Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
VianEthel2 wrote:Kobitki jak u Was z wizytami na maj? Bo mam zapisana tylko siebie, Alex0806 i Mamędwójki. Dajcie znać w WIADOMOŚCI PRYWATNEJ to uzupełnię.
-
Bałaaaaaaagam, z całego serca każdą z osobna i wszystkie razem. Nie w postach. W WIADOMOŚCI PRYWATNEJ. Przy 80 osobach to naprawdę ułatwia, bo szukanie daty między informacjami o fotelikach i milionie innych rzeczy nie jest łatwe, a nie chcę którejś pominąć. Dziewczyny, które wpisały się wyżej już mam, więc nie piszcie drugi raz
Słuchajcie, tak pomyślałam... czy ta lista wizyt na pierwszej stronie to przydatne? Bo jeżeli nie, to skasujemy
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Moim zdaniem bez sensu. I tak kazda pisze na biezaco kiedy ma wizyte a ja szczerze mowiac nie wchodze na pierwszs strone.
Mama_Staszka, Jusi 28 lubią tę wiadomość
-
Moim zdaniem tez można usunąć bo tak jak napisała Agusia każdy i tak przypomina o swojej wizycie:) ja miałam w czwartek i wszystko prawidłowo synuś wazy już 300g
a w poniedziałek mam badanie prenatalne to dopiero będzie ciekawa wizyta
ale nam to leci dziewczyny
Mama_Zuzia, monkle, pola0909, Agusia_pia lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
RudaAnna wrote:Moim zdaniem tez można usunąć bo tak jak napisała Agusia każdy i tak przypomina o swojej wizycie:) ja miałam w czwartek i wszystko prawidłowo synuś wazy już 300g
a w poniedziałek mam badanie prenatalne to dopiero będzie ciekawa wizyta
ale nam to leci dziewczyny
Super kochana kawał chłopa już! -
Witajcie dziewczyny😘 Rozpoczynam 21 tydzień. Miłej niedzieli kochane😘😘😘❤️
Przerazila mnie dzisiejszą waga, jest o 2kg więcej niż w piatek🙉 jak to możliwe? Mam teraz już 7 kg na plusie 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 07:42
zwichrowana, Mama_Zuzia, pola0909 lubią tę wiadomość
-
Cyntia wrote:Witajcie dziewczyny😘 Rozpoczynam 21 tydzień. Miłej niedzieli kochane😘😘😘❤️
Przerazila mnie dzisiejszą waga, jest o 2kg więcej niż w piatek🙉 jak to możliwe? Mam teraz już 7 kg na plusie 😏
Aa Vian ja tak tylko napisałam tą wizytę.
Myśle, że uzupełnianie tej listy z pierwszej strony jest zbyt czasochłonne i poniekąd bezsensowne
Dobrej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 07:50
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
zwichrowana wrote:Nie martw się. Ja weszłam w poniedzielek i miałam 1,2 kg więcej niż tydzień wcześniej (bo sama się wazę co poniedziałek z rana), a po całym tygodniu pracy wskoczyłam na wagę około południa a tu kilo mniej niż w poniedziałek. Tak Wiec myśle, że to kwestia wody w organizmie, większego podjadania w weekend,czy chwilowo zmiennego apetytu. U mnie od początku 3,5 kg na plusie.
Aa Vian ja tak tylko napisałam tą wizytę.
Myśle, że uzupełnianie tej listy z pierwszej strony jest zbyt czasochłonne i poniekąd bezsensowne
Dobrej niedzieli -
Cyntia wrote:Witajcie dziewczyny😘 Rozpoczynam 21 tydzień. Miłej niedzieli kochane😘😘😘❤️
Przerazila mnie dzisiejszą waga, jest o 2kg więcej niż w piatek🙉 jak to możliwe? Mam teraz już 7 kg na plusie 😏
Gratulacje, połowa już za Tobą! Moja waga tez mnie przeraża ostatnio tak samo mało jadłam a ona do góry 🙈 nie wiem co jest grane no ale chyba jestem w ciąży i tak już będzie hahah 🤪
zwichrowana lubi tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Gratulacje, połowa już za Tobą! Moja waga tez mnie przeraża ostatnio tak samo mało jadłam a ona do góry 🙈 nie wiem co jest grane no ale chyba jestem w ciąży i tak już będzie hahah 🤪
OK nie smece to tylko waga.
Ale smuci mnie też fakt, że tak jak w zeszłym tygodniu przez 2 dni czułam ruchy synka tak od kilku dni nic 😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 08:44
-
Cyntia nie martw się co do ruchów to ja mam bardzo podobnie. Ostatnie 2-3 dni spokojnie. Nie lubię tak. Ale staram się tłumaczyć sobie że dzieciątko jeszcze małe i różnie się układa.
Co do wagi moja cały czas też szybko do przodu i widzę że woda mi się zatrzymuje. Wczoraj robiłam trochę porządki. Nie wchodzę w większość rzeczy a to jeszcze nawet nie połowa 😲
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
Hej mamuski
U nas dzis fajny dzien. Synek ma urodzknki pierwsze
Tort i impreza w swieta bo msz jutro dopiero wraca z trasy. Do tego drugi maluszek dzis ladnie poszalal w brzuchu
Ja robilam przeglad szafy na swieta i mam dwie sukienki w ktore wchodze i nie musze nic kupowac typowo ciazowego. Zaraz musze zamowic rajstopy ciazowe bo te zwykle mnie cisna w pasie i robi sie brzydki pasek w polowie brzucha a ze mam troche tluszczyku wiec wyglada to jak scisnieta szynka.
Ja sie nie wazylam ost juz jakos z tydz. Jutro sie zwaze ale mam pewnie jakies +4/5 kg. Az sie boje wychodzic na wage bo sobie troche pozwolilam ostatnio...
Milej niedzielizwichrowana, pola0909, monkle, cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Agusia sto lat dla Twojego synka :*
Ja się właśnie zwazylam i od początku mam +3kg, a jeszcze przedwczoraj myślałam ze plus 4, także jestem kilogram do przodu 😂😬Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
Lenka82 wrote:Cyntia nie martw się co do ruchów to ja mam bardzo podobnie. Ostatnie 2-3 dni spokojnie. Nie lubię tak. Ale staram się tłumaczyć sobie że dzieciątko jeszcze małe i różnie się układa.
Co do wagi moja cały czas też szybko do przodu i widzę że woda mi się zatrzymuje. Wczoraj robiłam trochę porządki. Nie wchodzę w większość rzeczy a to jeszcze nawet nie połowa 😲
Ja mam tak samo. Wczoraj zrobiłam porządki, spakowałam wszystko i wyniosłam do komórki. Teraz marudzę mężowi, ze moje półki świecą pustkami i czas na prawdziwy shoppingsynuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
witajcie dziewczyny
chciałam się pochwalić, że chyba w końcu rozpoznałam te prawdziwe, właściwe ruchy mojego malca
nie było to trudne, bo całą noc dawał niemiłosiernie, czułam jakbym miała rybę na haczyku i ciągle jakieś stukania i pukania
bulgotania to to już nie były
tak więc noc nieprzespana. aż strach pomyśleć co będzie dalej
jednak wolę chyba taki stan rzeczy biorąc pod uwagę fakt, że cały 19 tydzień w ciągu dnia czułam bulgotania a nagle w piątek i w sobotę przy wejściu w 20 tydzień totalna cisza, aż się trochę niepotrzebnie zestresowałam.
co do wagi jestem na plus jakieś 2,5kg. nawet troszkę dkg mi spadło w ostatnim tygodniu, ale to chyba po odstawieniu duphastonu. dziwne jest to, że nie mam żadnych zachcianek. nawet na słodycze nie mam ochoty. czy to jest normalne?? natomiast zadziwiają mnie pochłaniane ilości warzyw i owoców.
w ogóle od pierwszego dnia 20 tygodnia nie czuję takiego ciążenia brzucha. wcześniej miałam wręcz problem z wyprostowaniem nóg i zmianą pozycji podczas spania , bo czułam jak tam w dole mam wszystko napięte jakby miało się coś porozrywać a teraz nagle totalnie nic.
Cyntia może tak jak u mnie dzidzia uaktywnia się w nocy? Poza tym to jest tak właśnie, że te ruchy mogą być pewnie nieregularne jeszcze, ale rozumiem Cię i wiem, że człowiek się denerwuje, sama też tak mam niestety.
uroki ciąży...miłej i spokojnej niedzieli
Cyntia, pola0909, monkle, Jusi 28 lubią tę wiadomość