Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKobitki jako że w poniedziałek czekają mnie badania prenatalne, macie dla mnie jakieś rady przed badaniem? Trzeba mieć pusty/pełny pęcherz? Badanie jest dopochwowe czy już normalnie przez brzuszek? O co zapytać takiego najważniejszego? Zaczynam sie stresowac... Nie wiem czy robić to badanie z krwi hmm
-
One były 21.02. także już może ich nie być. Ale bywają też w Biedronce. Ja też kupiłam i bardzo sobie chwalę, można siedzieć i czytać, a w nocy się przytulić. Nie wiem jak u Was, ale ja nie znoszę jak mąż się w nocy przytula i obejmuje, mam wrażenie że się duszę, teraz w ciąży szczególnie. Ale do rogala fajnie się przytulić.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Janka, najlepiej przed badaniem samym possać jakiegoś cuksa i mieć coś słodkiego, gdyby bejbik był ospały. Ja miałam i przez brzuch i dopochwowe.
Gomerka, u mnie identycznie od jakiegoś 8 tygodnia muszę mieć większość łóżka dla siebie, żadnego przytulania, bo nie mogę oddychać. Rogala jeszcze nie mam, śpię z gigant maskotką, która układa się jak rogal, bo to wielki pies 😀Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Ten rogal z Lidla jak dla mnie za twardy. Też chciałam kupić ale jak dotknęłam to lipa. Zamówię sobie chyba, albo uszyję sama
Ja badanie miałam przez brzuch, ostatnio u gina też. Pęcherz musisz mieć pusty i tak jak Lami pisze, możesz zjeść coś słodkiego;) żeby się ruszał. Moja w środę u mojego gina spała i za nic nie chciała się obrócić, idę 27.03 to wtedy zjem jakiegoś batonika albo cośLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami czy ja mogę Cię prosić o przepisania na 20.09? Ten 23.09 to podałam termin z przesuniętej owulacji, ale dziecko już mi termin z OM(czyli ten 20.09) przeskoczyło o tydzień w przód, więc ten 23.09 to myślę że mało prawdopodobny jest.
Z góry dziękuję.Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Hahah. Moj maz sie boi do mnie przytulic. Od momentu moich mdlosci to nawet mnie nie dotyka bo wystarczylo moje spojrzenie
) dopiero od niedawna czuje sie na tyle dobrze ze moge mu dac buziaka w policzek bo w usta to za duzo. Bidny chlop musi sie nacierpiec. O poduszke lekko zazdrosny, dzisiaj stwierdzil, ze tez musi sobie taka kupic
-
Mój od kilku dni śpi na kanapie i mam całe łózko dla siebie
Wcześniej by mi przeszkadzało że nie ma go obok, a teraz nic nie mówię bo nie chrapie mi do ucha i jak wstanę w nocy do wc to szybko zasypiam.
Wcześniej to ja przenosiłam się na kanapęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 18:43
marchev lubi tę wiadomość
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Ann.. wrote:Mój od kilku dni śpi na kanapie i mam całe łózko dla siebie
Wcześniej by mi przeszkadzało że nie ma go obok, a teraz nic nie mówię bo nie chrapie mi do ucha i jak wstanę w nocy do wc to szybko zasypiam.
Wcześniej to ja przenosiłam się na kanapę
Dzieki bo myslalam, ze tylko ja jestem taka wredotaMoj poki co znosi wszystkie moje humorki... dobrze, ze teraz moge wszystko zrzucic na hormony
😁
-
Jusi 28 wrote:Hallo, dziewczyny pochwalę się że dzisiaj czułam pierwsze delikatne ruchy dzidziusia
czekam na kolejne
jutro zaczynamy 15 tydz
Cudownie, gratulacje!!Jusi 28 lubi tę wiadomość