Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wózka to mi brat przywiózł wózek po swoim synku mima i jest nosidelko w dobrym stanie bo bardzo mało to używali i mam tą ala skorupa która rozkłada się na gondole i w sumie zastanawiam się czy mi to wystarczy na ten moment aż mały nie zacznie jeździć w spacerowce a że to moje pierwsze dziecię to nie mam doświadczenia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2019, 21:18
-
K78 twoja corka jest z tego samego miesiaca i roku co moja chrzesnica i powiem Ci ze troszke mnie martwi podejscie rodzicow do malej. Ona jedyne co potrafi powiedziec to mama i baba. O malowaniu czy innych zajeciach juz nawet nie wspomne. Wiem, ze kazde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie jednak jakos spokoju mi to nie daje..
-
Dobry wieczor 😉 chwale się również ze zaczynam 3trymestr co cieszy mnie bardzo ze coraz bliżej końca przez ciągła zgagę i bóle kręgosłupa nie na łatwo ..dzisiaj byłam na imprezie to wrzucam zdjęcie jak rosnę 😉 pozdrawiam
Jusi 28, VianEthel2, Laurka, Mama_Zuzia, monkle, Ula_Lbn, pola0909, Kaska, Aster4n, k878, miczitanka, Ann.., Pom-pon, lgia1, kark zakamuflowany na maksa, cytrynówka, AnnaB., Mańka, stayaway lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Hejo u nas młoda zdrowa ja już prawie też za to ojca rozłożyło ech. Jak po dniu dziecka? Hihi, wiecie co dzisiaj byliśmy w karczmie i była laska z brzuchem jak ja i paliła papierosy wiecie co dla mnie yo był kosmos jak można coś takiego dziecku robić nie chciało mi się wierzyć że ona jest w ciąży ale na bank była nawet pępek jej dostawał jak mi masakra
-
marchev wrote:K78 twoja corka jest z tego samego miesiaca i roku co moja chrzesnica i powiem Ci ze troszke mnie martwi podejscie rodzicow do malej. Ona jedyne co potrafi powiedziec to mama i baba. O malowaniu czy innych zajeciach juz nawet nie wspomne. Wiem, ze kazde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie jednak jakos spokoju mi to nie daje..
Nie mówię że z Twoją chrześnicą jest na pewno wszystko w porządku, ale mój syn też z grudnia 2017 i więcej niż mama, tata, papa i gaga(pociąg) nie mówi. Jego ojciec zaczął mówić mając 5 lat, dziadek 4, a prababcia 6 lat, więc cudów nie oczekujęza to on fizycznie jest dużo w przód, zarówno w motoryce dużej jak i małej, bardzo dużo rozumie (np. wyrzuć do kosza, to nawet w nowym miejscu idzie i szuka kosza i wyrzuca), pomaga w czynnościach domowych, uwielbia dzieci i naśladuje ich zabawy (zaczął ogarniać berka), ogarnia jedzenie widelcem, łyżką też jak nie jest za rzadkie. A mówić ni w ząb. Więc warto spojrzeć ogólnie na dziecko, czy we wszystkich sferach jest do tyłu czy tylko w tym mówieniu.
My dziś byliśmy na chrzcie, a więc wstawiam zdjęcie w kiecce
https://zapodaj.net/8e89ddb1c4d9c.jpg.html
Dziś jeden z pierwszych gorących dni i już mi nogi spuchły. Lekko w lato chyba nie będzie 😞
RudaAnna, cytrynówka, AnnaB. lubią tę wiadomość
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
łania wrote:A ja trzymam kosz na pieluchy na balkonie i dzięki temu nie martwię się zapachami w domu
jest to najzwyklejszy kosz na śmieci
Współczuje sąsiadom.
Marchev, bez przesady z tymi umiejętnościami. To ze się interesuje i coś jej pokaże nie znaczy ze coś pięknego sama stworzy. Więcej z tym sprzątania. Ale tak ślicznie pokolorowana pieska jakos w połowie maja i jestem z niej strasznie dumna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dcdadcb1904.jpgkark zakamuflowany na maksa, Laurka lubią tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Witam się w poniedziałek (w 24tyg!) z dobrym humorem, bo wstałam przed budzikiem!
Dużo sobie ogarnę zanim zrobi się gorąco:) Obyśmy jakoś dały radę w tym upale...
Miłego dnia mamuśki!pola0909, cytrynówka lubią tę wiadomość
Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
Hej zaczynam dzis 27 tc
Maly kopie az brzuch skaczepotem wrzuce fotke ku pamieci
W czwartek wizyta. Ciekawe czy ginka sie czepi moich wynikow krzywej.
Uff jak goraco ehhpola0909, Ann.., miczitanka lubią tę wiadomość
-
k878 nie przesadzajamy, nie mam tam wysypiska... Zimą kompletnie nic nie czuć, a teraz latem i tak się wynosi co 2 dni. Skoro ja przebywając na balkonie nie czuję to myślę, że sąsiedzi też nie. Zresztą mieszkam na ostatnim piętrze.Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
nick nieaktualnyU nas zazwyczaj dla noworodka jest osobny kosz z przykrywką, w którym i tak pampersy z kupami są w woreczkach pachnących, a i tak musi być wynoszony 1-2 razy dziennie 😅
Łania który luty jest Twoja córcia 😊?
Powoli coś do niej dociera, że dzidziuś w brzuszku jest? Macie jeszcze pampersy czy już nocnika używa ☺? -
Ale mam dziś dobry humor bo taka piękna pogoda! Kupiłam znów koszyk truskawek i będę robić dżem:D
A na 17:30 wizytuje więc zobaczę moją kruszynkę
Miłego dnia dziewczyny!kark zakamuflowany na maksa, cytrynówka, miczitanka, AnnaB. lubią tę wiadomość
-
animka899 wrote:Ale mam dziś dobry humor bo taka piękna pogoda! Kupiłam znów koszyk truskawek i będę robić dżem:D
A na 17:30 wizytuje więc zobaczę moją kruszynkę
Miłego dnia dziewczyny!
Animka co ile masz wizyty? No i 3mam kciuki
Ja też używałam tych woreczków. Faktycznie w Rossmanie jest dobra cena. Teraz też tak chyba będę je wyrzucać, bo szkoda mi kasy na te kosze ;p
-
Wyszły mi bakterie w moczu i TSH 3.3... kurde, zawsze coś. Mam dość.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Hej dziewczyny, gratuluje nowych tygodni i trzymam kciuki za wizyty! U mnie bardzo ciężki weekend, dodatkowo na 95% mam złamanego palca drugiego u nogi bo partner tak umiejętnie mi stanął na nodze.
Oprócz tego ze w weekend niewiele spałam, miałam 9 zaliczeń na studiach to dodatkowo jestem chora, także odezwę się jak trochę u mnie będzie lepiej.
Ja wchodze w 7 miesiąc ciąży, ukończony 27 tydzień, zaczynam 28. 3 trymestr przede mną, 1/3
VianEthel- ciąża to już taki stan w którym różne rzeczy niedomagają, badania moczu zrób raz jeszcze i się przekonasz czy to prawda czy może próbka była np zanieczyszczona. W tym momencie nawet jak próbka postoi w labo chwile to bakterie się namnażają bardzo szybko. Tsh za wysokie, ale do ogarnięcia euthyroxem. -
stayaway wrote:Cytrynowka co to za wózek?
Ja też mam podobny problem i podobna cenę, haha. Wizualnie jestem w nim zakochana. Wózek zaoferowała się kupić moja mama, ale w razie czegojesli sie zdecydujemy zaproponuje jej żeby sfinalizowac zakup na pół
Easywalker Harvey2
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/896e129ea2f6.jpg
Na puchnięcia chyba można pić herbatę z pokrzywy. Czuję, że może mi się przydać...stayaway lubi tę wiadomość