Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurka wrote:Moja znajoma w Warszawie byla w takiej sytuacji w maju tego roku. Coreczka nie rosla w brzuchu, wiec ja wywolali na swiat. Wiec to nie jest tak, ze tylko Twoj brytyjski lekarz ma takie podejscie.10.09.2019 Marcel
-
Skan wczorajszy:
AC 300,5mm
HC 313,8mm
Poprzedni skan:
AC 280,2mm
HC 294,1mm
Poprzedni skan:
AC 225,6mm
HC 267,3mm
Poprzedni skan:
AC 149,1mm
HC 179,2mm
Sa to skany robione co 4tygodnie.
Jezeli ktora moglaby cokolwiek o tym powiedziec bylabym wdzieczna.
Tylko miedzy ostatnim a poprzednim skanem jest zly przyrost.10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 niestety nie znam się na przyrostach. Mysle, że lekarze wiedzą co robią, a maleństwo nadrobi na zewnątrz. Lub ma taką urode. Spokojnie 😘
Laurka mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zmianą godzin. Nie wyobrażam sobie 4 łatki przez godzinę w autobusie
Agusia trzymam za Was mocne kciuki, by się okazało, że to tylko chwilowe 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2019, 20:14
-
Xyz wrote:Oleczka a Ty i tata jakiej jesteście budowy? Wiecie ile wazyliscie przy porodzie? Może taka natura maleństwa, jak u mnie. Ja i mój brat też mieliśmy ledwo 2700-2900 gr, partner też 3 kg nie przekroczył.
10.09.2019 Marcel -
Karmazynova to jest autobus szkolny tylko dla dzieci, ale mimo wszystko
Oleczka na podstawie tego co napisalas, to ja bym sie bardzo nie przejmowala. Oboje byliscie (jestescie?) drobni. Coreczka pewnie ma to w genach.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Karmazynova to jest autobus szkolny tylko dla dzieci, ale mimo wszystko
Oleczka na podstawie tego co napisalas, to ja bym sie bardzo nie przejmowala. Oboje byliscie (jestescie?) drobni. Coreczka pewnie ma to w genach.
3500g:-)
Z tego co sprawdzilam wymiary glowki i brzuszka to nie odbiegaja jakos od normy noworodkow...
Moze poprostu bedzie chudzinka.
Nie coreczkA synek:-)10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Zle napisalam, przepraszam, moj M
3500g:-)
Z tego co sprawdzilam wymiary glowki i brzuszka to nie odbiegaja jakos od normy noworodkow...
Moze poprostu bedzie chudzinka.
Nie coreczkA synek:-)
Sorry cos zle spojrzalam.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Karmazynova to jest autobus szkolny tylko dla dzieci, ale mimo wszystko
Oleczka na podstawie tego co napisalas, to ja bym sie bardzo nie przejmowala. Oboje byliscie (jestescie?) drobni. Coreczka pewnie ma to w genach.
Domysliłam się że szkolny ale to i tak kupa czasu -
Ja przejrzałam torbę, dorzuciłam co trzeba i tak myśle czy iść się położyć skoro o 4 muszę wstać. Narazie luz, stres pewnie będzie rano w drodze do szpitala. Nie wiem o której będzie cięcie, najlepiej jakby było jak z córka, z zaskoczenia, nie zdążyłam się nawet zestresować a było po wszystkim. Odezwę się jutro, wam spokojnej nocy życzę.
monkle, Laurka, Mańka, Izoleccc, Jusi 28, Pom-pon, manda21 lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
agjot1979 wrote:Ja przejrzałam torbę, dorzuciłam co trzeba i tak myśle czy iść się położyć skoro o 4 muszę wstać. Narazie luz, stres pewnie będzie rano w drodze do szpitala. Nie wiem o której będzie cięcie, najlepiej jakby było jak z córka, z zaskoczenia, nie zdążyłam się nawet zestresować a było po wszystkim. Odezwę się jutro, wam spokojnej nocy życzę.
Przespij się na spokojnie warto zebrać siły trzymam mocne kciuki ✊ spokojnej nocy!agjot1979 lubi tę wiadomość
-
Oleczka, nie martw się na zapas. Na szczęście ta waga nie jest aż tak dramatyczna a i samo usg obarczone jest pewnymi błędami (oczywiście mam nadzieję, że na korzyść naszych maluchów 😉). W naszym przypadku to mąż urodził się jako taki orzeszek, mam więc nadzieję, że córka wdała się w tatusia. Teraz mój mąż, to kawał dorodnego samca 😂 Będzie dobrze, zobaczysz!
Laurka, ah dziękuję za pochwałę 😁 Ogólnie staram się mieć takie podejście do życia, bo wiele sytuacji, to tylko etap, za którym później się tęskni.
Agjot, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. Rachu ciachu i dzieciątko będzie przy Tobie ❤️
Stayaway, za dobrze Twojemu synkowi w tym brzuszku 😁
Byliśmy dzisiaj w kinie na Królu Lwie. Nie jestem ani zachwycona ani rozczarowana samym filmem. Natomiast tyle, co się uryczałam, to moje. 🙈agjot1979 lubi tę wiadomość
-
Laurka ja z chlopakami puchlam mocno. Dzwieczynki nie mam.
Dostalam w szpitalu lozko polowe. Mam nadzieje ze zaraz po 7 zaloza mu ten holter i bedzie juz sie robil zapis. Ale juz sie nie nastawiam ze wyjdziemy hutro.
Pokarmu mam coraz mniej. Nerwy same mi wycisza laktacje. Wczoraj sciagalam o 19 a potem o 2 w nocy i tylko 60 mln z obu piersi. Niczym wrocimy do domu to nic nie bedzie. Moja psychika siada