Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestem jestem!
Dziewczyny tak mi się zachciało spać po tych badaniach że spałam 3,5 godz i już nadrabiama więc z Dzidzia wszystko bardzo dobrze, całe i zdrowe ❤️ szczegółowe badania -wszystko nam doktor pokazał, krew też robiłam. Niestety płeć jeszcze nie znana i znów mi zmienił termin że Dzidzia tydzień młodsza więc ja mam co wizytę to inaczej
najważniejsze że maluszek cały i zdrowy, grzecznie dziś leżał/leżała w przeciwieństwie do poprzedniej wizyty
Zazdroszczę Wam że już znacie płeć!
Gratuluję dzisiejszych dobrych wieści Kochane
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/abe148dc8534.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 19:05
miczitanka, Mama_Zuzia, Ann.., Lami, Gomerka, Mama_Staszka, pola0909, Mamadwojki, Agusia_pia, monkle, Arashe lubią tę wiadomość
-
Janka0909 wrote:Jestem jestem!
Dziewczyny tak mi się zachciało spać po tych badaniach że spałam 3,5 godz i już nadrabiama więc z Dzidzia wszystko bardzo dobrze, całe i zdrowe ❤️ szczegółowe badania -wszystko nam doktor pokazał, krew też robiłam. Niestety płeć jeszcze nie znana i znów mi zmienił termin że Dzidzia tydzień młodsza więc ja mam co wizytę to inaczej
najważniejsze że maluszek cały i zdrowy, grzecznie dziś leżał/leżała w przeciwieństwie do poprzedniej wizyty
Zazdroszczę Wam że już znacie płeć!
Gratuluję dzisiejszych dobrych wieści Kochane
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/abe148dc8534.jpg
Śliczny maluszek! Bardzo się cieszę ze wszystko w porządku. Wychodzi na to, ze dłużej pochodzisz z brzuszkiem ❤️ Tez już niedługo się dowiesz jaka płeć, tak naprawdę 13t to jeszcze przecież bardzo wcześnie :* -
nick nieaktualnyMama_Zuzia wrote:Śliczny maluszek! Bardzo się cieszę ze wszystko w porządku. Wychodzi na to, ze dłużej pochodzisz z brzuszkiem ❤️ Tez już niedługo się dowiesz jaka płeć, tak naprawdę 13t to jeszcze przecież bardzo wcześnie :*
moja ginekolog kazała mi się trzymać jednak wcześniejszego terminu, hmm chyba dowiem się tak naprawdę jak już pojadę na porodówke
-
Gratuluję wszystkich wizyt!
Oleczka, taki termin podałaś mi sama 11 lutego, więc musisz się siebie zapytać skąd Ci się wziął
Jeszcze raz napiszę - proszę o wyrozumiałość, jest nas 80, każdy Wasz wpis śledzę, wpisuje daty, niki, płeć. Wyszukuje te informacje pochowane często w długim wpisie. Jeśli któraś z Was chcę się pobawić przez kolejne 3 miesiące w śledczego - nie ma sprawy. Napiszcie, kopiujcie listę, a ja usunę nieaktualną że swojego wpisu 😊 Możecie wtedy zmieniać terminy porodu po każdym usg, a i tak 90% z nas urodzi zupełnie innego dnia 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 19:30
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Gratuluję wszystkich wizyt!
Oleczka, taki termin podałaś mi sama 11 lutego, więc musisz się siebie zapytać skąd Ci się wziął
Jeszcze raz napiszę - proszę o wyrozumiałość, jest nas 80, każdy Wasz wpis śledzę, wpisuje daty, niki, płeć. Wyszukuje te informacje pochowane często w długim wpisie. Jeśli któraś z Was chcę się pobawić przez kolejne 3 miesiące w śledczego - nie ma sprawy. Napiszcie, kopiujcie listę, a ja usunę nieaktualną że swojego wpisu 😊 Możecie wtedy zmieniać terminy porodu po każdym usg, a i tak 90% z nas urodzi zupełnie innego dnia 😊
Poza tym ja nie pisalam tego z pretensjami, a raczej z usmiechem ze skad sie taka data wziela...
Jesli ja tak napisalam (nie wiem skad mi sie to w takim razie wzielo) to owszem moj blad, ale skoro prowadzisz liste to nie reaguj w sposob 'i tak 90% urodzi innego dnia' bo to dla mnie brzmi troche jakby zniechecajaco do napisania czego kolwiek
nie musisz zmieniac, jest to tak naprawde nie istotne, ale zauwazylam blad i jak kazda 'reaguje'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 19:59
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Lami tego terminu nigdy nie mialam podanego jesli chodzi o polozne, lekarzy ani nawet mi to tak nie wychodzi.
Poza tym ja nie pisalam tego z pretensjami, a raczej z usmiechem ze skad sie taka data wziela...
Jesli ja tak napisalam (nie wiem skad mi sie to w takim razie wzielo) to owszem moj blad, ale skoro prowadzisz liste to nie reaguj w sposob 'i tak 90% urodzi innego dnia' bo to dla mnie brzmi troche jakby zniechecajaco do napisania czego kolwiek
nie musisz zmieniac, jest to tak naprawde nie istotne, ale zauwazylam blad i jak kazda 'reaguje'
Moją wypowiedź o "90%... " poprzedza jeszcze kilka innych zdań i do nich mogę Cię skierować ponownie z prośbą o wyrozumiałość 😊Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami ja mam jutro prenatalne, więc pewnie ode mnie bedzie prośba o zmianę terminu, bo póki co z usg jest troszkę inny i mam nadzieję na dopisanie odpowiedniego koloru serduszka.
Dziewczyny kto jeszcze jutro widzi się z maluszkiem? 😊
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
To ja mam w takim razie prośbę. Która z Was wchodzi na forum przez komputer? Może któraś z Was podejmie się skorygowania wszystkich dat i ja później wszystko umieszczę na pierwszej stronie? VianEthel?Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Ja dziś byłam na wizycie. Myślałam że Sącza mi się wody płodowe albo nie trzymam moczu bo od dzisiaj nagle cały dzień miałam mokro w majtkach jak nigdy ale okazało się że wszytsko ok i to wynik tego że mam luteine dopochwowa do tego jest trochę cieplej i temp. Ciała też jest wyższa do tego dużo się ruszam i dlatego tak się dzieje więc mam się tym nie stresować. No i jak tylko lekarz zaczął badanie usg to zapytał czy chce znać płeć więc szybko powiedziałam że tak no i okazuje się że są jajcucha... A na prenatalnych była na 60%dziewczynka..
więc mile zaskoczenie ale faktycznie siusior duży więc nie da się chyba pomylić..
no i już oficjalnie pracuje do świąt
AA i dzidzia starsza o kilka dni bo wg usg to już 14t+1dagjot1979, pola0909, Mama_Zuzia, Janka0909, Lami, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Agucha90s wrote:Ja dziś byłam na wizycie. Myślałam że Sącza mi się wody płodowe albo nie trzymam moczu bo od dzisiaj nagle cały dzień miałam mokro w majtkach jak nigdy ale okazało się że wszytsko ok i to wynik tego że mam luteine dopochwowa do tego jest trochę cieplej i temp. Ciała też jest wyższa do tego dużo się ruszam i dlatego tak się dzieje więc mam się tym nie stresować. No i jak tylko lekarz zaczął badanie usg to zapytał czy chce znać płeć więc szybko powiedziałam że tak no i okazuje się że są jajcucha... A na prenatalnych była na 60%dziewczynka..
więc mile zaskoczenie ale faktycznie siusior duży więc nie da się chyba pomylić..
no i już oficjalnie pracuje do świąt
AA i dzidzia starsza o kilka dni bo wg usg to już 14t+1d
Ale super, gratuluje siusiaka :* cudownie ze wszystko dobrze!