Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Vian, powodzenia!!
Wrażliwy żołądek był moim pierwszym objawem ciąży chyba. Polecam siemię lniane i probiotyki.
Powinnam brać się za sprzątanie bo w domu sajgon, ale pies śpi to nie będę go budzić przecież
Do mojej wizyty 4 dni!!
Miłego dniaAnn.. lubi tę wiadomość
-
Vian trzymam kciuki:)
Pom-pon no jak byś mogła obudzić psiakaniech się biedactwo wyśpi
Moja ciągle kładzie się przy łóżku i jak wstaję w nocy to muszę uważać żeby w nią nie wejśća jak już wracam to ona się obraża i idzie spać do salonu do męża i tak kilka razy w ciągu nocy krąży
Chyba chce być sprawiedliwa i z każdym przespać trochę nocy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5adad6d7033.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 11:00
Pom-pon lubi tę wiadomość
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Witam się dziewczyny
Ja dopiero mam połówkowe 24.04, ale wiem że kilka z was też wtedy wizytuje
Akurat po świętach i po rocznicy ślubu, to pewnie małą utuczę na to USG i duża będzie
Już nie mogę się doczekać, ale na pewno szybko zleci. Te dni teraz mijają jak szalone
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ann.. piękna psica!! Uwielbiam duże psy
A ja wstawiam mój brzuch z 14+3
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab51c3d7da2a.jpgalex0806, Lubieswieczki, Ann.., VianEthel2, Bunia86, aannkka, Janka0909, pola0909, Mader, monkle, elvira, Cyntia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przetrwałam. Musiałam sobie pewne rzeczy przypomnieć, ale łuk bardzo ładnie mi wychodzi 😉 tylko na jednym skrzyżowaniu ze światłami mi kobieta drogę zajechała i mieliśmy ostre hamowanie. Instruktor się wkurzył bo to ja miałam pierwszeństwo, a ona nawet kierunkowskazu nie włączyła. No i standardowo za szybko puszczam sprzęgło 😁
Ann.., Pom-pon, k878, Cyntia lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
marchev wrote:Dziewczyny, a jak to jest ze wskazaniami do cc ? Sa jakies ? Jedynie wiem, ze kobiety majace juz cc moga wybrac. A co z rodzacymi po raz pierwszy? Zastanawiam sie jak to jest. Wiem, ze niektore dziewczyny już wiedza, ze beda mialy cc.
Słyszałam coś o dużej wadzie wzroku, plus oczywiście ułożenie maluchachyba problemy z ciśnieniem tez są brane pod uwagę
-
marchev wrote:Dziewczyny, a jak to jest ze wskazaniami do cc ? Sa jakies ? Jedynie wiem, ze kobiety majace juz cc moga wybrac. A co z rodzacymi po raz pierwszy? Zastanawiam sie jak to jest. Wiem, ze niektore dziewczyny już wiedza, ze beda mialy cc.
Ja już wiem, że będę miała cesarskie cięcie bo miałam dwie poprzednie a po 2cc raczej się nie praktykuje rodzenia SN, zbyt duże niebezpieczeństwo rozejścia się blizn na macicy.
-
Dziewczyny macie może jakiś sposób na katar? Męczy mnie już od tygodnia ☹ najlepiej jakiś domowy bo tu niestety nic nie kupię ☹
W ogóle porażka, właśnie siedzę u lekarza już drugi raz w ciągu tygodnia bo mnie rozłożyło na maksa a oni tu tylko ręce rozkładają 😭