Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam wrażenie, że moja regularnie się rusza, mniej więcej o stałych porach. Jak odczekam trochę po posiłkach, położę się to ją mocno czuję. Wczoraj to wieczorem aż było widać na brzuchu jak się przesuwa w prawo i lewo. To chyba faktycznie duże dziecko jest
Ja nie wiem jak liczyć moją wagę. Przed ciążą ważyłam niecałe 60 kg. Na samym początku od razu poleciało mi 3,5 kg, czyli 56,5. A teraz ważę 60,9. Więc nie wiadomo jak to liczyć w sumieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam się i ja w 21 tc
teraz już lecimy z małą z górki !
Cyntia gratuluję również rozpoczętego 21 tc
Ja póki co na wagę nie wchodzę, wiem że mi na pewno przybyło bo mam apetyt na słodkie ale to właśnie słodkie kilogramy
Miłego dnia kochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 09:47
Mama_Zuzia, Cyntia, aannkka, Ann.. lubią tę wiadomość
-
Gratulacje pola, połówka już tez za Tobą, jutro do Was dołączę 😝☺️
Alex- no jak na moje to po prostu przytyłaś te 0.9kg
Moja tez raczej ma stałe pory urzędowania, w srodku dnia najmniej, najwiecej rano i wieczorem- tak jak syn tez miał
Magda- super ze już rozpoznajesz na 100% ruchy malucha!!przyzwyczaisz się i normalnie będziesz chodzić spac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 09:50
pola0909, magda.g85, Cyntia lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Ja w tydzien przytylam 3kg jedząc normalnie. Wydaje mi sie, ze to woda.
Wczoraj rodzina sie dowiedziala o ciazy i bylo bardzo milo. Kuzynki sie cieszyly, ze beda mogly cos dla malucha kupic bo ich dzieci juz po 10 lat maja.
Ale faktycznie jestem inaczej traktowana, kazdy z troska chciql przynosić herbatki, jedzenie)
Mama_Zuzia, stayaway, Cyntia, cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Część już się chwaliła zakupowymi zdobyczami, więc pochwalę się i ja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38b2a51f5a39.jpg
Takie udało mi się dziś dostać w kauflandzie.Mama_Zuzia, Pom-pon, Ann.., pola0909, Cyntia, alex0806, aannkka, sunshine03, Agusia_pia, cytrynówka, marchev, Aster4n, RudaAnna, Bunia86, Arashe lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Vian śliczne bodziaki, Synuś będzie wyglądał jak prawdziwy dżentelmen 😍
Marchev super.. To mega miłemnie rodzice i teściowa też właśnie traktują jak święta krowę i nic nie pozwalają robić/dźwigać. Szkoda, że ten stan nie może trwać wiecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 11:35
-
marchev wrote:Witam dziewczynki
Ja w tydzien przytylam 3kg jedząc normalnie. Wydaje mi sie, ze to woda.
Wczoraj rodzina sie dowiedziala o ciazy i bylo bardzo milo. Kuzynki sie cieszyly, ze beda mogly cos dla malucha kupic bo ich dzieci juz po 10 lat maja.
Ale faktycznie jestem inaczej traktowana, kazdy z troska chciql przynosić herbatki, jedzenie)
Super😘nas czeka to już za tydzień 😁 ciekawa jestem reakcji rodziny, a najbardziej rodziny męża, która mieszka 2 domy dalej 😀 -
nick nieaktualny
-
Marchev super bardzo się cieszę że rodzinka tak fajnie zareagowała. U mnie większość wie tj z rodziny tylko ale reszta dowie się na święta.
Vian przepiękne ciuszki też nie sądziłam że w Kauflandzie są takie cuda. Ja tak dziś z mężem rozmawiałam że niedługo też trzeba będzie pomyśleć nad zakupami Co by wszystko na raz nie zostało no i remont pokoju nas czeka. W rodzinie nie ma małych dzieci wszystko już dobrze wyrośnięte więc za dużo nie mamy co liczyć że coś mała odziedziczy po.
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
To prawda, ze takie traktowanie to z jednej strony mile, a z drugiej uciążliwe.
Tylko ja akurat mam sie mocno oszczedzac wiec niech skaczą
Cyntia u mnie brzuchol widac, a jeszcze podkreslilam sukienką. Ale, ze u Ciebie nikt nie wychwycił to az dziwne. -
marchev wrote:To prawda, ze takie traktowanie to z jednej strony mile, a z drugiej uciążliwe.
Tylko ja akurat mam sie mocno oszczedzac wiec niech skaczą
Cyntia u mnie brzuchol widac, a jeszcze podkreslilam sukienką. Ale, ze u Ciebie nikt nie wychwycił to az dziwne.
Ostatnio była u mnie koleżanka na weekend, której nie widziałam pół roku i nic nie zauważyła i była w szoku jak jej powiedziałam. Ogólnie ja już brzuch widzę, ale kto nie wie, nie domyślą się.
-
animka899 wrote:Właśnie moje starsze dziecko tak mnie wyprowadzili z równowagi że uspokoić się nie umiem aż mnie coś zakulo w brzuchu:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2019, 15:30
-
Od rana ma taki zły humor że wszystko jest na nie.... Wszystko robi na odwrót niż powiemy. A szczytem było że powywalala wszystkie zabawki na podłogę w pokoju. Ale wszystkie absolutnie które posiada po czym rzuciła przez przedpokoj pudłem plastikowym co trzyma klocki i je polamala....