Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola- ja za Ciebie tez, na pewno będą dobre!
U mnie raczej wyniki będą dobre bo jestem cały czas na metforminie wiec cukier i insulinę mam ustabilizowana lekami.
Magda.g za Ciebie tez kciuki!magda.g85 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Vian- najpierw pisze do Ciebie bo nie było mnie sporo czasu, skończył mi się pakiet i nie miałam nawet jak napisać parę słów... Bardzo się cieszę że przetrwałaś te trudne chwile niestety szpital nic fajnego ale jak mus to mus, najważniejsze że jesteś pod opieką i już po operacji napewno będzie teraz wszystko dobrze i szybko wrócisz do domku odpoczywać
Wczoraj miałam wyczekane połówkowe i wszystko dobrze chłopiec zostaje chłopcem waży 530ga to mój 22tc pomiary też ok nie miała się do czego przyczepić. Uff ulżyło mi bardzo bo ostatnio coś nerwowa chodzę przez to krocze i takie ciągnięcie mam przy wstawaniu na dole brzucha po lewej stronie... Wstawię nawet zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/67924e2d666b.jpg
I mała rączka która pokazuje ok 😊😊Arashe, VianEthel2, alex0806, cytrynówka, Ann.., kark zakamuflowany na maksa, pola0909, klopsik lubią tę wiadomość
-
magda.g85 wrote:Lubieswieczki ja co prawda nie mam doświadczenia, ale wyczaiłam butelki szklane, antykolkowe CHICCO. zakupiłam jedną i w wyglądzie i kształcie jest ok. ale nie wiem jak w użytkowaniu
Oczywiście chodziło mi o smoczkiAle mój cudowny słownik w tel poprawił mi tak jak chciał
Ja właśnie widziałam że są te antykolkowe i inne cuda. Ja myślałam o avent ale jestem mega zielona w temacie i kompletnie nie wiem co wybrać.magda.g85 lubi tę wiadomość
-
ja przedwczoraj badałam cukier na czczo bo tak mi panie właśnie zaleciły w laboratorium, żeby przed krzywą najpierw na czczo zbadać. i w ogóle pierwszy raz w życiu mam taki niski cukier
przy normie 70-100 mój wynik był 71. przed ciążą standard to ponad 90. ale może dlatego, że słodyczy zawsze dużo jadłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 10:00
-
Hej dziewczynki, rzadko sie udzielam ale was na bieżąco czytam
trzymam kciuki za was.... ja świeżo po przeprowadzce i jeszcze ogarniamy sie w nowym miejscu.
Dzisiaj czekam na wózek i kołyske mają przyjść tak mnie skreca z ciekawosci juz...ehhh kołyska z pl zamowiona a wózek tu w de wyprodukowany został, jesli chodzi o butelki to chyba tez jestem za szklanymi antykolkowymi jak narazie mysle ze właśnie taką kupię. Powoludku juz male zakupy robimy dla dzidzi.
Co do imienia chlopiec mial byc u nas Alan jeszcze przed ciążą ale wyszla dziewczynka to bedzie Klara nie znamy nikogo o takich imieniach wiec super.
7 maja mialam wizyte malutka miala juz 400g i wszystko w porządku. Krzywa cukrowa przed nami 4 czerwca ...
Trzymajcie sie ciepło!!!Lubieswieczki, Karmazynova, cytrynówka, Ann.., kark zakamuflowany na maksa, Mańka lubią tę wiadomość
-
Lubieswieczki- jeśli chodzi o smoczki ja idę w bibs, a butelkę planuje kupić mimijumi.
W pierwszej ciąży korzystałam z aventu i byłam zadowolona, ale nie miałam porównania z innymi wiec nie wypowiem się o innych.
Dori- wspaniale wieści!! Jaki duży chłopczyk już i jaka okejka 🥰Dori777 lubi tę wiadomość
-
No i dodam jeszcze co do imion to moja pierwsza córka to Katarzyna i niemcy mają wielki problem z wymowieniem Kasia mówią Kasza nie bardzo im wychodzi hehe o jest Kati poprostu. dlatego kolejna dzidzia musiała mieć łatwiejsze imię chociaż z Klarą tez troszke język im się łamie ale nie tak jak przy Kasi
-
Laseczki moje kochane. VIAN IDZIE DO DOMU!! Szyjka ma cale 1.5cm i jest zamknieta. Malutką zmierzyli i wyszla waga ok 500g 😀
Karmazynova, Lubieswieczki, magda.g85, Dori777, Agucha90s, AmyLee44, cytrynówka, Ann.., kark zakamuflowany na maksa, Sylwiu, AnnaB., Mańka, Mama_Staszka, pola0909, Laurka, Gosa, Komunikacja24, manda21, elvira, monkle, Mila, sunshine03, marchev, RudaAnna lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Gratulacje dzisiejszych wizyt
i za dzisiejsze też trzymam kciuki
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich.
Vian super wieści!!
Co do butelek to przy synku mieliśmy dr Brown i teraz też taka będę kupować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 10:25
VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Lubieswieczki- jeśli chodzi o smoczki ja idę w bibs, a butelkę planuje kupić mimijumi.
W pierwszej ciąży korzystałam z aventu i byłam zadowolona, ale nie miałam porównania z innymi wiec nie wypowiem się o innych.
Dori- wspaniale wieści!! Jaki duży chłopczyk już i jaka okejka 🥰
Właśnie wydaje mi się że avent to taki klasyk, każdy go kiedyś używał.. I zazwyczaj ma dobre opinie. A innych firm kompletnie nie znam. No i dlatego mega się zastanawiam -
Vian super wiadomość. W domku to w domku ale dużo odpoczywaj pamiętaj. Hmmm... tak się właśnie zastanawiałam czy szyjka w ciąży może się wydłużyć. Widać może.
Co do smoczków u butelek to z tego co obserwuje dużo osób dla noworodków poleca Aventa. Pewnie są lepsze ale to znana firma i dużo osób kupuje właśnie z polecenia.
Ja mam natomiast pytanie w kwestii ubranek. Czego i ile potrzebuje na początek. Chodzi mi o rodzaj i poszczególne rozmiary, bo ja zieloną jestem.VianEthel2 lubi tę wiadomość
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
VianEthel2 wrote:Laseczki moje kochane. VIAN IDZIE DO DOMU!! Szyjka ma cale 1.5cm i jest zamknieta. Malutką zmierzyli i wyszla waga ok 500g 😀
Super wiadomość! Uważaj na siebieVianEthel2 lubi tę wiadomość