Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam na poczatku ciazy problemy ze spaniem, ale to przez stres z pracy, a teraz spie rewelacyjnie. Trzeba sie wyspac, bo 8-9mc ciazy znow bedzie bezsennosc, ale z innych powodow.
Ja mam dzisiaj lekarza i sie troche stresuje. Po 5tyg, ale nie wiem kiedy mi to zlecialo.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Ja w nocy czasem jak się obudzę to potem zasnąć nie mogę, ale na szczęście rzadko.
Komunikacja- zazdroszczę ogródka, ja miałam u babci zawsze ogród gdzie się uprawiało warzywka i to była rewelacja, ale przyznam szczerze że jakoś przestałam to lubić. i Z jednej str lubię jak moja mama mi czasem coś przywiezie ze wsi ale sama chyba jestem za leniwa... Może kiedyś kiedyś...
Mila- ja nos trochę przytkany też mam co rano. Ale najgorsze że ciągle od miesiąca kaszle! Rano mam ataki i wieczorem od ok 19 każdy oddech to kaszle... Już nie wiem co mam robić....
A ja zbieram się do laboratorium chociaż jak patrzę za okno to mam ochotę wskoczyć z powrotem do łóżka...Ja chcę słońce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 07:44
-
nick nieaktualnyMila wrote:Annkkaa Komunikacja ja tez mam 8 maja połówkowe
Kurcze mam problemy ze snem, juz od jakichs 3 tygodni budzę sie kolo 4 rano i juz nie mogę spać, zawsze mniej wiecej od tej samej godziny. Dodajmy do tego trwający od grudnia katar oraz od tygodnia problemy jelitowe po suplementacji żelaza i życie staje sie mocno upierdliwe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila wrote:Kumen chyba tak właśnie zrobię, dzieki za radę
Oczywiscie Ja nie namawiam i nie zachecam do zmiany zalecen lekarza, kazda z nas robi to co uwaza za sluszne.Aster4n lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w ogóle nie biorę żelaza, proga odstawiłam a zaparcia są cały czas. Do tego kłują mnie jelita. Pewnie mała naciska mocniej na te miejsca bo czuje ją wyżej i to dlatego. Właśnie z tym walczę teraz. Chyba bez kawy się nie obejdzie na ruszenie jelit bo od 2-3 dni korek...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzień dobry witam się w 6miesiacu, rozpoczynam 23 tydzień ciąży
Ja na szczęście żelaza nie muszę brać bo mam piękna hemoglobinę sama z siebie, ale niestety tez mnie mordują zaparcia mimo wprowadzenia większej ilosci błonnika, jedzenia kiwi itp
Ktoś dzisiaj wizytuje?aannkka, marchev, manda21, Cyntia, pola0909 lubią tę wiadomość
-
manda21 wrote:Ja mialam na poczatku ciazy problemy ze spaniem, ale to przez stres z pracy, a teraz spie rewelacyjnie. Trzeba sie wyspac, bo 8-9mc ciazy znow bedzie bezsennosc, ale z innych powodow.
Ja mam dzisiaj lekarza i sie troche stresuje. Po 5tyg, ale nie wiem kiedy mi to zlecialo.
Kochana, szacun! Przez 5 tygodni czekania to mąż by mnie musiał chyba do psychiatryka zawieźć
Miłego dnia wszystkim, u mnie zapowiada się aktywny bo mam do odebrania auto, paczki i książki, nic nie po drodze. -
nick nieaktualny
-
Witam się w dniu swoich okrągłych urodzin, dostałam od M cudowne prezenty, a tuż po północy dostałam słodkiego kopniaczka:) Muszę kupić jakiś torcik(bo z pieczeniem to różnie) i wiem, że to będzie super dzień mimo deszczu od rana:)
elvira, Pom-pon, manda21, Cyntia, Mańka, RudaAnna lubią tę wiadomość
-
Klopsik wszystkiego najlepszego!
Spełnienia marzeń!
Ja wizytuję 6 maja, drugie prenatalneLicze na ładne fotki małej i 100% potwierdzenie dziewczynki na super sprzęcie
Silne to dziecko mam. Tak wali od środka, że aż mnie czasem podnosi. Albo ją dobrze tuczę
stayaway lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Klopsik- 100 lat kochana :* rozumiem ze dzisiaj stawiasz soczki? Haha 🎁🎈🎈
Alex- Ty już mialas tyle razy dziewczynkę potwierdzana ze raczej zmiany już nie będzietez liczymy na piękne zdjęcia Twojej malutkiej
-
Haha Zuzia, jak widzę po niektórych dziewczynach z forum że w 21 tc się im płeć magicznie zmienia to uwierzę we wszystko
A wczoraj dostałam takie piękne sukieneczki od przyjaciółki
Poza tym przyzwyczailiśmy się do Laury i tyle
Nie no, najważniejsze żeby zdrowo rosła i się rozwijała. Ale jakoś spokojna jestem. Skoro kopie coraz mocniej to znak, że rośnie i ma więcej siły
Mańka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witam się i ja
rozpoczynam 20 tydzien to już prawie połowa:)
Dzisiaj sobie zdałam sprawę że większość z was już poza połowa, a dopiero co był założony wątek:) oby do września!
Klopsik wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Alex- mam wrazenie ze zmienia się wtedy jak to usg jednak jest rzadziej albo lekarz powiedział mimo ze dobrze nie widział, bardziej mówił na zasadzie „raczej dziewczynka, raczej chłopczyk”. U nas to baby pełna gęba od początku haha
Na pewno zdrowo rośnie tak jak każde maleństwo z tego wątku
Elvira- no czas leci okropnie szybko, przynajmniej mi.. gratuluje kolejnego tygodnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 10:43