Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmazynowa no ja też nie słyszałam
hehe. No ja to jestem taka, że bym nie wytrzymała. Teraz wizytę mam po 3 tygodniach a ja już świruje, boję się o tą szyjkę strasznie.
Animka a jak Twoja ospa?
Mój teść zachorował na półpaśca i jakoś wolę się z nim nie widywać hehe
Pom pon do jakiej miejscowości jedziecie.
No ja podziwiam za podróże. Ja bym nie dała rady. No ale fakt faktem 2 miesiące leżakowania robi swoje. Jeszcze "tylko" 2 kolejnemarchev lubi tę wiadomość
-
Kasia dzielnie probuje zmienic temat
Mi lekarz zabrania wszystkiego. Nawet na szkole rodzenia na czesc praktyczna krecil glowa. W koncu na oddychanie sie zgodzil, reszte nie. A co dopiero wyjazdyale i tak dziekuje, ze jestem na nogach, lezec nie musze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 09:10
-
Dziewczyny prosze, nie naskakujcie tak, cieszcie sie maluszkami i swoim stanem bo w kryzysie wszystko inne przestaje byc wazne. Dajcie znac czy chcecie zeby Was informowac, bl nie chce zeby ktoraś sie przez nasz sytaucje zalamywala.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Dziewczyny prosze, nie naskakujcie tak, cieszcie sie maluszkami i swoim stanem bo w kryzysie wszystko inne przestaje byc wazne. Dajcie znac czy chcecie zeby Was informowac, bl nie chce zeby ktoraś sie przez nasz sytaucje zalamywala.
Oczywiście ze tak! Mój wpis nie do końca został dobrze zinterpretowany albo ja źle to ujęłam w słowa. Nie ważne!
Czekamy na wieści o Weronice;) -
Vian oczywiście informuj, jesteśmy cały czas myślami z wami!
Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania. Agusia widzisz, ty masz "dostęp" do takich historii, być może się osłuchałaś i nie chcesz o takich rzeczach już czytać. Dla Kumen mogło być to pierwsze takie zderzenie i nie widzę nic złego w tym, że się podzieliła. Jak widać i w donoszonej ciąży może coś się wydarzyć. Nie znaczy to, że mamy być przerażone do samego porodu, ale niech coś z tyłu głowy świta, żeby obserwować aktywność dziecka. Ja sama wylądowałam w 37 tyg. na patologii, bo mała się nie ruszała przez kilka godzin, poprzedni dzień też miała mniej aktywny. Na szczęście nic się nie działo, ale równie dobrze mogła być okręcona pępowiną.Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
Ojej, znowu hejt? Dziewczyny odpuśćmy to sobie. Jak jest każdy widzi. Każda się stresuje i chciałaby jak najlepiej. Życie jest jakie jest i tego nie zmienimy. Nie dokladajmy tu sobie bo po co.
Vian, jak minęła noc? GAnnaB. lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
agjot1979 wrote:Animka zgadzam sie! Ja kiedys pisalam ze moj najstarszy jest niepelnosprawny, niewiem czy kto kolwiek to zauwazyl, niewazne. Mam syna z autyzmem i uposledzeniem umyslowym ktory do konca zycia bedzie od kogos zalezny bo sam sobie nie poradzi. Diagnoze dostalismy jak mial cos ponad 2 lata i tez z czasem mosielismy przezyc cos na ksztalt zaloby po wyobrazeniu dziecka jakie chcielibysmy miec. Wiec tragedie zdarzaja sie na kazdym etapie zycia i przed tym nie uciekniemy, a takie historie uczulaja nas na pewne symptomy czy przeczucia i czasąmi moga pomoc nas przed czym ustrzec. To tyle odemnie, czekam na wiesci od Vian.
Nie wiedziałam. Jesteś mega silna mama, która mimo choroby dziecka ogarnia kolejne
Kaśka, jedziemy do Ustronia Morskiego jak co roku od 9 lattam się zresztą poznaliśmy. A teraz ostatni taki urlop we dwoje
-
Dziewczyny szanujmy się, mamy się wspierać, każdy ma prawo do swojego zdania, więc je także szanujmy.
Agjot- moja siostra też ma córeczkę z autyzmem i wiem, że takie dzieciaczki są mega inteligentne i jeśli są pod dobra opieka od samego początku i mają zapewnioną rehabilitację, to na dzień dobry tej niepelnosprawnosci nawet nie widać. No i kocha się te dzieci na pewno jeszcze bardziej właśnie ze względu na to, że tego potrzebują ❤ Ty też jesteś super mama! :*
A córeczka mojej siostry jest tak słodka, tak czeka na kuzynke.. Za każdym razem jak mnie widzi to przytula i całuje brzuch, pyta jaka duża już jest Oliwka. Rozczula mnie to na maxa. Chciałabym żeby córka mojego Męża też tak reagowała, no ale trzeba się cieszyć z tego co się ma.
Vian, jak od nikogo innego czekamy na wieści od Ciebie Kochana!! -
Vian czywiscie, ze czekamy na wieści 😘
Agjot nawet nie wiedziałam. Późno dołączyłam.. Jesteś mega silna mama. Mam nadzieję, że starszy synek super przyjmie młodsze rodzeństwo. Dzieci z autyzmem są bardzo inteligentne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 10:21
-
Co innego pisac co nas spotkalo a co innego opowiadac starszne historie kolezanek. Ok skonczmy temat bo widze ze sie hejt zrobil...
Vian oczywiscie ze chcemy wiedziec. Modlimy sie za malutka. :*Dargol lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki !
Rzadko udzielam się w takich tematach ale nie potrzebnie wywiązała się afera.
Ja uważam, że forum jest od tego żebyśmy mogły się i pochwalić i pożalić !!! Tyle ode mnie w temacie, bo chyba reszta została już napisana.
Vian nawet się nie wygłupiaj i dawaj znać co u Weroniki !!! Modliłam się za nią wieczorem !!!
Zresztą powiem wam jeszcze, że ja traktuję was naprawdę jak koleżanki, często rozmawiam z mamą i nieraz opowiadam jej o co pytałam, co mi odpowiedziały koleżanki z forum. Mama też modli się za Weronikę i ciągle pyta czy coś wiadomo, dla mnie to wsparcie jest ważne, a wiadomo wsparcie jest najbardziej potrzebne w tych kryzysowych momentach.
Ktoś pytał o sesje brzuszkową, to tak ja miałam 13.06 ale na zdjęcia czeka się do 3 tygodni, więc sama wyczekuję z niecierpliwością wiadomości
Ja dzisiaj przespałam pierwszą noc chyba od tygodnia także uczucie rewelacyjne
Fajnie byłoby gdyby życie było tylko kolorowe ale rzeczywistość jest okrutna. I jak np we wtorek skieruje mnie gin znowu na oddział to również chciałabym móc wam o tym pisać i prosić o wsparcie, bo naprawdę jesteście mega i to bardzo pomaga !!!!
andziaxs, AnnaB., Gosa, manda21 lubią tę wiadomość
-
Pola to ja Cię pociesze, że ja w Twoim tygodniu w poprzedniej ciąży leżałam już z rozwarciem i dolezalam. Będzie dobrze! To już 30 tydzień. Nie masz drugiego dziecka, możesz dbać tylko o siebie. Zresztą mam nadzieję, że szyjka się nie popsuła
Vian czekamy na wieści.pola0909 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, myślę, że Kumen po prostu to mocno poruszylo i chciała tylko naszego wsparcia, zupełnie jak w każdej innej sytuacji o której mówimy koleżance i chcemy usłyszeć, że wszystko będzie dobrze, nic więcej. Poza tym to jedna z nas.
Ja właśnie wiedzę na krzywej, a potem jeszcze mam nadzieję zajrzeć do lekarza, żeby sprawdził szyjkę.
Agjot podziwiam i szanuje.
Vian, ja cały czas czekam na info co u Was!stayaway, andziaxs, Mama_Staszka, Karmazynova lubią tę wiadomość