Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko, kark sie obrazila bo ktos napisal ze to co robi z fotelikiem jest skrajnie nie odpowiedzialne i po prostu glupie, ale za to w innym watku odradza ochraniacz w lozeczku bo woli nie kusic losu przed uduszeniem dziecka. Ot, taka wybiorcza logika.
Mati 16.07.2009
-
Sory manda21 ale chyba trzeba byc slepym i gluchym zeby te informacje ominac. Poza tym to nie jest jej pierwsze dziecko tylko 4! Jakies doswiadczenie chyba ma? Naprawde wiele moge zrozumiec, ale swiadome ryzykowanie zyciem swojego dziecka i jeszcze beztroskie pisanie tego na forum zwyczajnie nie miesci mi siecw glowie.
Mati 16.07.2009
-
I ja już po prenatalnych!
Chciałam wam przedstawić mojego pięknego,zdrowego synusia!!!!!
Ma 8 cm i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jestem tak szczęśliwa, że ciężko to opisać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/005040f3377f.jpg
manda21, agjot1979, klopsik, Ann.., miczitanka, Cyntia, elvira, Agusia_pia, Inka90, marchev, cytrynówka, Janka0909, Lami, Mama_Staszka, pola0909, k878, stayaway, monkle, Bunia86, Arashe lubią tę wiadomość
-
aannkka wrote:I ja już po prenatalnych!
Chciałam wam przedstawić mojego pięknego,zdrowego synusia!!!!!
Ma 8 cm i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jestem tak szczęśliwa, że ciężko to opisać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/005040f3377f.jpg
Ale boski dzentelmen ❤️❤️❤️ To teraz będziesz miała parke w domu, dobrze kojarzę?
Cieszę się razem z Tobą ze wszystko jest ok! -
manda21 wrote:Nie czytalam tego co dokladnie napisala, bo nie moge tego znalesc.
Aankaa gratulacje dorodnego chlopa! Ja mam wizyte w srode i mam nadzieje na 100% potwierdzenie plci. Tymbardziej ze w czwartek mam urodziny i fajnie byloby dostac taki prezent.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 16:56
Mati 16.07.2009
-
Mama_Zuzia wrote:Ale boski dzentelmen ❤️❤️❤️ To teraz będziesz miała parke w domu, dobrze kojarzę?
Cieszę się razem z Tobą ze wszystko jest ok! -
manda21 wrote:Aannkka a nastawialas sie na chlopca?
Oczywiście gdyby była dziewczynka to też fajnie, ale autentycznie cieszę się z drugiego dzentelmenaMama_Zuzia, manda21, elvira lubią tę wiadomość
-
stayaway wrote:Oleczka śliczny dzidziuś
Super ujęcie, ja ubolewam, bo my takiego nie mamy. Jeszcze
na poprzednim ponad miesiąc temu było jeszcze małe bobo i główka w dół, a z dziś mamy wszysto - rączki, nóżki, brzuszek, buzię, ale takiego dzidziusia w całości nam brakuje
Dziewczyny, Was też tak wzruszają te zdjęcia? Mi na każdym usg lecą łzy, aż mi wstyd..10.09.2019 Marcel -
Super, ze badania ok.
Ja bym zwariowala bez detektora...
Co do fotelika to ostatnio kolega mierzyl swoj do mojego auta bo wlasnie zmienial autonpod katem fotelika. I ja nie bylam swiadoma, ze trzeba wymienic fotelik, ponoc powyzej 15km/h. On mial stluczke na parkingu, a producent kategorycznie kazal wymienic w ramach gwarancji.
Gomerka. Pochwal sie zdjeciamimoze cos zamowimy u Ciebie