Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Animka ale ten program z emeryturami to jest dla matek, które mają przynajmniej 4 dzieci 😊
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Może faktycznie lepiej politycznych tematów nie poruszać
Każda z nas ma inne poglądy i się po prostu atmosfera popsuje. Zmienić to można jedynie przez wybory, więc zamiast marudzić po prostu trzeba spróbować
Jak dla mnie to jak już mówiłam, najważniejsze jest dziecko, a nie kasa.
Może zmienimy temat i sobie o imionach dla dzieci porozmawiamy?Albo o tym skąd jesteśmy?
Ja wczoraj pytałam, czy któraś z Opola jest albo opolskiego?
Może się na porodówce spotkamy
VianEthel2, Looka91, Mama_Staszka, k878 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O polityce i kościele nie powinno się dyskutować i ja to absolutnie popieram- każda z nas ma inne spostrzezenia, inne upodobania tak samo polityczne jak i doświadczenia życiowe oraz jest w innym momencie życia (pomijając kwestie ciąży) czy ma inny status materialny. Nigdy nie będzie w tych kwestiach się każdy z każdym zgadzał- jest jak jest aktualnie wiec proponuje otworzyć szampana (piccolo) i wypić wirtualnie zdrowie naszych maluchów, a te kwestie po prostu zostawić na bocznym torze.
Looka91 lubi tę wiadomość
-
My już z VianEthel się zgadałyśmy że jesteśmy z jednego podwarszawskiego miasteczka
A co do imion odkąd zostałam uświadomiona, że teoria z seksem w owulację to chłopiec, to bujda to liczę na babeczkęwięc jak nie mogłam wczoraj usnąć to wymyśliłam Oliwię, dla chłopaka dalej nic
Looka91, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Myślę że ten temat budzi za dużo emocji i nie są to rozważania na czas ciąży który ma być przecież spokojny i przepełniony radością
Każda z nas ma swój pogląd na świat który wynika z wielu składowych a zwłaszcza środowiska w którym się wychowal dlatego nie ma jednego słusznego spojrzenia. Różnimy się i to dobrze.
-
Ja jestem z małopolskiego, a konkretnie z Krakowa. Ktoś jeszcze oprócz m0niki jest stad lub okolic?
My jeśli chodzi o imię dla Królewny narazie nie rozmawialiśmy- na początku ciąży narzeczony przywalił propozycja której absolutnie nie zaakceptuje, wiec narazie cisza na morzu haha, tak samo było z synem i w końcu gdzieś w 34tygodniu zdecydowaliśmy. Mi się podoba dużo imion- Lena, Natalia, Iga np -
Alex0806 zazdroszczę że macie to już za sobą
Looka91 z której strony Warszawy mieszkasz?
Iga piękne imię, bardzo mi się podobało w poprzedniej ciąży. Teraz trochę mi przeszło, a że powoli to imię jest coraz bardziej popularne, to odpuszczam. Staram się unikać dla swoich dzieci żeby mieli takie imię jak 7 innych chłopców/dziewczynek w klasie. Gdyby nie to, na pewno dziewczynka byłaby Juliacóż to za piękne imię, szkoda, że tak bardzo obecnie popularne.
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku.