Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
My wczoraj rozmawialiśmy na temat imienia i po naprawdę długich przepychankach na razie stanęło na tym, ze malutka na razie jest Helenką ❤️ Ale zobaczymy czy zostanie czy jeszcze się zmieni coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 12:51
aannkka, stayaway lubią tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:My wczoraj rozmawialiśmy na temat imienia i po naprawdę długich przepychankach na razie stanęło na tym, ze malutka na razie jest Helenką ❤️ Ale zobaczymy czy zostanie czy jeszcze się zmieni coś
-
Oleczka94 wrote:Ja 12+4 mialam maluszka 6,22 i tez wszystko bylo w porzadku:-)
Jasne, dzieci są różne na tym etapie, zakresy i normy tak samo, napisalam tak „zwyczajowo” jak jest :* -
Oleczka- rzeczywiście jak widzę teraz w jakimś kalkulatorze to za wielkie te normy podałam, dla tygodnia później, pomieszało mi się
nawet spojrzałam i jak z malutka byłam na usg w 12t3d to miała 6,4cm
-
Mama_Zuzia wrote:Oleczka- rzeczywiście jak widzę teraz w jakimś kalkulatorze to za wielkie te normy podałam, dla tygodnia później, pomieszało mi się
nawet spojrzałam i jak z malutka byłam na usg w 12t3d to miała 6,4cm
hehhe
Ja postanowilam nic nie szukac i tego sie trzymac. Czytam was regularnie, ale nie przejmuje sie tym ze czyjas dzidzi ma 7cm a moja 6,2cm:-) jesli lekarz mowi ze wszystko okej to okej. W poprzedniej ciazy sprawdzalam wszystko milion razy i uwazam ze to bylo niepotrzebne. Owszem nie ma.nic w tym zlego i nikogo nie potepiam, ale na mnie mialo to dolujacy wplyw bo ciagle sie zzameczalam blachostkami, z ktorych teraz np. Sie smieje:-)
Ciesze sie ciaza poprostu:-)10.09.2019 Marcel -
Cyntia wrote:Kochana co ciekawego oglądałaś na netflixie jakiś ciekawy serial masz do polecenia?
Moje dwa ulubione: "Atypowy" - o chłopaku, który ma autyzm, ale próbuje normalnie funkcjonować w świecie; oraz "Dom z papieru" o napadzie na mennicę w Hiszpanii:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 13:19
-
Oleczka94 wrote:Pewnie Cie dreczylo ze dzidek u mnie za maly?
hehhe
Ja postanowilam nic nie szukac i tego sie trzymac. Czytam was regularnie, ale nie przejmuje sie tym ze czyjas dzidzi ma 7cm a moja 6,2cm:-) jesli lekarz mowi ze wszystko okej to okej. W poprzedniej ciazy sprawdzalam wszystko milion razy i uwazam ze to bylo niepotrzebne. Owszem nie ma.nic w tym zlego i nikogo nie potepiam, ale na mnie mialo to dolujacy wplyw bo ciagle sie zzameczalam blachostkami, z ktorych teraz np. Sie smieje:-)
Ciesze sie ciaza poprostu:-)
Nie coś Ty, bardziej popatrzyłam czy ja czegoś nie sknocilamja uważam, ze jeżeli lekarz mówi ze jest ok to jest ok, a różnice między maluchami były i są- jedne są większe, drugie są mniejsze, taki nasz urok jako ludzi i nie uważam ze ktoś jest lepszy a ktoś gorszy
jeżeli nie ma znaczących różnic, które widzi lekarz to nie ma się czym martwić, nie chciałam tylko nikogo wprowadzać w błąd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 13:24
-
Zgadzam się, ja chcialam tylko VianEthel napisac, ze maluszek w porownaniu z ostatnim usg na ktorym była bedzie juz znacznie wiekszy, bardziej takie było moje przesłanie niz mierzenie co do milimetra, bo tak jak alex napisała dzieciaczki juz rosna swoim tempem- w dodatku sie pomyliłam o tydzien i stad moje pozniejsze sprostowanie- zeby nikogo tez nie wystraszyc
ramy i normy sa szerokie, bo rozni sa ludzie, a u nas wszystkich czy troszke mniejsze czy troszke wiecej wszystko jest dobrze
-
Mama_Zuzia wrote:z netflixa polecam też suburre, narcos, teraz fajny dokument odnośnie zaginionej dziewczynki z 2007 roku w Portugalii co była ta głosna sprawa.. ogólnie b.duzo tam oglądamy
no i jesli chodzi o oplaty, to duzo?
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:A to macie jakies pakiety wykupione na tego netflixa? Tam sa filmy po polsku? Z lektorem, czy tylko angielskie?
no i jesli chodzi o oplaty, to duzo?
Wiesz co nie wiem, bo to narzeczony to instalował. wiem, że my np. płacimy a oprocz tego mozna tez korzystac na innych tv, wiec tesciowie i moja mama tez maja swoje profile i sobie ogladaja. Baza jest naprawde ogromna i ciezko czegos dla siebie nie znalezc, zwłaszcza, że nowe pozycje są dodawane codzienne. My płacimy 52zł/msc i w ogóle normalnego tv nie oglądamy. Są i opcje z lektorem, z napisami, niektóre pozycje też są po polsku, także super.