Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurka wrote:To jest duzo bardziej skomplikowane
I uwierz mi nikt nie chcialby tego uslyszec.
Ja nosilam podkolanowki uciskowe (ale nie ze wzgledu na zylaki) w III trym. pierwszej ciazy, ale to zima byla. W lato sobie nie wyobrazam.
Laurka a może jak to wylejesz na klawiaturę to nam jakieś pomysły wpadną do głowy, a i Tobie będzie lżej?
Mama_Zuzia Ty się kobieto nawet nie wygłupiaj!! Chyba czas zwolnić tempo, bo Ci nie służy, nawet dzieciątko Ci to mówi.
Jak czytam czasem Wasze dolegliwości (skurcze, twardnienia, bóle kręgosłupa, spojenia łonowego, głowy, żylaki itp.), to dziękuję w duchu, że tyle mnie póki co omija i przestaję marudzić na swoje dolegliwości.
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Cześć dziewczyny. Gratuluję wizyt. Ciekawe ile moja będzie ważyć 6.07. No i ciekawe jak jest ułożona, bo ja w przeciwieństwie do Was, mimo drugiej ciąży, nie potrafię określić 😁
Szpitalne dziewczyny trzymajcie się dzielnie!
Vian, o Weroniczce cały czas myślę.
Dzisiaj byłam w szkole rodzenia. Akurat był temat zwiastunów porodu. Dla mnie to zupełna nowość. Chociaż moja ginekolog ostatnio powiedziała, że raczej mam się nastawić na cesarskie cięcie. Zobaczymy.
Robiłam dzisiaj badanie tsh i ft4 i po zwiększeniu euthyroxu - ft4, które było w dolnej granicy, trochę się podniosło 😁
Jutro mam diabetologa. Aż się boję co to będzie. Od 11 dni jestem na insulinie nocnej. Zwiększam dawkę, a cukry na czczo dalej powyżej normy. Na razie doszłam do 8 jednostek. Zobaczymy jak będzie dalej.
Arbuzy uwielbiam z pestkami jak Marchev 😁. Bób lubię, ale zdecydowanie wolę kupić mrożony z Biedronki. On jest taki młody, malutki. Nie lubię tych starszych, dużych nasion.
Mama Zuzia mam nadzieję że się u Ciebie wszystko uspokoi żebyś nie musiała jechać na żadną IP.
Laurka przykro mi z powodu córci i kota. Jest jakaś szansa że kot wydobrzeje? -
Monkle gdybym tu napisala otwarcie jak sprawy stoja miedzy mna a mezem to zapanowalby powszechny bulwers oraz jednoglosnie uznalybyscie, ze nie mam ani jednej szarej komorki.
Ula nie ma zadnych szans. To nowotwor. A kot ma 16 lat. Jutro o 11:30 zostanie uspiony a ja nawet nie moge sie pozegnac. Musze za to wczesnie wyjsc z pracy, zeby maz mogl do niego pojechac. Jestem tak dobita z tego powodu, ze nawet lez nie umiem pohamowac bawiac sie z maluchami, choc one nie wiedza co sie dzieje.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Nasza Najcudowniejsza Kruszynka - Weroniczka - postanowiła odejść do innych Aniołków dziś o 22:00. Dziękujemy Skarbie za te 16 dni razem i pamiętaj, że w naszych sercach pozostaniesz na zawsze.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
AmyLee44 wrote:Mamy trgo samego męża? 🤣 Tez nie lubie arbuzow fe fe.
Chyba tak AmyLee! Juz kilka stron temu doszlam do takiego wniosku 😜 Ale zaufaj mi, gdybym ujawnila szczegoly, to bys swojego pewnie zaczela calowac po rekach 😂AmyLee44 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
VianEthel2 wrote:Nasza Najcudowniejsza Kruszynka - Weroniczka - postanowiła odejść do innych Aniołków dziś o 22:00. Dziękujemy Skarbie za te 16 dni razem i pamiętaj, że w naszych sercach pozostaniesz na zawsze.
Boze, Basiu, tak mi przykro! Nikt nie powinien czegos takiego przechodzic! Ona na zawsze bedzie w Waszych sercach. Nie znam takich slow, ktore moglabym w tej sytuacji napisac.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Boże Vian tak strasznie mi przykro
serce pęka na milion kawałków
trzymajcie się z mężem. Weronisia zawsze będzie nad wami czuwała
przesyłam dużo siły
-
Basiu, Weroniczka miała najlepszych rodziców jakich mogła mieć na tym świecie przez ponad dwa tygodnie. Jest to ogromne niesprawiedliwe, smutne i bolesne, macie teraz prywatnego Anioła Stróża w niebie.. nie taka powinna być kolej rzeczy, nic nie ukoi lez matki po takiej tragedii, ale wiem ze przyjdzie dla Was taki dzień, kiedy podniesiecie się z tego z Mężem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 07:30