Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam dziś decydującą wizytę, więc bardzo proszę o kciuki. Rozum mówi że z tay betą to kiepsko a serce mówi że wszystko będzie dobrze... Idę dopiero na 16, na szczęście Mężowi udało się pozmieniać pracę i będzie ze mną, ale Wasze kciuki na pewno też pomogą
MOJE, Arashe, elvira, aannkka, Ann.., Bunia86, Juusti69, Patrycja05 lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguuu wrote:Ja też mam dziś decydującą wizytę, więc bardzo proszę o kciuki. Rozum mówi że z tay betą to kiepsko a serce mówi że wszystko będzie dobrze... Idę dopiero na 16, na szczęście Mężowi udało się pozmieniać pracę i będzie ze mną, ale Wasze kciuki na pewno też pomogą
Aguuu będzie dobrze :* jaka sytuacja z ta beta jest?Aguuu lubi tę wiadomość
-
Ja również trzymam i czekam na same dobre wieści po wizytach
Aguuu lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Kark to tak jak my. Też mamy dwa wesela w czerwcu i to w ten sam dzień i jedno w sierpniu. Ale z narzeczonym postanowiliśmy że przez to że są w ten sam dzień a jedno to mojej koleżanki a drugie jego kuzyna to nie pójdziemy na żadne. Na początku czerwca przeprowadzamy się na swoje mieszkanko i wolę za te pieniążki kupić coś do domu. Ale to w sierpniu to mojej przyjaciółki z dzieciństwa i dlatego nie wiem jak to będzie
Ja dzisiaj dziewczyny czuje się jakby ktoś mnie kijem walnal w łeb. Niedobrze mi i jestem taka słaba że stać nie mogę..
Aguu bądź dobrej myśli. Musimy być! Będzie wszystko dobrze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 09:27
Aguuu lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wizyty, piszcie nam od razu co i jak :*
Kark, super zdjęcie! Mój chłop to jest taki bardzo powolny w takich rzeczach, więc faktycznie wprowadzilibyśmy się na urodzenie dzidzi. Ja znowu wulkan, więc zabieram się do roboty
Aguuu, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ja niestety nie załatwię wizyty. Pierwsza na luty.... Masakra to jest. Mam swoją firmę. Płacąc te wszystkie składki na ZUS do US szlak mnie zawsze trafia że tak jak bym wyrzucała pieniądze do śmieci. No i tak faktycznie jest. Bo jak już w końcu pierwszy raz zapisałam się na NFZ to mnie na luty chcą przełożyć. Ehh.
No cóż nie wiadomo co jest dla nas dobre a co złe. Czekam do tego czwartku w takim razie.Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 09:57
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Moje znam ten ból. Też mam firmę, też płacę te cholerne składki i praktycznie w ogóle nie korzystam z NFZ. Masakra z tymi lekarzami. Trzymam kciuki za czwartkową wizytę serduszka chcą Cię jeszcze potrzymać w niepewności
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
Ja się właśnie umówiłam do lekarki do której chciałam na Usg prenatalne i ostatni termin dotrwałam w tym czasie w którym mogłam, wiec 20 lutego o 12:40 będę je miala ❤️
MOJE, elvira lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny nie było mnie jeden dzień i ciężko nadrobić wszystko
Mama-Zuzia mam nadzieję, że egzaminy poszły dobrze
aannkka bardzo słusznie, że pojechałaś na IP dobrze, że bierzesz duphoston teraz odpoczywaj i tylko dobre myśli w głowie !
Aguuu trzymam za ciebie mocno kciuki, bądź dobrych myśli, lekarz na pewno będzie wiedział jakie działania podjąć w związku z wynikami !
Moje, tak bywa na NFZ niestety, człowiek się naczeka płaci składki a i tak prywatnie chodzi na wizyty. Ale dziewczyny pisały kiedyś, że kobiety w ciąży obsługują bez kolejki więc może spróbuj się twardo dopomnieć o swoje !
Jeśli chodzi o USG to ja na każdą wizytę chodzę z partnerem, bardzo mnie wspiera zwłaszcza teraz na początku, chce być ze mną ale sama się cieszę, że jest ponieważ jakbym usłyszała znowu złe wieści to chyba bym sobie sama tam nie poradziła.
Ja ogólnie czuję się teraz dobrze nie licząc zmęczenia, aż za dobrze i zamiast się cieszyć to się martwię bo ostatnio 10tc nie był dla nas szczęśliwy. Ale staram się odganiać złe myśli i chyba wybiorę się na jakieś zakupy dla maluszka żeby pozytywne myśli przyciągnąć. Wizyta we wtorek przyszły więc im bliżej tym więcej myśli.
Kciuki za dzisiejsze wizyty !Aguuu lubi tę wiadomość
-
pola0909 wrote:Hej dziewczyny nie było mnie jeden dzień i ciężko nadrobić wszystko
Mama-Zuzia mam nadzieję, że egzaminy poszły dobrze
aannkka bardzo słusznie, że pojechałaś na IP dobrze, że bierzesz duphoston teraz odpoczywaj i tylko dobre myśli w głowie !
Aguuu trzymam za ciebie mocno kciuki, bądź dobrych myśli, lekarz na pewno będzie wiedział jakie działania podjąć w związku z wynikami !
Moje, tak bywa na NFZ niestety, człowiek się naczeka płaci składki a i tak prywatnie chodzi na wizyty. Ale dziewczyny pisały kiedyś, że kobiety w ciąży obsługują bez kolejki więc może spróbuj się twardo dopomnieć o swoje !
Jeśli chodzi o USG to ja na każdą wizytę chodzę z partnerem, bardzo mnie wspiera zwłaszcza teraz na początku, chce być ze mną ale sama się cieszę, że jest ponieważ jakbym usłyszała znowu złe wieści to chyba bym sobie sama tam nie poradziła.
Ja ogólnie czuję się teraz dobrze nie licząc zmęczenia, aż za dobrze i zamiast się cieszyć to się martwię bo ostatnio 10tc nie był dla nas szczęśliwy. Ale staram się odganiać złe myśli i chyba wybiorę się na jakieś zakupy dla maluszka żeby pozytywne myśli przyciągnąć. Wizyta we wtorek przyszły więc im bliżej tym więcej myśli.
Kciuki za dzisiejsze wizyty !
Pola- czekaja mnie jeszcze dwa, jeden zdalam, z drugiego nie Mam jeszcze wynikow wiec zobaczymy.. dziekuje za pamiec! Wspolnie odliczamy Czas w takim razie do przyszlego tygodnia bo Ja Mam w poniedzialek wieczorem, a do tego jest Mieczysława nami jeden dzien roznicy jesli chodzi o termin odganiaj zle mysli bedzie wszystko w
Porzadku!pola0909 lubi tę wiadomość
-
Moje i Monia, za Wasze składki chodzi rzesza babć do lekarzy pogadać
Mama_Zuzia, a co ciekawego studiujesz?
Jak sobie przypomnę egzaminy ustne to krew mnie zalewa... potrafiłam się nauczyć a ze stresu nic nie powiedzieć (oczywiście zależało to od nauczyciela) Trzymam mocno kciuki ^^
m0nika lubi tę wiadomość