Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, witam się w 24 tc
Fajne te ciuchy z biedronkimoże jutro też coś trafię bo będę akurat. Mi by zależało na spodenkach, bo legginsy mam dwie pary i pewnie w nich dotrwam do końca. Spodenki jedne zamawiałam na allegro, jestem mega zadowolona no ale za 65 zł z przesyłką a tu za 20 zł więc jest różnica. Tylko ciekawe czy na moją szanowną dupkę wejdą
ślicznie wyglądacie -
Melduję się po połówkowych. Bobo ma 414g i za cholere nie chciał współpracować.
jak lekarka stukala w niego usg, żeby pokazał profil to zasłanial się rękami
Mama_Zuzia, monkle, cytrynówka, Lubieswieczki, elvira, kark zakamuflowany na maksa, Agusia_pia, aannkka, VianEthel2, Dori777, Pom-pon, zwichrowana, miczitanka, pola0909 lubią tę wiadomość
-
animka899 wrote:Mnie by sie legginsy przydały ale ja chcę jasne a nie czarne. Nienawidzę czarnego koloru i nie rozumiem czemu zawsze robią czarne dla ciężarnych!
może teraz też będą?
Karmazynowa super że wszystko okKarmazynova lubi tę wiadomość
-
Teraz w lidlu widziałam jeansy ciążowe. Ale ja mam 3 pary więc wystarczy. Bardziej jakieś krótkie, zwiewne by się przydały. Sukienki tak samo. Chcę się na lumpa wybrać, ale ostatnio nic nie znalazłam. Te sukienki w biedronce fajne, ale na długi rękaw, więc na lato słabo.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Karmazynowa- cudnie ze wszystko ok, małe uparte i charakterne
Kaska- mój brzuch jest uparty, rośnie coś ale dzielnie się broni przed szybkim skokiem 😂 śmieje się ze ja mam brzuch w cyckachKarmazynova lubi tę wiadomość
-
Mama_Staszka wrote:Dziewczyny, Lidl prowadzi sklep on-line. Nie wiem czy ma tę samą ofertę w necie i stacjonarnie, bo nie korzystałam jeszcze.
Ps. U mnie dziś w Lidlu nie spotkałam nic o czym piszecie. -
Alex spokojnie
na połowkowych to normalna waga
JesCze podrosnie zobaczysz
Ja byłam właśnie w biedronce i były tylko 4kolejki dla dzieci. Ale ogólnie myślałam że to kocyki tak wyglądaływyglądały całkiem ładnie. I to na tyle, zero ubrań ciążowych czy ubranek dla dzieci. Kompletnie nic. Także czekam na lidla
a w międzyczasie nawiedza jakiegoś lumpa.
Ogólnie to brzuch mnie swędzi czasami i boję się że wyjdą rozstępy ;/
Ja dziś mam taką ochotę na ogórkowa Że zabieram się za robotę -
Mnie dzisiaj tak brzuch rano zakul, ze az krzyknelam. Cala macice bylo czuc gdzie sie konczy. Przy synu bylo raczej tak, ze byl skurcz i macica twardniala.. No i sie zastanawiam czy przez same takie twardnienia moze sie szyjka skracac.
Ja przy synu 1 miesiac mialam lezace l4 wlasnie po takich skurczach. Lezalam sobie na lezaczku na zwenatrz, a teraz taki brzydki maj..
Jeszcze mi sie przypomnialo odnosnie wkladow poporodowych.. U mnie w zupelnosci wystraczyly by podpaski i to takie zwykle na dzien.. Takze nie ma reguly. I od czasu porodu przestalam miec obfite i dlugie miesiaczki, a kiedys takie mialam.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Hey jestem po połówkowych badaniach i czekam na wizytę o 17 mam u swojego gina ale poprosiłam pana dr o sprawdzenie płci i pokazał mi siusiaka i powiedział że to chłopczyk a jednak moje przeczucie mnie nie zawiodło :* Maluch zdrowy dziś 21+3 a on waży 520gram wszystkie parametry w normie także mogę cieszyć się tym iż Franus przywita się z nami we wrześniu :*
Mam nadzieję że się to nie zmieni :*
Będę mojego gina pytać o stawianie macicy i sprawdzenie szyjki gdyż ten na połówkowych tego nie zrobił i kazał konsultować się ze swoim lekarzemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 12:32
elvira, cytrynówka, Arashe, manda21, kark zakamuflowany na maksa, Lubieswieczki, aannkka, Karmazynova, Mama_Zuzia, Dori777, monkle, miczitanka, Mańka lubią tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
A ja byłam w dwóch biedronkach i nie miały wcale nic, po prostu.
Co do puszczania w kolejkę to nie tylko w Lidlu parę razy zawolano na początek do kasy. Ale to kasjer musi zauważyć, co ludzie to nie puszcza choćbym tam się przerwacala -
Mama_Staszka wrote:Manda ja podkładów też używałam tylko w szpitalu. W domu największe z dostępnych podpasek (oczywiście tylko na początku). Jedynie wygodniejsze były takie nie ultra cienkie tylko te, że tak napiszę, tradycyjne grube.
Alex0806 jak jest przyrost i czujesz ruchy to nie ma powodow do niepokoju. Za duza waga tez jest stresujaca, bo czesto konczy sie cc. Popytaj ile Ty wazylas jak sie urodzilas, a ile tata dziecka to pewnie rozwieje twoje watpliwosci
Mamadwojki rewelacja, pewnie sie bardzo cieszysz. Mysle, ze na polowkowych raczej mial dobre usg i nie zgadywalWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 12:52
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Z moich obserwacji wynika, że na połówkowych dziecko waży ok.10% wagi "wyjściowej"
mój syn 400g na usg, w dniu urodzin 3930g. To jest niesamowite, jak teraz one szybko będą rosły w brzuchach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 13:46