Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Dziękuję za wszystkie Wasze kciuki. Maluch rośnie i mierzy 0,89cm (6t6d)
Pani doktor mówi że wszystko super.
Dziękuję wam pięknie i powodzenia nam wszystkim. :*m0nika, Olalu89, Finezja19, Mama_Zuzia, Lami, monkle, Ann.., pola0909, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane dziewczyny nie jestem was w stanie już chyba nadrobić a nie było mnie tylko od czwartku . Wyszłam dzisiaj ze szpitala i zaraz jak leki przestały działać zaczelam wymiotować. Nawet w telefon nie mogę patrzeć bo czuje się fatalnie . Słaba spuchnieta zmęczona:( jak tak dalej pójdzie to będę co tydzień w szpitalu na 2 dni ;(
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Ja tak z innej strony . Jak karmiłyście swoje pierwsze dzieci to kupywałyście od razu nakładki na sutki?. Pytam bo ostatnio zaczęłam sie zastanawiać, czy to taka obowiązkowa wyprawka, w sumie nie są drogie. Ale może któraś chciałaby się podzielić opinią. U mnie w domu i tak się śmieją, że nie będę karmić piersią, bo ani mama, ani siostra nie miały pokarmu. A ja jednak chciałabym, ciekawe czy genetyka ma coś do czynienia?
k878 lubi tę wiadomość
Bladzioch 04.01
Beta 07.01 - 206
Beta 10.01 - 650
29.01 -serduszko
Maluszek urodzony 12.09.2019 -
Te, które mają termin na pierwszy tydzień września. Przechodzimy już powoli w zmianę zarodka w płód. Bezpieczniejszy okres się zaczyna dla naszych maluchów.
pola0909, k878, Inka90, Lubieswieczki, Mama_Zuzia, speakyourmind93, m0nika, elvira, Finezja19, zwichrowana, RudaAnna, Agusia_pia, Arashe, Juusti69 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jaga94 wrote:Ja tak z innej strony . Jak karmiłyście swoje pierwsze dzieci to kupywałyście od razu nakładki na sutki?. Pytam bo ostatnio zaczęłam sie zastanawiać, czy to taka obowiązkowa wyprawka, w sumie nie są drogie. Ale może któraś chciałaby się podzielić opinią. U mnie w domu i tak się śmieją, że nie będę karmić piersią, bo ani mama, ani siostra nie miały pokarmu. A ja jednak chciałabym, ciekawe czy genetyka ma coś do czynienia?
To masz super wsparcie w domu, nie ma co. Nie słuchaj ich
Ja nakładki miałam, użyłam dopiero jak mała zabkowala i miodgryzala sutki, ale nie umiała przez to jesc wiec i tak się nie przydałyCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
k878 wrote:To masz super wsparcie w domu, nie ma co. Nie słuchaj ich
Ja nakładki miałam, użyłam dopiero jak mała zabkowala i miodgryzala sutki, ale nie umiała przez to jesc wiec i tak się nie przydałyBladzioch 04.01
Beta 07.01 - 206
Beta 10.01 - 650
29.01 -serduszko
Maluszek urodzony 12.09.2019