Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja po wizycie bobas ma 2 mm ale jest serduszko !!!! Termin na 24.06 . Niestety w powodu wymiotow mam skierowanie do szpitala
Mama_Zuzia, Olalu89, Ann.., kark, Lami, pola0909, Arashe, monkle lubią tę wiadomość
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
alis132 wrote:Jestem...
Dwa serduszka baaaaaardzo wolno bija;(
Co to znaczy wolno? Bo normy są szerokie, ważne ze biją no i dwa ❤️
Elvira- gratulacje! W szpitalu postawią Cię na nogi, chociaż szkoda ze nie dała Ci tych czopków co ja miałamkark lubi tę wiadomość
-
Arashe ja też mam segregator od mamy ginekolog i przypinkę noszę cały czas, bardzo mi to pomaga zwłaszcza w sklepie.Na początku się wstydziłam,ale jak ostatnio prawie zasłabłam stojąc w Biedronce to myślę sobie,a w doopie...mam prawo.Podeszlam do kasjerki,pokazałam jej przypinkę na kurtce i zapytałam czy mogę być pierwsza.Bez problemu się zgodziła i nawet powiedziała,że ja mam pierwszeństwo.Pomogla mi nawet wielką torbę do wózka włożyć.
Arashe, k878 lubią tę wiadomość
-
https://mamaginekolog.pl/produkt/segregator-ciazy-rozowo-niebieski/
Czy to ten segregator? Warto? Moze i jak bym się skusiła.Arashe lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
alis132 wrote:Jestem...
Dwa serduszka baaaaaardzo wolno bija;(
Alis skoncz sie dolowac bo do niczego dobrego nie doprowadzisz! Ja mialam w poprzedniej ciazy tak przed strata
CO TYDZIEN DO LEKARZA! CO TYDZIEN! puste jajo plodowe. I nie wiem czy genetyka czy tak mialo byc czy moje zamartwianie do tego doprowadzilo! Ale wiem, ze martwiac sie nic nie zmienilam. Nie pomoglam tym ani sobie ani dziecku. Teraz stwierdzilam ze bede cierpliwa. Wiem ze strata boli i boi sie wszystkisgo kiedy dowiadujesz sie ze sie udalo. Milion obaw. Ale wiesz ze bija serduszka! Widzialas naoczynie ze ZYJA! Ze sa! Wiec przestan i przestaw sie na myslenie ze nie pomagasz im i Twoj stres odbiera im sily. Pomysl o tym zeby zrobic cos dla siebie. Zjesc cos zdrowego i dobrego. Joge dla ciezarnych. Duzo warzyw. Owocow. Zeby was wzmocnic!
Wierze ze bedzie dobrze. Nie doszukuj sie za niskiego proga. Zlych wynikow czy wolnego bicia serca. Bo sama sobie zrobisz krzywde.Mama_Zuzia, m0nika, Arashe, k878 lubią tę wiadomość
-
Nie powiedział mi jak wolno 9 dni temu wychodziło z usg 6 tydz 0 dni dziś 6tydz 4 dni od ostatniej miesiączki 7 tyg 4 dni ostatnio to crl u góry podsumowanie było
0,36 m1 0,33 m2 0,39 m3 0,35
Dzis
0,74 m1 0,51 m2 0,96 m3 0,74
Dziś dodatkowo na usg coś takiego
Umbilical hr 148 bpm m1 148 reszta pustoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 19:05
-
alis132 wrote:Nie powiedział mi jak wolno 9 dni temu wychodziło z usg 6 tydz 0 dni dziś 6tydz 4 dni od ostatniej miesiączki 7 tyg 4 dni ostatnio to crl u góry podsumowanie było
0,36 m1 0,33 m2 0,39 m3 0,35
Dzis
0,74 m1 0,51 m2 0,96 m3 0,74
Dziś dodatkowo na usg coś takiego
Umbilical gr 148 bom m1 148 reszta pusto
Kiedys uslyszalam ze na poczatku blizniaki moga sie wolniej rozwijac niz jeden zarodek. Po drugie powiedzial ze wolno bija serca czy Ty tak sadzisz? Rosna dziewczyno! Maja mniej miejsca dla siebie i musza sie nim podzielic. Spokojnie i nie wyrokuj. Serio nie pomagasz im. -
Kiniorek91 wrote:Kiedys uslyszalam ze na poczatku blizniaki moga sie wolniej rozwijac niz jeden zarodek. Po drugie powiedzial ze wolno bija serca czy Ty tak sadzisz? Rosna dziewczyno! Maja mniej miejsca dla siebie i musza sie nim podzielic. Spokojnie i nie wyrokuj. Serio nie pomagasz im.
On tak powiedział że wolno bija serduszka .... I jedno już WGL bardzo wolno ... do neoparinu acard jeszcze -
A moze wez i zmien lekarza? Kazdy w ciazy blizniaczej Cie przyjmie bo to ciaza podwyzszonego ryzyka. Ale terno jest w normie jak dla mnie. Jest jeszcze aplikacja baby chat. Tam porady daja polozne. Napisz moze sie uspokoisz troche.
kark lubi tę wiadomość