Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Komunikacja paczuszka właśnie została zabrana
daj znać jak dojdzie :*
Jest w kartonie po mopie parowym jak co haha, nie miałam innego 😂😘Komunikacja24 lubi tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Aannkkaa- lepiej trochę dzisiaj?
Noc była straszna, wstawałam chyba 5 razy,bo bolało mnie podbrzusze. Teraz leżę i jest okej, ale jak wstałam zrobić pranie to znowu brzuch skała i bol. Więc znowu gnije na kanapie. Najgorsze, że blizna strasznie mnie boli
Widziałam, ze u Ciebie też dziś nie jest kolorowoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 12:20
-
Karmazynova wrote:Nie nadrobię póki co. Trzymajcie kciuki proszę za dzisiejszą wizytę. Mam nadzieję, że z blizna nic się nie dzieje.
Trzymam kciuki! ✊✊✊ -
Cześć dziewczyny,
Nie mam siły na nic, czuję się jak w pierwszym trymestrze, dobrze że chociaż spać mogę mimo bólu żeber i braku możliwości spania na plecachoprócz tego wróciły delikatne mdłości i pojawiło się odbijanie. Bekam ciągle jak jakiś stary dziad
Poza tym po okresie radości z ciąży znowu mnie dopadają jakieś czarne myśli, martwię się czy wszystko będzie ok.
Kot prześmieszny z tym wąsem, może Stefan? Jakoś tak wygląda mi na Stefka
Dziewczyny szyjkowe, trzymam kciuki wciąż niezmiennie, bo sama siebie zaliczam do tego grona, mimo że od 10 tygodni szyjka bez zmian, w zależności od lekarza 30mm do 37. No ale tyle co ja się wylezalam na tym urlopie to nikt tyle nie leniuchowal
Miłego deszczowego dnia, ja dzisiaj zamierzam czytać, jeść lody i nie ruszać się z łóżka.
Buziaczki! -
aannkka wrote:Komunikacja paczuszka właśnie została zabrana
daj znać jak dojdzie :*
Jest w kartonie po mopie parowym jak co haha, nie miałam innego 😂😘
Dziękuję ogromnie za każdą pomoc. -
U mnie powrot delikatnych mdlosci od 1,5tyg. Wczoraj poznym wieczorem bylo apogeum, mial byc mily wieczor z małżonem, powyglupialismy sie, poczulam sie jak na diabelskim mlynie i sie wzielam za wymiotowanie... A w ciazy z synem ani razu nie wymiotowalam, wykonczy mnie ta cora
Kicius ciekawy, ja uwielbiam koty.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Komunikacja24 wrote:A to nie ważne, w reklamowe Biedronki nawet może być.
Dziękuję ogromnie za każdą pomoc.
Mam nadzieję, że ubranka się spodobają i chociaż trochę pomogłam ❤pola0909, Komunikacja24, stayaway lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
U mnie to samo nawrót dolegliwości z I trymestru, jestem bardzo senna, mdli mnie i tak jak Pom-pon, mnie też dopadają teraz jakieś czarne myśli, a już taka byłam zadowolona bo wszystko w miarę dobrze się układa. Teraz myślę, że sobie nie poradzimy, co chwile mam pretensje do męża, wściekam się. Ale zwalam to na brak snu, lub słaby jakościowo sen, bo co się przewrócę na lewy bądź prawy bok to mała mnie kopie, tak, że aż mnie budzi
Dziewczyny z szyjkami i twardnieniami, leżcie i odpoczywajcie ile się da!
Ja już się nie mogę doczekać swojej wizyty równo za tydzień, w poniedziałek
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
-
nick nieaktualnyAnimka, ja też kotów nie lubię, ale jak je znaleźliśmy na opuszczonej działce obok to były 3 żywe na 4. Matka chyba bez instynku albo coś, bo raz była, raz nie... Po kilku dniach jak poszliśmy to już została tylko ta jedna. Jak ją słyszałam cały dzień płacząca w gnieździe, a potem zobaczyłam leżące obok te dwa martwe kotki, w jakim były stanie... No nie miałam serca, nie mogłam jej nie wziąć. Nawet mąż nie miał nic do gadania 😅
Aaa, króliki 😍😍😍! Miałam kiedyś Maurycego, najsłodsze stworzenie świata 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 14:15
-
kark zakamuflowany na maksa wrote:Mila, ja od praktycznie miesiąca biorę żelazo 2-3 razy w tygodniu, bo mnie biegunki po nim męczyły, a mimo to hemoglobina i wszystkie parametry morfologii w górę nadal idą 😉
To wrzucam zdjęcie naszego nowego członka rodziny - kici 😊
I tak jak z synkiem z brzucha tu też mamy problemy ze znalezieniem imienia... 😌
Jakie cudo🥰😘 jaki wąs😘 ja tez mam kota ale już 7 letniego syjama 😉 mały zgredek z niego ale kocham najbardziej na świecie❤️ Zazdroszczę takiego malucha!!