc. 😊 Jeszcze nie mamy najważniejszych rzeczy, jak nosidełko, łóżeczko i gondola, która jest do odebrania że sklepu
Agusia 8 dni do cc to już blizutko. Już zaniedlugo poznasz Kluska 😁
Kciuki za wizyty!
Kciuki dla wszystkich wizytujacych 😁
Ja mam wizytę dopiero w czwartek
-
nick nieaktualny
-
Agusia super ze już tylko 8 dni! U mnie 9 i tez już nie mogę się doczekać 😀ale jeszcze w środę fryzjer, a od dziś córa zaczyna adaptacje w przedszkolu, ale to już mąż będzie z nią jeździł bo ja już nie daje rady. Kciuki za wizyty.
Agusia_pia lubi tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
stayaway wrote:Musisz zaczekać, aż Cię zaakceptuje- wtedy będziesz mogła wysłać wiadomość
Dzień dobry
Stayaway, jak u Ciebie sytuacja? Ty jesteś już całkowicie bez czopa?lekarze coś mówili kiedy może się zacząć poród?
Bo u mnie wczoraj odszedł chyba kawałek i się boję ryzyka infekcji dla dzieci, a wizyta dopiero w środę.
Witam się po wizycie u kosmetyczki, mam nadzieję że nie wywołam sobie porodu jak Mama Zuzia
A poza tym cóż... Po tym lecie na przyszłoroczne wakacje lecimy do mojej kumpeli do Szwecji i wynajmujemy domek gdzieś na północy na pewno.
Miłego dnia!Annie80, Jusi 28, Mańka lubią tę wiadomość
-
Pom pon mi tydz temu odszedł kawałek, taka galaretka przezroczysta. Potem ze 2 dni więcej śluzu. Lekarz mówi, ze to najwyższy czas, ale tez żeby się powstrzymać od ❤️żeby nie zwiększyć ryzyka infekcji.
Pom-pon lubi tę wiadomość
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Juz nie duzo nam zostało cale szczęście. Ja juz tez zmęczona jestem tym stanem wyprasowalam wszystko do kolyski przygotowalam ja i juz sil nie mam na nic do tego u nas ponad 30 stopni wiec ciezko kurczę.
Mi czop jak odszedl tydzien temu jakas spora czesc jego ale bez krwi tak teraz spokojnie nic sie nie dzieje w czwartek mam wizyte i zapytam co tam słychaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 12:51
-
Dziewczyny pomożecie ? Czuje ze poród zbliża się wielkimi krokami
i co ? Wyszła mi opryszczka na ustach.... jestem taaaka zła. Mogę wziąć jakieś tabletki bez recepty? Moja gin na urlopie i kazała do rodzinnego a termin dopiero na środę czy do internisty czy do mojego drugiego giną. Boje się ze nie zdążę
Czy któraś brała coś ? Ja działałam tylko zoviraksem ...
-
Lubieswieczki wrote:Dziewczyny pomożecie ? Czuje ze poród zbliża się wielkimi krokami
i co ? Wyszła mi opryszczka na ustach.... jestem taaaka zła. Mogę wziąć jakieś tabletki bez recepty? Moja gin na urlopie i kazała do rodzinnego a termin dopiero na środę czy do internisty czy do mojego drugiego giną. Boje się ze nie zdążę
Czy któraś brała coś ? Ja działałam tylko zoviraksem ...