Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami mysle ze jak troche pomozesz ale nie bedziesz stale wdychac farby to raczej nic sie nie stanie. Wybierz farby i niech sie rodzinka wykaze, ty mozesz nadzorowac a jak juz pomaluja to szalej z wykonczeniowka na zdrowie, jak sir dobrze czujesz to czemu nie, mozesz i panele ukladac
Lami lubi tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
Karola9316 wrote:Dziewczyny wracając do tego tsh to jakie miałyscie to ft4? (do tych które biorą leki
Mati 16.07.2009
-
Oleczka to że wyszły dwie grube krechy informuje, że masz wysokie stężenie BhCG, ale serce i tak zaczyna tworzyć się w 6/7 tygodniu ciąży. Ja w 20 dpo miałam ponad 12000 /robiłam wtedy test na pamiątkę, to zanim pojawiła się kontrolna była już bardzo mocna druga kreska/, a półtora tygodnia po tym wyniku ledwo co widać było serduszko i nie dało się go posłuchać ani sprawdzić ile bije na minutę. Jeżeli jesteś trochę cierpliwa i nie chcesz płacić dwa razy to poczekaj do tego minimum 10 lutego. Będzie już wtedy czarno na białym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 20:21
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
Kiedy idziecie pierwszy raz na usg z partnerem? Tak sie zastanawiam czy juz może zabrac partnera ale czy to nie za wcześnie w 8 tyg ciazy iść razem chodzi mi o to ze to jeszcze badanie dopochwowe będzie ja nie mam z tym problemu ale partner moze byc zaskoczony jak takie badanie sie odbywa nie mając z tym styczności mówiłam mu nie widzi w tym problemu mówił ale nie wiem sama ....
-
Jusi 28 wrote:Kiedy idziecie pierwszy raz na usg z partnerem? Tak sie zastanawiam czy juz może zabrac partnera ale czy to nie za wcześnie w 8 tyg ciazy iść razem chodzi mi o to ze to jeszcze badanie dopochwowe będzie ja nie mam z tym problemu ale partner moze byc zaskoczony jak takie badanie sie odbywa nie mając z tym styczności mówiłam mu nie widzi w tym problemu mówił ale nie wiem sama ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 20:41
Jusi 28 lubi tę wiadomość
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
Karola9316 wrote:U mnie wygląda tak że tsh 3.21 a to ft4 1,01 norma 0,89-1,76
Zalikeowalam niechcący. Moim zdaniem trochę nisko. U mnie wynik 1,4 przy takim samym przedziale i miałam zwiekszona dawke. Tsh dość wysokie.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Dobra dziewczyny, dzięki za informacje z tym malowaniem. Teraz jeszcze nie będę szaleć, ale później działam Jak już zniknie pył i smród
Oleczka, myślę, że taki termin będzie git
Ja byłam z moim na USG po skończonym 7 tygodniu. Wcześniej wszystko mu opowiedziałam jak to wygląda. On bardzo się cieszy, że był, bo później rodzicom opowiadał o serduszku. W sumie mnie troche olali, bo pani doktor obrocila do niego monitor i od razu wszystko mu tłumaczyła, że tu macica to i tamto. Jak poszłam na ten umówiony termin na NFZ tydzień później to też chciał isc, ale powiedzialam, że nie, bo wiem, że tam jak na taśmie. Ale za to to był mój czas z dzidzią i popłakałam się jak głupia.
Jusi 28 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja z tych usg niewiele pamietam bo za każdym razem się stresowałam czy wszystko Ok i jak tylko zobaczyłam serduszko albo skaczącą dzidzie to ryczałam jak bóbr i już mi było wszystko jedno, nie kontaktowałam, co było dalej nie wiem. Po wyjściu z gabinetu tylko zawsze dochodziłam do siebie i dokładnie czytałam opis.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Ja byłam na każdej wizycie z narzeczonym, nie chciałam, żeby go cokolwiek ominęło.
Był przy tych dobrych i złych chwilach ze mną.
Czasami dobrze bo ja kompletnie nie wiedziałam, co ten lekarz do mnie mówił, nic nie pamiętałam z nerwów.
Ale pamiętam, że zawsze lekarz się mnie pytał, czy ja w ogóle chce, żeby on tu ze mną był, a raz nawet lekarka się zapytała po cichu czy na pewno jest ojcem
Więc pewnie różne przypadki spotykają lekarzeJusi 28 lubi tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Babeczki a zdarza wam się może żółty śluz. Ja się dzisiaj zdziwiłam trochę bo dość sporo go miałam. Wczoraj biały a dzisiaj żółtawy taki glut.
Jutro ( a w zasadzie już dzisiaj) idę na tą wizytę na NFZ to zapytam.
W ogóle nie wiem jak to jest możliwe skoro mam cień szansy na powodzenie. A w zasadzie to jak lekarz stwierdził mały promyczek nadziei, ale mimo wielkiego stresu mam wrażenie że usłyszę jakieś pozytywne wiesci. No musi coś w końcu być dobrego.
Nie wiem jaki tu sprzęt w ogóle będzie. W czwartek mam tą główna wizytę i się okaże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 00:58
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:Babeczki a zdarza wam się może żółty śluz. Ja się dzisiaj zdziwiłam trochę bo dość sporo go miałam. Wczoraj biały a dzisiaj żółtawy taki glut.
Jutro ( a w zasadzie już dzisiaj) idę na tą wizytę na NFZ to zapytam.
W ogóle nie wiem jak to jest możliwe skoro mam cień szansy na powodzenie. A w zasadzie to jak lekarz stwierdził mały promyczek nadziei, ale mimo wielkiego stresu mam wrażenie że usłyszę jakieś pozytywne wiesci. No musi coś w końcu być dobrego.
Nie wiem jaki tu sprzęt w ogóle będzie. W czwartek mam tą główna wizytę i się okaże.
Ja nie miałam żółtego śluzu teraz wiec nie pomogę, ale spytaj lekarza na pewno Ci powie :* moje będzie wszystko w porządku, zobaczysz dwa silne serduszka i szkraby na monitorze! Na która masz wizytę?
Ja się witam w ukończonym 9tygodniu czyli rozpoczynam 10! -
Jak sluz nie ma grudek ani zapachu brzydkiego to nie ma czego sie bac. Przynajmniej tak mi kiedys lekarka przy pierwszej ciazy powiedziala. Ale najlepiej zapytac sie swojego lekarza. Ja nie mam grudek ale troszke mnie swedzi i tez sie zapytam co moge stosowac.
A boje sie jak cholera. Chcialabym uslyszec pozytywne wiesci