Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś
Czy Wam też jest tak ciągle zimno? Telepie mnie w tej ciąży niemożliwie
Ja zbieram się w sobie, żeby zadzwonić do pracy i powiedzieć o ciąży, ale mam stracha :p
W weekend za to powiedzieliśmy rodzicom, mojej siostrze i jednej parze znajomych o ciąży ciężej mi ją ukryć, bo i brzuch mam wrażenie że już mi wzdyma i czuję się o wiele gorzej i widać że jest coś nie tak..Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
monkle wrote:Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś
Czy Wam też jest tak ciągle zimno? Telepie mnie w tej ciąży niemożliwie
Ja zbieram się w sobie, żeby zadzwonić do pracy i powiedzieć o ciąży, ale mam stracha :p
W weekend za to powiedzieliśmy rodzicom, mojej siostrze i jednej parze znajomych o ciąży ciężej mi ją ukryć, bo i brzuch mam wrażenie że już mi wzdyma i czuję się o wiele gorzej i widać że jest coś nie tak..
-
Monkle mi też jest ciągle zimno Najgorzej jest wieczorami, jestem cała rozpalona. Ubrana od stóp do głów pod dwoma kocami przy kaloryferze i dalej mnie trzepie...
Powodzenia w pracy
Ja też coś już myślę jak w firmie co poukładać.. wracam do domu po 19/20. I tak nie jestem w stanie się skupić w pracy bo ledwo na oczy patrzę.
U nas wie tylko moja mama. Reszcie rodziny powiemy dopiero pod koniec lutego. Wcześniej może jeszcze bratowi, chociaż chyba coś już podejrzewa, bo śmiał się że mi coś brzuch wydęło
Ja jutro mam wizytę, mam nadzieję że po krwiaku nie będzie już śladu i z dzidzią wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 15:48
monkle lubi tę wiadomość
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
pola napisalas o brzuszku, wlasnie ja w szoku jestem, ze tak szybko mnie "wywalilo". Tzn slyszalam ze w drugiej ciazy moze szybciej sie brzuszek pojawic, no ale w 9 tygodniu?! Malutki jest ale odznacza sie pomalu W dzinsach w ktorych jeszcze w grudniu chodzilam juz mi za ciasno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 15:53
Lami lubi tę wiadomość
-
A ja bym chciała, żeby coś było widać, ale będę musiała pewnie jeszcze kilka tygodni poczekać.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Speaky to zależy od kobiety, moja mama się zawsze śmiała, że jak się z siostrami wdalysmy w nią to pod koniec 3 miesiące będziemy już miały piękne brzuszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 16:06
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Lami wrote:Speaky, kiedy masz następną wizytę?
Dopiero za 2 tyg Chyba zwariuje do tego czasu... Ostatnio w 8+ tyg dowiedziałam sie ze ciaza obumarla, nie mialam zadnych objawow. Dlatego tak sie boje czy zobacze dzidziulka fikajacego na usg za 2 tyg... 2 i 3 dni temu kuło mnie podbrzusze ale raptem 5 min, mam nadzieje ze to macica sie rozciaga... -
speakyourmind93 wrote:Dopiero za 2 tyg Chyba zwariuje do tego czasu... Ostatnio w 8+ tyg dowiedziałam sie ze ciaza obumarla, nie mialam zadnych objawow. Dlatego tak sie boje czy zobacze dzidziulka fikajacego na usg za 2 tyg... 2 i 3 dni temu kuło mnie podbrzusze ale raptem 5 min, mam nadzieje ze to macica sie rozciaga...
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Speaky, ja wiem, że wszytko będzie u Ciebie i maleństwa dobrze :*
Dzisiaj też mnie zarwał brzuch że trzy razy, no ale też myślę, że jakoś to się zmienia wszystko w środku i jakiś znak musi dać.
Jak tam wizytujące? Piszcie nam.speakyourmind93 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Aguuu wrote:Niestety zarodek dalej się nie pojawił... Dostałam skierowanie do szpitala. Życzę Wam żeby wszystko szło zgodnie z planem i żegnam się. Trzymajcie się.
-
Hej, ktoś mnie tu pamięta?
Powód mojej nieobecności był dość dziwny, mianowicie paleta kolorystyczna forum zwiększa moje mdłości, szczególnie jak przeglądam je na telefonie, więc nie dawałam rady tu przebywać
Z lekka was nadrobiłam, widziałam że były smutki I teraz Aguu, strasznie mi przykro, oby od teraz było tylko lepiej :*
Ale były też radości, Ann, gratuluję :*
Ja czekam teraz do 12.02. na wizytę. W sobotę byłam prywatnie, maluch miał 1,98 cm Powiększyłam zestaw leków o heparynę, trochę bałam się podawania ale nie jest źle.kark, pola0909, Ann.., MOJE, monkle, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny