Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na Netflixie też sporo oglądam
Z mężem Outlandera, Sabrinę, Riverdale, Shadowhunters. A sama to Marię królową Szkocji
I dużo filmów. A na szczęście nie płacę za to, bo moja siostra wykupiła na nieograniczoną ilość ekranów i w Londynie za to grosze płaci
A my na sępa wszyscy
Mnie coś dzisiaj znowu mdli. Wieczorem idziemy do kina więc mam nadzieję, że przejdzieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć
Mam pytanie do dziewczyn które miały duże mdłości. Jak u was przechodziły od razu czy to trwało długo? Bardzo się martwię bo od niedzieli jest bardzo duża poprawa. W niedzielę i dzisiaj ne brałam tabletki,nie wymiotuje i nic mi nie jest . Dalej jestem śpiąca i zmęczona ale tak można żyć . Wczoraj rano tylko wymiotowalam ale tak ogólnie jest świetnie.
Możecie uznać że to głupie ale przy synu wymiotowalam do 18tyg A dzisiaj jest 13+1. Boję się o dzidziusia
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Dziewczyny już po badaniu, jest wszystko dobrze. Dostałam kilka zdjęć 😊 napiszę Wam więcej wieczorem.
aannkka, Ann.., Agusia_pia, agjot1979, monkle, elvira, Lubieswieczki, Agucha90s, cytrynówka, k878, Lami, Arashe, pola0909 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
elvira wrote:Cześć
Mam pytanie do dziewczyn które miały duże mdłości. Jak u was przechodziły od razu czy to trwało długo? Bardzo się martwię bo od niedzieli jest bardzo duża poprawa. W niedzielę i dzisiaj ne brałam tabletki,nie wymiotuje i nic mi nie jest . Dalej jestem śpiąca i zmęczona ale tak można żyć . Wczoraj rano tylko wymiotowalam ale tak ogólnie jest świetnie.
Możecie uznać że to głupie ale przy synu wymiotowalam do 18tyg A dzisiaj jest 13+1. Boję się o dzidziusia10.09.2019 Marcel -
Elvira mnie ciagle mdli, ale bez wymiotów (wczoraj wyjątkowo, ale nie wykluczam, że to zatrucie pokarmowe )
Też muszę założyć netflixa . Tylko nie mam żadnej ofiaryprzydał by się ktoś do kompletu użytkowników .
A mój synek w brzuchu dziś się tak rzuca , że jestem w szoku. Daje z siebie wszystko . Idzie kopniak za kopniakiem . -
elvira wrote:Dziewczyny dziękuję trochę mi lepiej. Jestem straszna panikara a na punkcie dziecka mam bzika. Jeszcze te hormony nie pomagają
już chciałam się do lekarza umawiać
haha
jeśli nie masz już mdłości to się tylko cieszyć
akurat jeśli chodzi o mdłości to dosyć skrupulatnie zaznaczałam w kalendarzu i ostatni dzień mdłości to był 12+4 i potem nagle nic
-
Ja Netflix mam z trzema przypadkowymi kobietami z FB haha
place 13 zł i mogę oglądać na tv i telefonie
oglądałam sabrine ty Lucyfera nawiedzony dom na wzgórzu a mój mąż w garniturach
Co do mdłości mam je dalej i mdli mnie nie miłosiernie bleejuż myślałam że jest lepiej a jednak
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
aannkka wrote:U mnie właśnie mdłości raz są raz nie ma. Czekam na dzień kiedy przejdą całkowicie i wróci mi energia, bo teraz taki flaczek jestem
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Elvira ja bym chciała. Chociaż i tak jest dużo lepiej niż wcześniej.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Okolice Warszawy -
Elvira- mi tak mdłości ustąpiły w 8t po torecanie- byłam tak zeschizowana ze coś się stało dziecku ze nie mogłam się skupić na niczym. Ale okazało się ze tak już po prostu zostało. Nie denerwuj się na pewno jest wszystko w porządku, ciesz się chwila!
VianEthel- cudownie, czekamy na dłuższa relacje i zdjęcia :*
Animka- ale super, mi się właśnie wczoraj wydawało ze czułam leciutkie wypychanie i nie chce zapeszać ❤️😍 -
Jestem w tej chwili na dworcu. Wsadzę mamę w pociąg, wracam do domu i napiszę.
Okolice Warszawy -
ja na netflixie mogę polecić serial Broadchurch jeśli ktoś lubi angielskie seriale dramatyczno-kryminalne. jak dla mnie gra aktorska super zwłaszcza detektywów. serial tak nas wciągnął, że oglądaliśmy z mężem po kilka odcinków pod rząd. niestety chyba ostatniej serii netflix nie udostępnia
kolejny Stranger Things może trochę dziwny taki horror-dramat-sci-fi. mnie się jednak podobał, wciągnłął nas także:)
o Outlander już ktoś chyba wspomniał. mnie ten serial tak wciągnął, że aż miałam jakieś sny dziwne, że jeżdżę konno po lasach ze Szkotami(to własnie podczas jego oglądania udało się nam zajść w ciążę. uważam, że serial totalnie mnie odpałował i przestałam myśleć obsesyjnie o dziecku i to chyba podziałało:D). nie powiem, sezon 4 lekko nudny, najlepszy 1 i 2. obecnie czytam powieść, na podstawie której serial powstał
kolejny serial Dark..niestety niemiecki, piszę niestety bo ja nie lubię tego języka w filmach, jednak serial tak nas wciągnął, że przestało to być przeszkodą. generalnie trzeba się skupić, bo przeszłość miesza się w nim z przyszłością i teraźniejszością... mózg można sobie "zryć"
nawiedzony dom na wzgórzu również polecam..oglądałam z zapartym tchem
i jeszcze "13 powodów" taki serial o nastolatkach i dziewczynie, która zaplanowała swoje samobójstwo. godny uwagi moim zdaniem
ufff to się rozpisałam i teraz mobilizacja przyszła aby dziś sobie jakiś nowy serial wyszukać -
Same dobre wiadomości po wizytach
Ja od soboty mam antybiotyk na tą wstrętną ureaplazme. Przez 2 dni miałam bardzo duże dawki i bardzo wymiotowalam. Dosłownie co 20 minut. Teraz zmniejszylam I jest znosnie Ale muszę jeszcze 2 tygodnie braćmartwię się tym bardzo o dzieciątko Ale wiem że muszę to dziadostwo wyleczyć
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26