Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mader wrote:Dziewczyny macie może jakiś sposób na katar? Męczy mnie już od tygodnia ☹ najlepiej jakiś domowy bo tu niestety nic nie kupię ☹
W ogóle porażka, właśnie siedzę u lekarza już drugi raz w ciągu tygodnia bo mnie rozłożyło na maksa a oni tu tylko ręce rozkładają 😭
W 5 tygodniu obecnej ciąży też mnie dopadło okropne chorobsko. Od siebie polecam na katar i gardło inhalacje z tymianku i rumianku, płukanie gardła woda z solą i osobno szałwia.Mader lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny.
dziś witam się trochę później, ponieważ z rana miałam problem z zalogowaniem się,
już znowu myślałam że zapomniałam hasła... wpisując maila też pojawił się błąd🙉 okazało się że trzeba było wpisać go ręcznie🐵.
Wszystkim dziewczynom które mają się wizyty życzę powodzenia.❤️❤️
Dziewczyny😣 Mam problem z wrastającym paznokciem u stopy😪 w zeszłym roku z tym samym się borykalam, bardzo długo mi to dokuczało, jakieś pięć miesięcy nie mogłam tego wyleczyć😪 teraz mam nawrot i nie wiem co robić😫 Już widzę że zbieramy się ropa 😪
Podejrzewam że to od nowych butów, 😪 -
Ja musze powiedzieć że zawsze na katar stosowałam specyfiki apteczne i długo trwał zawsze. W ciąży pierwszy raz wody morskiej użyłam bo nie miałam wyboru i byłam w szoku że po 2 dniach mi pomogła! Chhba teraz zawsze będę ją stosować. A na przeziębienie to czosnek czosnek i jeszcze raz czosnek
A jak nic nie pomoże i trwa już bardzo długo to lekarz, może potrzebne będą silniejsze specyfiki.
Powiem Wam dziewczyny że w ciąży tak mi się pogorszyly.... Rzęsy, że masakra. No kupiłam już chyba w tym roku z czwarty tusz i jest masakra... Każda w inną stronę w ogóle nie chcą się malować sklejaja no tragedia z nimi jest jakąś...
Mnie powoli łapie stresik przed wizytą. Czekam z obiadkiem na starego i po 16 ruszamy bo jesCze wyniki do odebrania. -
alex0806 wrote:Lubieświeczki kciuki!
Czekamy na fotkę dzidzi
Co do kataru to też miałam mega mocny na początku ciąży, ale sól morska w psikaczu i przeszło po 3-4 dniachWasze dzieciaczki tak ładnie pozuja a ja z ostatniego usg mam tylko głowę bo młody tak szalał że nie dało się go w całości złapać. Dzisiaj nie mam zamiaru pić soku pomarańczowego przed wizytą to może będzie spokojny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 14:44
-
Ja przed ostatnim USG w środę zjadłam czekoladkę gorzką. Mała tak szalała, że nie szło jej pomierzyć
Ale fotka ładna była
Odbijała się plecami i tak skakała
Teraz jeszcze nieco ponad 3 tygodnie, ale już spokojnie do tego podchodzę i cieszę się z rosnącego brzuszkaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nanu wrote:Hej dziewczyny - szukam mam z Krakowa - znajdę tu jakieś?
Hej, ja jestem z Krakowa, w czym moge pomóc?
stayaway- pewnie juz jestes po wizycie, czekamy na relacje
Lubieswieczki- kciuki zacisniete! -
Lesnasarenka wrote:Pom-pon gdzie ty tam bliźniaki chowasz? Ja mam większy zdecydowanie z jednym skarbem. Ale pamiętam że w pierwszej ciąży też nie miałam brzucha wogóle do 6 miesiąca
Gdzieś się tam muszą mieścić
Ty masz już jedno dziecko, tak? Podobno w kolejnych ciążach powłoki brzuszne łatwiej i szybciej się rozchodzą
Właśnie weszłam do domu po zakupach i co widzę? Moje trampki, które już wyciągnęłam na wiosnę a rok temu miałam na sobie moze 5 razy - zezarte
Ubic dziada (psa) to mało! -
Mama_Zuzia wrote:Pom-pon jaka Ty jesteś zgrabniutka!
pięknie chłopcy się rozlokowali
Dzięki, ja tym brzuchem i tak się jaram strasznie, wydaje mi się już bardzo duży
A tutaj winowajca, teraz się lasi i przeprasza.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b993c4eb31b2.jpg -
Pom-pon wrote:Dzięki, ja tym brzuchem i tak się jaram strasznie, wydaje mi się już bardzo duży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b993c4eb31b2.jpg
Na tym zdjęciu nie wyglada na skruszonego hahapiękna bestia! 😍
Pom-pon lubi tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Na tym zdjęciu nie wyglada na skruszonego haha
piękna bestia! 😍
Myślę że w głębi duszy niczego nie zaluje hehehe
I dziękujemy za komplement, kocham go strasznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 15:59
-
Aaaaa jest dziewczynka!!! Moja wymarzona córeczka!!! Szaleje ze szczescia! Później wrzucę fotkę mojej Kruszynki 😍😍😍
Ann.., Mama_Zuzia, monkle, miczitanka, elvira, Jusi 28, pola0909, alex0806, Aster4n, zwichrowana, Bunia86, Cyntia, marchev, Agusia_pia, Mama_Staszka, k878, cytrynówka, Komunikacja24, AmyLee44, Mader, Mila, Dori777, manda21 lubią tę wiadomość
-
Pom-pon wrote:Dzięki, ja tym brzuchem i tak się jaram strasznie, wydaje mi się już bardzo duży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b993c4eb31b2.jpg
Śliczna psina :)już mu wybaczyłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 19:07
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙