Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja dziś już po wizycie "na lewo" u innego lekarza
Mojego starego
Młody waży już prawie 800g
Wszystko ok, szyjka 5cm i wszystko ok
Za tydzień wizyta u mojej lekarki
kark zakamuflowany na maksa, monkle, Agusia_pia, manda21, Komunikacja24, elvira, Arashe, pola0909, Mańka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16a3550e62b2.jpg
Nie mam dużego całościowego lustra wiec Wam nie pokaze całości ale polecam i to bardzo!! Super materiał, jest z elastanem wiec się dopasowuje i nie rozciągnie po pierwszym praniu. Nie uciska w ogole brzucha, można je dać naprawdę wysoko i pomieści duże tez brzuszki jak będziemy takie mieć a i ma ta regulacje ona jest na haftki i jest 5 stopni regulacji!
Nie prześwitują z tego co zdążyłam zauważyć. Ja brałam rozmiar S i są akurat, bardzo się cieszę ze je wzięłam zwłaszcza ze 19.99, ale inne ubrania mi niespecjalnie podeszły
Lubieswieczki- wow ale duży chłopiec 😍🤪🙈 super ze szyjka i wszystko inne w porządku!! Masz jakieś zdjęcie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 10:08
pola0909 lubi tę wiadomość
-
Kupiłam sukienkę biało-czarną
całkiem fajna, z 4% domieszką elastanu. Troszeczkę zbiera się na brzuszku, ale przynajmniej zapas jest
Vian, specjalnie dla Ciebie koteł znowu zapozował
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a26ab23f3b7.jpg
Mama_Zuzia, Agusia_pia, marchev, Laurka, pola0909, Mańka lubią tę wiadomość
-
cytrynówka wrote:Kupiłam sukienkę biało-czarną
całkiem fajna, z 4% domieszką elastanu. Troszeczkę zbiera się na brzuszku, ale przynajmniej zapas jest
Vian, specjalnie dla Ciebie koteł znowu zapozował
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a26ab23f3b7.jpg
Pięknie wyglądasz 🤰🏼 -
Mama Zuzia raczej mam fotki szyjki czy kości umowę
za tydzień na wizycie pewnie dostanę fotkę buźki to wrzucę
No ale zdziwiłam się że taki duży chłopak
Na polowkowym w 20+0 miał 320g a teraz już prawie 800:) No ale zobaczymy za tydzień na lepszym sprzęcie
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/080658cfa92d.jpg
Też mamy kiecke z biedronkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2019, 10:34
Lubieswieczki, Agusia_pia, pola0909 lubią tę wiadomość
-
Cytrynowka super sukienka. Ja to się zastanawiam jak u mnie będzie z ubraniami jak nie będę mogła chodzic..
Pieknego masz tego kota, a mój bidulek już taki steskniony...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21804d1e5267.jpgcytrynówka lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
kark zakamuflowany na maksa wrote:Lubieswieczki ogromny!
Gomerka to lipa, bo chciałam tą paczkę i tetrowych i flanelowych kupić 😞 No nic, będą to będą, nie to się w necie zamówi 😊pokazuje 24+4 teraz czyli by przyspieszył
Aleee.... Biorę poprawkę na tego dziadka bo wystarczy że mu się palec lekko omsknie
A tak szło cały czas idealnie z terminem om
Ogólnie to dużo machał mój brzuch mówił źr jest twardszy ale mówił że może to od ćwiczeń przed ciążą bo nic złego nie czuje i nie widzi a on jakby twardszy od razu pod skórą -
Aannkka- ślicznie wyglądasz, brzuszek pierwsza klasa 🥰🥰🥰
Lubieswieczki- chłopak to i będzie słusznej postury, moja w 23+2 ważyła 583g, wiec naprawdę będzie chłop jak dąb! Ale to dobrze, rośnie jak na drożdżach ❤️ Czekam na zdjęcie za tydzień
Lubieswieczki lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio stalam w kolejce w Tesco ale takiej meeeeeega długiej to podeszła do mnie Pani z obsługi klienta i tam w ich punkcie obsłuzyla mnie bez kolejki.
Bardzo miło... W biedronce czy lidlu się z tym nie spotkałam... A sama między tymi dziadkami przepulychac się nie będę, nie mam sił na kłótnie
-
U mnie te ciążowe rzeczy były już w sobotę. Kupiłam leginsy, są fajne i nie prześwitują, a dodatkowo ten poszerzany pas też dużo daje
Spodenki zwykłe bawełniane, trochę jak dresowe wyglądają ale bez pasa tylko na szerokiej gumce. A spódnica taka zwykła do chodzenia, cienka dosyć. Wzięłam M a w pasie mam jeszcze luz. Spódnica, top, japonki i jechane całe lato
Ja się coś nie odzywałam bo nie mogłam się wbić w dyskusjęDo tego mam mega bóle pleców i właściwie to przeleżałam niedzielę. W sobotę byliśmy te wózki oglądać i dzisiaj idziemy do innego sklepu jeszcze. Bo tam promka na foteliki z bazą więc wyjdzie tak jak za samą bazę. Idziemy pooglądać, a jak serio coś się trafi to kupimy fotelik. Wózek zamawiamy w czerwcu
Lubieświeczki ale duża dzidzia! Moja miała na prenatalnych 343 g, tydzień temu. I się martwiłam czy nie za małaOby podrosła pięknie, bo zaczynam się stresować wszystkim wokoło i jakieś obawy mam. Chociaż wszystko w normie itd. Ale wiecie, pojawia się taki niepokój, czy dobrze rośnie, czy się zdrowo urodzi. Po stratach to już tak chyba będzie do konca.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Piekne macie brzuszki dziewczyny! Moj rozmiarem mnie przeraza, wygladam jakbym miala jutro urodzic, az sie boje co bedzie we wrzesniu 😨 fajne te kiecki z biedry, moze tez sie przejade? Co do przepuszczania w kolejkach to stwierdzam ze z ciazy na ciaze jest coraz lepiej. W tej juz chyba 3 razy mnie w biedronce zawolali przed kolejke, a lidlu kasa nr 1 jest przewidziana dla osob uprzywilejowanych, ale jeszcze nie mialam przyjemnosci skorzystac.
Mati 16.07.2009
-
Piękne brzuszki
Mama Zuzia a Ty gdzie swój schowałaś?
Koty też piękne. Cytrynowka Twój jest rasowy?
Vian ja kupuję takie ciuchy wygodne do leżenia. Leginsy, spodenki właśnie takie bawełniane, jakiś t shirt wygodny. No nie chce mi się leżeć w piżamach. Chociaż tyle dla siebie robię. No i do lekarza i na badania będziesz musiała chodzić. To chociaż jeden komplet "wyjściowy" musisz mieć.
A czy któraś z Was oglądała te piżamy ciążowe? Jak one się prezentują?
-
Kaska jakis czas temu kupilam w lidlu legginsy i taką niby dzinsową sukienke, jakoś będę muaiała obskoczyć. Ja mam ogolnie problem z kupieniem ciuchow bo jestem niska, ale ciałka mam 😉
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy