Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki! W naturze siła
Dostałam właśnie wyniki mojej bety z dziś : 9095
A ostatnio w poniedziałek miałam : 4656
Wynik nie jest zniewalający, ale pisałyście, że ta beta zwalnia powyżej jakiegoś progu, tak ?
Bo według kalkulatora to tylko 40%kark lubi tę wiadomość
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Finezja19 wrote:Dzięki! W naturze siła
Nic innego nam nie zostało. Oprocz paracetamolu nie wolno NIC! Chociaż ja raz trafiłam do internisty, który mi glimbax przepisał. W aptece się za głowę złapali. Tym bardziej ze ja na clexane.
Aa, kiszonki jeszcze, duuuzo wit c i dobrych bakterii probiotycznych.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Finezja19 wrote:Dzięki! W naturze siła
Dostałam właśnie wyniki mojej bety z dziś : 9095
A ostatnio w poniedziałek miałam : 4656
Wynik nie jest zniewalający, ale pisałyście, że ta beta zwalnia powyżej jakiegoś progu, tak ?
Bo według kalkulatora to tylko 40%
Od 6tys zwalnia wiec spokojnie. Bedzie dobrzeFinezja19, m0nika lubią tę wiadomość
-
Zdrowia każdej przeziębionej!
A jakie macie te bóle pleców? Bo mnie od wczoraj łapią, ale nie wiem czy mają związek z ciążą... Np. ostatni z dziś był nagły, przez kilka sekund nie mogłam złapać powietrza, po chwili puściło całkowicie. Bolało w odcinku lędźwiowym.Ann.. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny macie tak, że jesteście głodne ale w sumie to same nie wiecie na co macie ochotę? Ja póki co nie mogę patrzeć na słodycze,nic na słodko mi nie smakuje.
Najbardziej mam ochotę mną mięso i to by się zgadzało bo mam niski hematokryt. -
Ja poszlam po owoce ale nie zjadlam. Na obiad wcielam miske rosolu z lanym ciastem. A na kolacje 2 burgery. Tak mialam ochote i taka glodna bylam.
W sumie caly dzien mnie mulilo ale tylko rano ta wode zwrocilam. I spiaca tak ze caky dzien przelezalam prawie -
A ja dzisiaj zjadłam...aż wstyd się przyznać ma obiad okolo 15 pierogów z kapustą i grzybami ,oczywiście nie na raz:-) i jeszcze barszczyk do tego. Aż się zdziwiłam, że mnie po tym nie muli. Ja pokusiłam się na cukierka i bardzo tego żałowałam.Bladzioch 04.01
Beta 07.01 - 206
Beta 10.01 - 650
29.01 -serduszko
Maluszek urodzony 12.09.2019 -
nick nieaktualnyJa dziś ryż+kurczak+groszek+marchewka. Takie surowe, tylko sól i pieprz, ale tak smakowało, że ach...
A teraz oglądałam wieczorem z M filmy, przerwa na reklamy i w kółko parówki. Tak mnie zmuliło, że kładę się spać, nie wiem czemu te parówki tak podziałały na mój mózg -
Makowa mnie cala piersza ciaze od 7tc bolal okrutnie kregoslup. Turlalam sie zeby wstac z lozka, ale 1. Nie mialam boli krzyzowych przy porodzie 2. Kilka dni po porodzie bol ustal.
A mi rosol nie wchodzi...w ogole kiepski apetyt mam, a moge sobie spokojnie pozwolic na przytycie 15kgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 00:36
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Dzień doberek.
Spałyście dobrze?
Ja mam tak czuły sen, że słyszę nawet jak kot do kuwety wchodzi,jak stąpa cichutko po podłodze.
Budzi mnie dosłownie wszystko.
Męża już wygonilam do kuchni spać na materac gąbkowy bo nie byłam w stanie nawet zasnąć przez jego chrapanie.
Chyba natura tak mnie przygotowuje do nocnego wstawania do maleństwa
A sny mam takie okropne,że mogłabym je spisać i sprzedać na scenariusz do ekstra filmów, głównie grozyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 07:59
-
kalcia64 wrote:Hej dziewczyny mam pytanko jestem po wizycie u ginekologa sle byl tak gburowaty ze pozapominalam niektorych rzeczy zapytac
podczas owulacji uzywalam acard czy go moge nadal uzywac ?Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
A co do spania z mężem, ja dziś przebudziłam się po 1 w nocy i nie było wyjścia, musiałam przenieść się na kanapę, nie byłam w stanie zasnąć przez ponad godzinę tak strasznie chrapał i nic nie pomagało jak tylko się przeniosłam to nawet nie wiem kiedy usunęłamMiłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
nick nieaktualnyKomunikacja24 wrote:Dziewczyny macie tak, że jesteście głodne ale w sumie to same nie wiecie na co macie ochotę? Ja póki co nie mogę patrzeć na słodycze,nic na słodko mi nie smakuje.
Najbardziej mam ochotę mną mięso i to by się zgadzało bo mam niski hematokryt.
Ja mam teraz identycznie, z głodu mi niedobrze, ale jak otwieram lodówkę to nic mi nie odpowiada wchodzą tylko takie proste rzeczy typu kanapka z pasztetem czy kopytka. Trzeba przetrwać ten etap niestety :pAmyLee44 lubi tę wiadomość