Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ wrote:Dziewczyny jak tu tylko na chwile.
Widze po wynikach wyszukiwania ,ze na Waszym watku pojawiła sie niejaka Komunikacja,widzialam,ze uskutecznia tą swoją śpiewke o trudnej sytuacji itp. Jeżeli ktoś chciał jeszcze jej coś wyslac niech lepiej da spokój bo to naciągaczka, stara wyga lamentów i żali.
Mati 16.07.2009
-
nick nieaktualny
-
11:48 urodzilam Kacperka
4300 gr
57 cm
10 punktow.
Cesarka.
ZielonaWyspa, Leksi, nifasowa, zwichrowana, Kaska, Laurka, Ula_Lbn, lgia1, Aster4n, łania, elvira, Pom-pon, AmyLee44, Annie80, Mańka, Magdzia85F, Ania_1003, Karmazynova, pola0909, Mila, magda.g85, Mamadwojki, agjot1979, Agucha90s, tere-fere, miczitanka, monkle, stayaway, Jusi 28, Cyntia, Mama_Staszka, 91, manda21, Arashe, APrzybylska, axie92, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Agusia super! Gratulacje! Dorodny egzemplarz! Napisz pozniej jak sie czujecie!
Zwichrowana Ty jestes kolejna dlugodystansowa! Zapowiada sie cos?
ZielonaWyspa co u Ciebie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2019, 16:29
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Agusia super! Gratulacje! Dorodny egzemplarz! Napisz pozniej jak sie czujecie!
Zwichrowana Ty jestes kolejna dlugodystansowa! Zapowiada sie cos?
ZielonaWyspa co u Ciebie??
Hey Laurka. U mnie ok, dzięki że pytasz. Wciąż 2in1 marzę żeby już się rozpakować. A jak u ciebie? -
Ja to sie chyba nie powinnam wymadrzac o sytuacji, w ktorej sie nagle znalazla marchev, ale z mojego porownania wynika, ze Ci lekarze w Polsce uwazaja sie za jakichs pol-bogow, bo im wszystko uchodzi na sucho! Publika nie reaguje, nie wyciaga konsekwencji i korupcja nadal kroluje. To jest obrzydliwe. Gdyby kazdej takiej mendzie pokazac, gdzie jego miejsce, takie praktyki by sie skonczyly. Bo w jego zadufanym lbie on sobie moze pozwolic, bo nikt mu nic nie zrobi. Ale gdyby zrozumial, ze jego kariera jest w rekach pacjentow wlasnie, ktorzy albo beda go polecac innym albo wrecz odwrotnie, to by szybko zmienil spiewke!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2019, 16:55
Mańka, Arashe lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
ZielonaWyspa wrote:Hey Laurka. U mnie ok, dzięki że pytasz. Wciąż 2in1 marzę żeby już się rozpakować. A jak u ciebie?
A zapowiada sie cos czy jeszcze nie?
Ja wszystkim w pracy mowie, ze w przyszlym tygodniu jeszcze mnie zobacza, ale potem to juz niczego nie obiecuje! Ryfa jest troche, bo kobieta, ktora moze mnie zastapic dopiero co tydzien temu miala dosc powazna operacje i ma 4-6 tygodni rekonwalescencji. Wiec dla wszystkich byloby najlepiej, gdybym donosila do samego terminu, ale ja takiej gwarancji dac nikomu nie moge08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Agusia gratulacje teraz odpoczywaj bo pewnie niedługo pionizacja i małego dostaniesz do siebie
dziewczyny trzymam kciuki za kolejne klucia
marchev jestem w szoku. masz jeszcze chwilę. ja bym zmieniła lekarza. czy byłaś z nim podczas tej rozmowy sama? mimo wszystko napisałabym na niego skargę.
Laurka dobrze, że u was wszystko ok. a co do lekarzy to tak jest niestety. nawet w szpitalu gdzie rodziłam- co lekarz to obyczaj. zależy kto akurat na dyżurze. ja byłam zadowolona, ale jak posłuchałam np. kobiety obok, że niemalże do pełnego rozwarcia trzymali ją na patologii ciąży to aż usiadłam. albo innej wody odchodziły tydzień czasu i też tak sobie leżała....
Polska.....
my jesteśmy po wizycie położnej. wszystko ok poza wagą- młody za mało przybiera, bo wychodzi tylko 5g/dobę. mamy mu podkręcić jedzenie, bo najwyraźniej nie wystarcza mu zalecana porcja na jedno karmienie - karmimy się cycem ( w ilościach mikro) i mm. żarłok, jednak się martwię, bo urodził się z wagą 3030, potem spadek 2970, wzrost 2980 a dziś 3000g
wizyta u pediatry już umówiona
za chwilę szykujemy się do pierwszego spaceru..... co to są za emocje masakra -
Magda.g85 zarlok, ktory malo przybiera? To ciekawe. Kiedy ta wizyta u pediatry?
Pierwszy spacer! Na pewno zostanie udokumentowany zdjeciami Kurcze, gdybym jednak urodzila w I polowie wrzesnia, to bysmy spedzily jeszcze troche czasu na dworze. Im blizej pazdziernika tym mniejsze szanse08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Maly juz ze mna. Ja sie powoli zaczynam juz ruszac. Maly troche ciumkal cycka teraz spi. Ale glosik ma dorodny hehe.
Mnie boli ale jest do zniesienia.Karmazynova, Jusi 28, manda21, monkle lubią tę wiadomość