Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny niektórym już wpisałam miejsce zamieszkania, resztę wpiszę jutro.
Idę robić sałatkę gyros i oglądać Grę o Tron
Miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 18:56
Ewcia88 lubi tę wiadomość
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Mila moze Cie wylogowalo na telefonie.
Ja podkarpackie chyba jako jedyna, czy jest ktos jeszcze?
Nastepna wizyta 29.04
Dziewczyny ciaze sa juz tak wysokie, ze nie pozostaje nam nic innego jak dotrwac do wrzesnia w takim skladzie. Nawet logicznie myslac to prawdopodobienstwo, ze cos jest stanie jest bardzo male. Teraz trzeba odpuscic stres i cieszyc sie kazdym dniem.alex0806 lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Witajcie kobietki, widze ze podajecie skad jestescie? To ja z kujawsko- pomorskiego. U mnie dzis fajny dzien bo zaczelam regularnie czuc ruchy, do tej pory cos tam sie pojawialo sporadycznie a dzis synus sie rozszalal i daje znac co chwile. Co do imion to u nas Mikołaj.
Mati 16.07.2009
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki bez urazy, ale tak patrzymy z Ann...
No dobra, do rzeczy. Chcemy na liście zachować jakąś przejrzystość. Im więcej informacji tam wsadzimy tym będzie trudniej, zwłaszcza patrząc na to, że każdy element inny niż zwykły tekst wymaga swojej formuły. To co widać w poście jest jakąś 1/3 całości i wierzcie, że to naprawdę jest nieczytelne w momencie wpisywania i trzeba się nieźle naszukać.Nie znamy na pamieć dat każdej z Was (darujcie, jest nas z 80), i za każdym razem jest to przewijanie i przewijanie i przewijanie.
Propozycja jest na teraz taka, żeby informacje inne niż Nick, Miasto i płeć, (to będzie na liście, później może też imię dla dziecka, ale to dopiero w okolicy lipca, jak już każda będzie miała raczej wybrane a nie kilka propozycji) każda umieściła w stopce.
Może coś w ten deseń?
Termin porodu - dowolne informacje, którymi chcecie się podzielić, kolorowe serducho i imię dla dziecka.
To tylko propozycja, każda zrobi jak będzie chciała, bo to jednak nieco bardziej osobiste dane niż Miejscowość czy województwo.
Dobrego wieczoru!
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
Też mnie czasem z telefonu wyloguje... Najlepsze jest to, że muszę się potem zalogować nie przez stronę belly ale przez ovu
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
VianEthel2 wrote:Dziewczynki bez urazy, ale tak patrzymy z Ann...
No dobra, do rzeczy. Chcemy na liście zachować jakąś przejrzystość. Im więcej informacji tam wsadzimy tym będzie trudniej, zwłaszcza patrząc na to, że każdy element inny niż zwykły tekst wymaga swojej formuły. To co widać w poście jest jakąś 1/3 całości i wierzcie, że to naprawdę jest nieczytelne w momencie wpisywania i trzeba się nieźle naszukać.Nie znamy na pamieć dat każdej z Was (darujcie, jest nas z 80), i za każdym razem jest to przewijanie i przewijanie i przewijanie.
Propozycja jest na teraz taka, żeby informacje inne niż Nick, Miasto i płeć, (to będzie na liście, później może też imię dla dziecka, ale to dopiero w okolicy lipca, jak już każda będzie miała raczej wybrane a nie kilka propozycji) każda umieściła w stopce.
Może coś w ten deseń?
Termin porodu - dowolne informacje, którymi chcecie się podzielić, kolorowe serducho i imię dla dziecka.
To tylko propozycja, każda zrobi jak będzie chciała, bo to jednak nieco bardziej osobiste dane niż Miejscowość czy województwo.
Dobrego wieczoru!
Czyli data, pod spodem nick, zaraz obok serduszko(kolor w zaleznoosci od plci) miasto lub wojewodztwo i ewentualnie potem imie dziecka.aaaa no i wywalilabym te osoby nieaktywne, bo jest to poprostu be sensu.ale to moja propozycja:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 19:29
ZielonaWyspa lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Odnośnie fotelików jeszcze porusze temat. Mam możliwość wziąć od siostry fotelik. Na wrzesień będzie miał on ok 4 lat. Pewne że bezwypadkowy. Myślicie że to bezpieczne czy lepiej kupić nowy?
W kwestii wakacji to jak to robicie będąc na l4 ? Tak pytam bo sama się zastanawiam, chętnie bym gdzieś pojechała jak lekarz pozwoli, ale obawiam sie zusu
U nas też posucha. Na początku zakaz, potem ciągle wymioty i zero energii i chęciteraz znowu zakaz..
Ja mam 13 wizytę A 16 polowkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2019, 19:34
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
manda21 wrote:Mila moze Cie wylogowalo na telefonie.
Ja podkarpackie chyba jako jedyna, czy jest ktos jeszcze?
Nastepna wizyta 29.04
Dziewczyny ciaze sa juz tak wysokie, ze nie pozostaje nam nic innego jak dotrwac do wrzesnia w takim skladzie. Nawet logicznie myslac to prawdopodobienstwo, ze cos jest stanie jest bardzo male. Teraz trzeba odpuscic stres i cieszyc sie kazdym dniem.
Jeśli chodzi i imiona to podoba mi się dka dziewczynki Alicja, a dla chłopca Filip.
-
Ja osobiście uważam że dziewczyny (Vian,Ann) które robią listę, a już jest kawał dobrej roboty zrobiony, dużo zależy od Was co tam będzie. To jest Wasz poświęcony czas i praca. Więc jeśli chcecie takie informacje i reszta dziewczyn się zgadza to pewnie! Czemu nie. Ale jeśli coś wymaga dużo więcej czasu i pracy niż by się wydawało to nikt sie nie obrazi jak z czegoś się jednak zrezygnuje
Moim zdaniem lista już wygląda super
Brawo dziewczyny
VianEthel2, ZielonaWyspa lubią tę wiadomość
-
Bunia- no pewnie ze w tym wypadku skorzystać i wziąć od siostry
Najważniejsze ze bezwypadkowy, a to ze ma 4lata to nic mu z tego tytułu nie dolega
Jeśli chodzi o wakacje to tutaj radziłabym nie wstawiać zdjęć i nie mówić wszem i wobec o wyjeździe bo zawsze może znaleźć się ktoś w otoczeniu życzliwy, a wtedy ZUS zabierze pieniądze albo już nie wypłaci nic przez długie miesiące i będą sie toczyć postępowania. Generalnie jak jest to w kraju to można zgłosić podobno zmianę miejsca na jakiś czas i poinformować pracodawcę/ZUS o tym. Można tez po prostu przerwać L4 i wziąć urlop- wtedy nie ma prawa nikt się przyczepićBunia86 lubi tę wiadomość