Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie dziś dogadzam. Zrobiłam koktajl truskawkowy 😀
Mama_Zuzia, Mila, pola0909 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel- smacznego
Ja dzisiaj już czuje wyraźne ruchy malutkiej przed chwila robiła jakaś awanturę w brzuchu 😂pola0909, aannkka, Pom-pon, Lesnasarenka, stayaway, Jusi 28 lubią tę wiadomość
-
Ja po wizycie u swojego gina, wszystko dobrze, szyjka prawidłowa, dzidzi już nie mierzył bo wiedział o porannej wizycie , ale chwilkę ją jeszcze pooglądaliśmy na usg
waga w górę idzie ale stwierdził, że na zachcianki mogę sobie pozwalać więc jedziemy z mężem na lody
Mama_Zuzia, Lesnasarenka, k878 lubią tę wiadomość
-
pola0909 wrote:Ja po wizycie u swojego gina, wszystko dobrze, szyjka prawidłowa, dzidzi już nie mierzył bo wiedział o porannej wizycie , ale chwilkę ją jeszcze pooglądaliśmy na usg
waga w górę idzie ale stwierdził, że na zachcianki mogę sobie pozwalać więc jedziemy z mężem na lody
Cudnie ja się jutra nie mogę doczekać 😂❤️❤️ Tez byłam dzisiaj z synem na lodach i tyyyyyle zjadłam 😂🙈 a mam na plusie już 2,5kg 🙈pola0909 lubi tę wiadomość
-
Lubieswieczki wrote:Super, gratuluję wizyt dziewczyny!
Ja mam już 3,5na plusie... Cały czas jestem głodna dosłownie. A sól to mogłabym jesc łyżeczka...
Ja tez jestem cały czas głodna nie mogę się niestety opanowaćbardzo mnie to stresuje nie powiem
-
Mama_Zuzia wrote:Ja tez jestem cały czas głodna nie mogę się niestety opanować
bardzo mnie to stresuje nie powiem
Piona! najchętniej jadłabym co dwie godziny
Dziewczyny, mam od rana takie uczucie na górze brzucha pod piersiami, jakby mięśnie się napinały nie pozwalając brzuchowi się "zluzowac". DOpiero jak to zauważę i zapanuję nad tym, to "puszcza".
Czy to są te napięcia, o ktorych piszecie? W podbrzuszu i na środku brzucha brak takiego uczucia, tylko tam na górze. -
Pom-pon wrote:Piona! najchętniej jadłabym co dwie godziny
Dziewczyny, mam od rana takie uczucie na górze brzucha pod piersiami, jakby mięśnie się napinały nie pozwalając brzuchowi się "zluzowac". DOpiero jak to zauważę i zapanuję nad tym, to "puszcza".
Czy to są te napięcia, o ktorych piszecie? W podbrzuszu i na środku brzucha brak takiego uczucia, tylko tam na górze.[/QUOTE
Ja tak miałam przez ponad tydzień, takie mega napięcie glownie w godze brzucha właśnie, ja myślałam ze wybuchnę ] -
Pom pom mi się wydaje że to może żołądek... Bo jak to jest na górze brzucha pod piersiami to musi być Żołądek. A masz tak ciągle czy po jedzeniu czy jak? Mi też jeat czasem tak ciężko..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 19:39
Pom-pon lubi tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Pom-pon wrote:Piona! najchętniej jadłabym co dwie godziny
Czy to są te napięcia, o ktorych piszecie? W podbrzuszu i na środku brzucha brak takiego uczucia, tylko tam na górze.[/QUOTE
Ja tak miałam przez ponad tydzień, takie mega napięcie glownie w godze brzucha właśnie, ja myślałam ze wybuchnę ]
I samo przeszło? ROzumiem, że to nie są napięcia macicy, nie? Bo ona jeszcze tak wysoko nie sięga przeciez... -
Lubieswieczki wrote:Pom pom mi się wydaje że to może żołądek... Bo jak to jest na górze brzucha pod piersiami to musi być Żołądek. A masz tak ciągle czy po jedzeniu czy jak? Mi też jeat czasem tak ciężko..
Dzisiaj od rana właściwie cały czas, ale to takie niejednoznaczne uczucie, na pewno nie jak klasyczny ból żółądka. No nic, jak do jutra nie przejdzie to napiszę do dr.
A ja się stresuję, bo jutro zamierzam po raz pierwszy skorzystać z pierwszeństwa w kolejce do punktu pobrań. Mam nadzieję, że się obedzie bez awantury z jakimś dzadkiem. -
Pom-pon- generalnie tak ale to co jakiś czas wraca. Niestety ale u mnie mam wrazenie często żołądek jakoś puchnie i wtedy glownie się z tym zmagam. To na bank nie macica, ona jest teraz na wysokości pepka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 19:41
-
Pom-pon wrote:Piona! najchętniej jadłabym co dwie godziny
Czy to są te napięcia, o ktorych piszecie? W podbrzuszu i na środku brzucha brak takiego uczucia, tylko tam na górze.
Pom-pom ja mam tak czasami, obstawiam, że to coś trawiennego, jak piłam wodę gazowaną to było gorzej, z niegazowana jest lepiej, ale z kolei gorzej wchodziZ 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Mama_Zuzia wrote:Pom-pon- generalnie tak ale to co jakiś czas wraca. Niestety ale u mnie mam wrazenie często żołądek jakoś puchnie i wtedy glownie się z tym zmagam. To na bank nie macica, ona jest teraz na wysokości pepka
dzięki za odpowiedzi, jak to skonsultuję z lekarzem to dam znac co mi powiedziała. -
Mama_Zuzia wrote:Ja tez jestem cały czas głodna nie mogę się niestety opanować
bardzo mnie to stresuje nie powiem
A u mnie waga już +4 , chyba idę z was najszybciej w górę ;/ ale jak lekarz mówi że ok i pozwala na zachcianki to skorzystam
-
Kurcze. Ja tez mam ochote na gazowane. Najlepiej cole hehe. Staram sie rozrabiać sok z woda gazowana lub robic lemoniadę, jednak to nie to samo co duza porcja bąbelek w coli
Ja znowu jem smażona cebule z dodatkiem jajka u nas sie to nazywało ruskie żeberka
I dużo owoców, ktore tez pewnie tlucza. Powiem Wam, ze ja jakos waga sie nie stresuje. Moge przytyc dla mnie najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowepola0909, Mila lubią tę wiadomość