Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarchev wrote:Ja ja
Kumen a wiesz cos o klinikach ?
My tez posucha. Oboje sie boimy chyba. Plus ta macica i twardnienia, chyba zadne z nas nie chce ryzykowac. Poza tym ja sie faszeruje luteina obecnie az 8-9 tab wiec tez jakos tak nie bardzo.. -
Ja jezeli mozna to fb wolalabym uniknac. Jednak jest nas 80 i nie chce jeszcze sie ujawniac. Zwlaszcza, ze u mnie malo kto wie o ciazy i nie chce zeby sie to roznioslo. Tutaj jest pewna anonimowość i mozna latwiej pisac o niektorych sprawach
Vian u mnie wroclaw. A wizyta dopiero bedzie na Maj.
Dzieki kumen - A Ty juz masz wybrany sPzpital ?Sylwiu lubi tę wiadomość
-
Dori777 właśnie czekam na akceptację do tej grupy
.
Kocham ovu I przeżyłam tu bardzi wiele, ale to forum jest bardzo niewygodne. Liczę, ze uda nam się przenieść z czasem na fb1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
nick nieaktualnymarchev wrote:Ja jezeli mozna to fb wolalabym uniknac. Jednak jest nas 80 i nie chce jeszcze sie ujawniac. Zwlaszcza, ze u mnie malo kto wie o ciazy i nie chce zeby sie to roznioslo. Tutaj jest pewna anonimowość i mozna latwiej pisac o niektorych sprawach
Vian u mnie wroclaw. A wizyta dopiero bedzie na Maj.
Dzieki kumen - A Ty juz masz wybrany sPzpital ? -
U mnie jeśli chodzi o cerę też kiepsko. Zwłaszcza przy skroniach, więc chyba któraś pisała że to od nietolerancji pokarmowej? Hmmm, muszę poczytać.
Na wakacje jedziemy jedynie w Polskę, a dokładnie polskie Tatry. Uwielbiam, jeździmy co roku, jak byłam z Młodym w ciąży i on miał 9 miesięcy też byliśmy. Teraz planujemy w czerwcu, tak żeby jeszcze zdążyć w drugim trymestrze. Co do lotów, to tak jak dziewczyny pisały, krótkie na pewno nie zaszkodzą zdrowej ciąży, bardziej bałabym się o opiekę w ciąży, ciekawe czy biura każą płacić wyższe ubezpieczenie czy coś?
Jestem jak najbardziej za miastem przy nicku, jeśli nie byłoby to dla Was za dużym odsłonięciem to za imieniem też, jakoś łatwiej mi się rozmawia jak znam imiona
Ewentualnie na innych wątkach widziałam też wiek i która to ciąża, ale to nie wiem czy nie za bardzo zamaże obraz?Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Znowu napisałyście książkę całą jak mnie chwilę nie było
Wakacje chyba morze albo mazury najchętniej. Jak któraś może polecić fajne miejsce to poproszę bo nawet jeszcze nie rezerwowałam.
Seksu u nas jak lodu... Na pustyni. Mam chyba jakąś psychiczną blokadę.
Ja z Żychlina jeśli ktoś kojarzy. Rodzić chyba będę w łodzi albo w płocku bo nasz kutnowski szpital to umieralnia.
Witam nową koleżankę. Ja też poroniłam w grudniu. 5tydz. Puste jajeczko najprawdopodobniej. Było tak małe że nie wiadomo czy by się tam coś nie pojawiło ale wolę myśleć że było puste.
Co do bólów brzucha to jak szybko idę kłuje mnie strasznie prawy jajnik. Coś jak kolka. Dziwne i straszne uczucie.
-
U nas za to jeśli chodzi o seks to chyba częściej i lepiej niż przed ciąża
naprawdę wow, zwłaszcza ze w pierwszej praktycznie narzeczony się do mnie nie zbliżał bo się chyba bal czy coś. Teraz sam przyznał ze psychicznie dojrzał w porównaniu z tamtym czasem. Ale u nas nie ma żadnego zakazu
Ewcia88 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie, nadrobię was po obiadku
moja kluseczka tak dzisiaj brykała że nawet na zdjęciu nie mam CRL podanego
ale wszystko prawidłowo, rośnie i szaleje w brzuszku
no i szyjka 52 mm, wszystko ok więc możemy w końcu pozwolić sobie na seks ;p od poczatku stycznia tylko raz było...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c15707c22a26.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 10:41
Lubieswieczki, Inka90, Mama_Zuzia, Ann.., Cyntia, aannkka, marchev, pola0909, magda.g85, Aster4n, Arashe, Ewcia88, Janka0909, Jusi 28, monkle lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja już po wizycie, nadrobię was po obiadku
no i szyjka 52 mm, wszystko ok więc możemy w końcu pozwolić sobie na seks ;p od poczatku stycznia tylko raz było...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c15707c22a26.jpg
Śliczna malutkapo zdjęciu widać ze dziewczynka nawet
-
Monkle wydaje mi się, że to będzie za dużo- dojdą potem informacje dot.dzieci.
Możemy takie inf, jak wiek, i która to ciąża w stopce wpisać, tak żeby było to widac i nie będziemy musiały się cofać do 1 strony.
Pomyślcie, ja się dostosuję i dopiszę to co będziecie chciały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 18:30
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
alex0806 wrote:Ja już po wizycie, nadrobię was po obiadku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c15707c22a26.jpg
Piękna księżniczkaMiłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
VianEthel2 wrote:Dziewczyny, które jeszcze nie podały wizyt na kwiecień bardzo proszę o informację. Do poniedziałku niedaleko
Co myślicie, żeby koło nicku na pierwszej stronie wpisać miasto, albo chociaż województwo?
Ja mam wizytę 24 kwietnia❤️
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Co do wakacji to my jedziemy na 4 dni w maju w góry. Ok godzinę drogi od domu. Boję się dalej bo gdyby nie daj Boże coś się działo to wolę być blisko swojego szpitala i lekarza. Niby sam lot niedługi nie jest szkodliwy natomiast ja bym się bała opieki w razie czego medycznej w obcym kraju.