Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLami, pewnie, że malowałyśmy
To ja 2 dni przed porodem najmłodszej - nie mieściłam się w żadne robocze ciuchy
My zaczęliśmy kupować dom jak byłam w 2mscu, a klucze dostaliśmy dopiero w 8mscu Także czasu było mało na remont całego domu i mąż powiedział, że on kupuje jedną farbę i jedzie agregatem całość, a jak chcę jakieś kolorki czy wzorki to mam sama robić, bo on nie ma czasuspeakyourmind93, Inka90, Olalu89, Aguuu, monkle, Lami, alis132 lubią tę wiadomość
-
Kiniorek91 wrote:Ja na 16
To dla Ciebie również duże kciuki!
Ja dzisiaj będę umawiać się na Usg I semestru. Tak wcześnie bo do najlepszego lekarza w mieście trzeba około 3-4tyg wcześniej to robix -
Kiniorek91 wrote:Was tez tak piersi bola i ciagna? Mnie troche nawet kłują po bokach
U mnie zależy od dnia- raz są obrzęknięte i bolą, raz odpuszczają
alis132 lubi tę wiadomość
-
Ale się wkurzyłam
Zawsze chodzę prywatnie. Umówiłam miesiąc temu wizytę na NFZ do ginekologa. A teraz.... Dzwonią że odwołana i mogę na luty się przepisać ....wrrrrrrrrr....
Tragedia. Po co są te wszystkie składki , płacenia jak i tak zawsze coś ...7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
MOJE ja tez mialam podobnie odolana wizyte w zeszlym miesiacu... No niestety
Lubieswieczki no my troche blizej mamy. Okolo 80km. Ale ja sie boje jak bede wygladac. Mam tedencje do tycia. Z mlodym 28kg mi przybylo. Jak tak teraz bedzie to pomad 100 jak nic. -
Olalu89 wrote:Ja! Wizytę mam na 19.40, nadal nie wiem co mi uderzyło do głowy żeby na tak późną porę się zapisać... Cały dzień czekania
Tez mam zawsze tak późno wiec wiem co to znaczy długie czekanie, oby obraz Ci je wynagrodził :*
Moje- -ale masakra, a jakiś inny lekarz nie może Cię wcześniej przyjąć??Olalu89 lubi tę wiadomość
-
MOJE wrote:Babeczki a zdarza wam się może żółty śluz. Ja się dzisiaj zdziwiłam trochę bo dość sporo go miałam. Wczoraj biały a dzisiaj żółtawy taki glut.
Jutro ( a w zasadzie już dzisiaj) idę na tą wizytę na NFZ to zapytam.
W ogóle nie wiem jak to jest możliwe skoro mam cień szansy na powodzenie. A w zasadzie to jak lekarz stwierdził mały promyczek nadziei, ale mimo wielkiego stresu mam wrażenie że usłyszę jakieś pozytywne wiesci. No musi coś w końcu być dobrego.
Nie wiem jaki tu sprzęt w ogóle będzie. W czwartek mam tą główna wizytę i się okaże.
Mi na nfz zdarzyło się, że przesuneli, ale w tym samym dniu!? To przegięcie, chamstwo... Na Twoim miejscu poszłabym gdzieś się wepchac, bo Ci się należy.
Ja też mam farta co do godzin i zwykle mam na 9, następna także.
Trzymam kciuki a wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 08:58
-
nick nieaktualnyMy w tym roku mamy 3 wesela: w czerwcu mojej kuzynki (chrzestnej syna) i kuzyna męża, a w sierpniu kolegi męża.
Zamierzam iść tylko do kuzynki, reszta pójdziemy na mszę i tyle. Z 3ką dzieci w domu i mężem na działalności nie mogę sobie pozwolić na żadne pobyty w szpitalach. Szczególnie przy mojej szyjce
Ja mam termin idealnie w 34 rocznicę teściów