Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj byłam u chirurga żeby sprawdzić co z tą moją przepuklina pachwinowa i czy bóle ,który odczuwam są właśnie przez tą przepukline. No i okazuje się że mam przepukline pachwinowo-udowa,dużo muszę się oszczędzać na razie nie ma wskazań do operacji i ból,który mi towarzyszy jest jak najbardziej "normalny"jak na te dolegliwość... trochę się załamalam bo to oznacza do końca rozwiązania ból przy każdej zmianie pozycji w nocy co niesie za sobą nieprzespane noce... Ech muszę to przetrzymać dla mojego maluszka. Już wiem że będę miała cc więc to zawsze o dwa tygodnie mniej z bólem związanym z przepuklina ale i tak będzie mi towarzyszył ból związany z cięciem.. Tak ale i tak ie dobrze
-
U mnie to byl wynik swiat
i ciast mamusi hehe. Ale nie obzeram sie slodyczami.
Vian super wiadomosc ! Oby szybko zlecialo.
Amorek ja kloc nie mam.
Na obiad tortilla z kurczakiem, a wlasnie pochlonelam kawalek pieczonej karkowki na drugie sniadanie
Aga wspolczuje bolu, ale ponoc nie ma rzeczy ktorej matka nie zrobilaby dla swojego dziecka. Tak mowiaVianEthel2 lubi tę wiadomość
-
Mama Zuzia no to fajnir
Ja to otwieram oczy i myślę od razu co zjem
Pola nie wiem w sumie czy teraz coś jest. Ja poszalalam jak było -20% na dziecięce. Faktycznie te ubranka jakościowo są bardzo fajne
Ja ostatnio bez kawkę po południu i czegoś słodkiego nir wyrobię. Czasem w ciągu dnia też czuję źr jakąś czekoladkr bym wciągnęła. Także staram się jak mogę nir jeść. Ale no nie wychodzi...
Ja wczoraj robiłam ogórkowa więc dzisiaj mam labeMy jemy bardzo mało zup, zawsze jest drugie danie. A ostatnio jakoś nasza mnie ochota
Amorek ja na początku miałam też mega klucia w szyjce. Na szczęście to już przeszlo
Vian no w końcu jakiś planOby już tak zostało. Nie będą Ci posiewu powtarzać?
Ogólnie to idę się ogarnac bo zaraz południe a ja w pizamie na kanapie....aż wstydWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 11:24
VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
Lubieswieczki nie, bo jak jestem nosicielem to i tak dk końca nie wybiją, chodzi o zmniejszenie ilości. Antybiotyk mam podawany taki, na jaki sa te bakterie wrażliwe. Na kolejny posiew to by znów było czekanie 4 dni.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
amorek - ja mam notorycznie, lekarz mówi, że to normalne, wszystko rośnie i się rozciąga. Mam się nie niepokoić.
VianEthel2 - super wiadomość, w końcu jakiś konkret i coś idzie do przodu.
Lubieswieczki - heh a już myślałam, że ze mną coś nie tak bo ja to od rana to już jedno śniadanie, drugie i owoce na przegryzkę. Wciąż głodna nie wiem czym sie zapchać. Bo muszę trochę przystopować, bo na początku waga szła powoli a teraz w miesiąc 3kg o zgrozo.
Kaska - ja dziś kupiłam te getry, ostatnią sztukę S i fakt trochę odstają, ale u mnie niewiele, i tym się nie przejmuję, bo te co miałam do tej pory z H&M S są za małe. Chciałam zamówić M ale póki co nie ma. Poza tym nie jestem przekonana, bo materiał niby fajny nieprześwitujący, ale są dość sztywne, nogawki na dole wąskie. Podobnie jeansy. Miałam na początek 36, ale teraz już są za małe. Myślę o 38 którkich, bo one mają niższy ten pas. Te długie 36 niby w nogach i dupie dobre, ale pewnie już niedługo też, bo mi strasznie waga teraz ruszyła. Ale pas jest bardzo mały opcisły gumka też ciasta wszysta na całości. Ehhh mam dylemat. Ale muszę coś pomyśleć, bo lada moment serio nie będę miała co założyć zwłaszcza jak się zrobi ciepło.
VianEthel2 lubi tę wiadomość
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
Arashe ale maluch nie chce współpracować czy nie chcecie wiedzieć?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dziewczyny jestem po polowkowych:) będę mieć ZDROWA prawdopodobnie córeczkę:* doktor mówiła żeby potwierdzić u swojego lekarza . Wylam jak bóbr:) Mala wazy 406g
Agusia_pia, monkle, manda21, Karmazynova, marchev, Pom-pon, Cyntia, kark zakamuflowany na maksa, pola0909, miczitanka, Lubieswieczki, cytrynówka, Mamadwojki, Ann.., 91, Laurka, Mańka lubią tę wiadomość
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
Agucha90s- kciuki żeby ta dolegliwość jednak Ci odpuściła, bo tyle czasu jeszcze się mordować to ciężko- chociaż wiadomo ze dla maluszka przetrwa się wszystkie bóle tego świata :*
Elvira- ogromne gratulacje zdrowej dziewczynki !!! ❤️❤️❤️ Masz jakieś zdjęcia?
Arashe- a to wstydniś mały(lub wstydnisia)
Vian- dobrze ze znasz jakies konkrety. Trzymam mocno kciuki za czwartek! Potem będzie już tylko dobrze, musi być!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 12:34
-
Witajcie dziewczyny ❤️😘 u nas trwa remont i nie mam tak naprawdę na nic czasu😐 Chciałam dać Wam znać, że żyje i Was podczytuje w miarę możliwości 💋
Mój brzuch dzisiaj, rośniemy w tempie ekspresowym😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f795fb8d973d.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 13:04
marchev, kark zakamuflowany na maksa, pola0909, Ann.., Dori777, monkle, Mańka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, dołączyłam do was już jakiś czas temu. Nie pisałam, może z raz lub dwa. Chciałam o coś zapytać wczoraj ale okazało się, że moje konto nie działa, musiałam założyć nowe.
Jak wy wszystko wiecie odnośnie dzieci itd, ja nawet nie znam jeszcze płci, a zaraz zaczynam 23 tc.i jak do tej pory mam aż dwie pary skarpet dla malucha
Wracając do sedna, to chciałam was zapytać czy macie może jakiś pomysł na prezent na chrzciny dla dziewczynki? W czerwcu zostanę matka chrzestną i nie mogę się na nic zdecydować.. Sama nie wiem czy iść w jakiś praktyczny prezent typu krzesełko do karmienia czy inne ustrojstwo czy lepiej coś co będzie miała na pamiątkę (pozytywka, szkatułka czy kolczyki?) Budżet też jakiś duży nie będzie, bo szykuje się do przeprowadzki, co wiąże się z duuuzymi wydatkamiMoże doradzicie?
Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
Xyz no zależy też jak się z rodziną dogadacie. Ja jak zostawiłam chrzestna córeczki mojego brata to rodzice malutkiej powiedzieli ze prezenty chcą tylko od chrzestnych żeby później miała jakąś pamiątkę z chrzcin a reszta może dać pieniążki. Żeby nie zawalac ich zabawkami. Chrzestny kupił kolczyki a ja kupiłam złoty łańcuszek z zawieszka i do tego zrobiłam sama album dla malutkiej;)
Także myślę że lepiej pójść w biżuterię czy inna pamiątkę z chrztu niż fotelik czy zabawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 13:44
-
Muszę Wam powiedzieć że poszłam sir umyć i nie wirm jak to się stało że wysprzatalam łazienkę. Wstawiłam pranie i ogólnie zrobiłam porządek z kosmetykami. I e sumie nie wiem jak to się stało. Poschylalam die trochę żeby umyć wannę i juz plecy bolą. Także pora na odpoczynek
-
Xyz- ja jednej chrzesnicy dałam zrobić obrączkę złota z myślą o tym że potem sobie przetopi na swoją slubna- ja tak zrobiłam że swoim prezentem z chrzcin. A drugiemu dziecku jako chrzestna kupiłam zestaw sztućców z Gerlacha z grawerem.
cytrynówka lubi tę wiadomość