Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj zostalam pokrzyczana, na macie/kocyku lezal jak byl wiekszy tzn zaczal na brzuchu lezec. Problemow zadnych ruchowych i odchylen z tego powodu nie ma. Rozwija sie ruchowo bardzo prawidlowo. Podkladalam kocyk na poczatku zeby byl na prosto i jakby manifestowal, ze mu sie nie podoba to bym go tak nie trzymala. Moim zdaniem duzo wiecej szkody mozna zrobic nie prawdilowym noszeniem czy ciagnieciem za nozki przy przebieraniu.
Ja mam od kilku dni brzuch taki, ze ciezko mi juz ciaze ukryc i caly czas, a przed ciaza mialam plaski jak deska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 23:05
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Łania no tak jest w szpitalach teraz przynajmniej w wiekszosci. Duzo sie pozmienialo jezeli chodzi o dzieci. Ja jak wychodzilam z synkiem to polozna mi go w nosidelko zapiela
-
U nas tez nie wypuszcza bez fotelika . Trzeba przyjść z fotelikiem po dziecko
My mamy maxi cosi cabrio fix i w ogóle nie jestem zadowolona . Jest do niczego . Dziecko w nim bardzo brzydko leży nawet z wkładką .
Spodobał mi się fotelikowo wózek donna+. Wyciagasz i masz już kolka i wózek;) tylko cena mnie przeraża ale wiem co to znaczy nosić fotelik a ja mam chory kręgosłup .
Nie jeździmy super dużo autem .
Ja mam brzuszek spory ale więcej to pozostalosci po poprzedniej ciąży;) -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Mi w tym tygodniu tez brzuszek wyskoczył .
Zwłaszcza jest widoczny od razu po przebudzeniu, jak jestem przed śniadaniem. Tak śmiesznie wystaje
Ja chce się dzisiaj zapisać do lekarza- dopadło mnie jakieś przeziębienieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 07:25
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Witam się w ukonczonym 16 tygodniu, zaczynam 17!
Zwichrowana- zdrówka
Kciuki dla wszystkich wizytujących- kark, Janka i annnkkaa- mocne kciuki, przyniescie nam same dobre wiesci i piekne zdjecia :*Ann.., cytrynówka, zwichrowana lubią tę wiadomość
-
O, zaczęło się o wózkach. Ja mam baby jogger summit x3, na zimę i las kabacki jest fantastyczny. Żadne śniegi i błota nam nie straszne. Miałam zacząć biegać na wiosnę ale w ciazy to sceduje to na męża
bardzo go lubię i mi się sprawdził wszędzie. Jedyna jego wada to to, żeby go upchnąć w bagażniku musiałam odpinac tylne koła, ale to raczej wada naszego samochodu. Odkąd jesteśmy na spacerówce mamy mała samochodowa na krótkie wypady.
Dla mnie fotelik tylko z najwyższej polki, mamy maxi cosi z baza 2wayfix, teraz córka jeździ na 2way pearl tyłem i zamierzam tak jeździć ile się da. Kosztuje ale dla mnie to jest punkt w którym sie nie negocjuje.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Kciuki za dzisiejsze wizyty !!! Zwichrowana zdrowia życzę, mnie też coś łapie ale póki co domowe sposoby
A wspominałaś o zatokach jakiś czas temu to mogę polecić tabletki sinupret , tylko trzeba dopytać o stosowanie w ciąży bo są różne opinie na necie.Dziewczyny zazdroszczę wam większość ma już wózki , wyprawki albo po poprzednich dzieciach albo w spadku
A ja zero , tyko kilka ubranek
zaczynam sobie dopiero uświadamiać jak czytam forum ile tego będzie ! Chyba jakaś listę zacznę tworzyć
zwichrowana lubi tę wiadomość
-
Ja mam wózek takko Jumper X. Byłam bardzo zadowolona. I z gondoli i że spacerówki. Bo ja długo używaliśmy. Potem kupiliśmy chicco parasolkę żeby mało miejsca zajmowała. Bo dla mnie bardzo ważny był też kosz na zakupy.
Fotelik miała najpierw maxi cosi a teraz jeździ ciągle tyłem w Axkid duofix. Fortune kosztował ale na to nie ma co oszczędzać. My jeździmy dużo-codziennie Ola do opiekunki i to też na długie trasy na wakacje więc musi być mega bezpiecznie. -
Ja jestem kompletnie zielona w temacie wózków, ale chyba kupię 2 - myślę o Cybex Balios M na spacery i Babyzen Yoyo na wyjazdy. Najbardziej kusi mnie ten Cybex ze złotymi skrzydłami, ale mąż mnie wyśmiał, on nie będzie z tym chodził.
A jeszcze pytanie do doświadczonych mam - trzeba mieć torbę do wózka? Czy mogę po prostu torebkę przyczepić? Te do wózka kompletnie mi nie pasują, kłócą się z moim poczuciem estetyki.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Nasmarowałam i mi skasowało. Ja wózek mam po starszaku, bebetto volcano. Jest ok, gondola duża, a spacerówkę chcę sobie dokupić. Sporo mam rzeczy po synu, więc na wyprawkę mniej wydam, chcę zainwestować w porządną spacerówkę bo mam nadzieję, że będziemy tak dużo chodzić jak że starszakiem. U nas w szpitalu też jest wymóg fotelika i uważam, że bardo dobrze bo zdarzają się kwiatki. Jak byłam w szpitalu to przyjechał pewien tatuś pp odbiór dziecka, zamiast nosidełka przywiózł gondolę od wózka. Afera była na cały oddział..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 08:12
-
Pola, listę ściągnij z internetu
Gomerka, nie wiem czy istnieje torebka w która upchnelabym ten cały majdan. Po prostu na spacer zabieram torebkę, wrzucam bidon i coś do jedzenia i już, na dłuższe wyjście nie wyobrażam sobie bez torby wozkowej. Na etapie gondoli na spacer nic nie brałam, mała spała, podchodziłam i wróciłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 08:20
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Gomerka-no moim zdaniem torba to must have. Ja nie miałam w komplecie więc dokupiłam sobie taką jak mi się podobała. Taką w kropki,wesołą. Do dzisiaj w sumie na wyjazdy z niej korzystam bo pakuje takie rzeczy podręczne do auta do niej. Na przebranie,chusteczki,jakieś książeczki, zabawki drobne.
-
Ja tez nic nie mam. Kompletnie nic. Nawet nie wiem od czego zaczac
wiem na pewno, ze bede szukala wozka i lozeczka uzywanego. Po rodzinie tez nic nie dostane bo dzieci juz wyrosniete. Na razie jeszcze o tym nie mysle
jedyne co planuje to powiedziec rodzinie tydz przed świętami bo akurat bedzie impreza no i to by bylo na tyle wybiegania w przyszlosc
Probuje sobie spisac Wasze rady, ale mam nadzieje, ze do tematu wrocimy jeszcze pozniej
Czekamy na relacje z wizyt