Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusi 28 wrote:Ja to mam bóle nerek dzisiaj mnie strasznie dokucza jedna strona. Jutro mam wizyte to powiem o tym lekarzowi kurcze obym nie dostala skierowania do szpitala na jakies badania... bo córka ma wakacje mąż na wyjezdzieSyn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Karola9316 wrote:A ja odebrałam wyniki crp znowu 19
Ciagoe mam jakiś katar nie wiem już sama o co chodzi
Ciagly katar w ciazy dotyka 18 do 42 procent kobiet. Ja mam nos wiecznie zapchany w kazdej ciazy.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyKarola mój M mówi to samo 😳 Dobrze, że to kotka 😅
Narazie roboczo mówimy "Kot" 😂
A inne pomysły to Milka i Pchełka (dzieci), Stara (męża, marzy mu się drzeć na cały głos i wołać starą do domu 😐), Tequila, Mohito, Kadabra (moje, mamy suszkę Abrę tylko boimy się czy Kadabra nie za długie).Karola9316 lubi tę wiadomość
-
Hahaha mój mąż też chodzi po domu krzyczy na na szego kota niekiedy tak biecenzuralne słowa np. " ty kur.. Zaraz Ci złapie" już mówiłam żeby dodawał tam wyraz kocie, bo sąsiedzi pomyślą że za mną lata hahaha
kark zakamuflowany na maksa, aannkka, elvira, stayaway, Aster4n, AnnaB. lubią tę wiadomość
-
kark zakamuflowany na maksa wrote:Karola mój M mówi to samo 😳 Dobrze, że to kotka 😅
Narazie roboczo mówimy "Kot" 😂
A inne pomysły to Milka i Pchełka (dzieci), Stara (męża, marzy mu się drzeć na cały głos i wołać starą do domu 😐), Tequila, Mohito, Kadabra (moje, mamy suszkę Abrę tylko boimy się czy Kadabra nie za długie).
Az sie cala zatrzeslam ze smiechu z tej Starej! Padlam!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja po wizycie. Dziś bez mierzenia, ani ważenia, bo za tydzień w czwartek mam normalna wizytę.
Blizna cienka, ale trzyma i lekarz nie widzi nic niepokojącego. Na szczęście.monkle, Ula_Lbn, manda21, Pom-pon, k878, andziaxs, Laurka, stayaway, aannkka, Kaska, Leksi, AnnaB., elvira, magda.g85, cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Karmazynova- super!
Ja dzisiaj zrobiłam zamówienie w gemini i mam już chyba wszystkie rzeczy dla siebie do szpitala, dla młodej tez pare rzeczy tam kupiłam.Karmazynova lubi tę wiadomość
-
Karmazynova, a ile ma starszak? W sensie, jaka przerwa będzie między poradami? Oczywiście super, że narazie wszystko ok :*
Kark, ja generalnie wolę psy, ale tego to bym zaglaskala przez ekran telefonu 😍
Dziewczynki, strasznie mi przykro, że spora część z Was tak źle się czujeAle pomyślcie, że właściwie to już ostatnia prosta przed nami!
Ja to dziękuję temu na górze z całego serca, że u mnie (odpukać!!) wszystko ok i tak dobrze znoszę ciążę. Wiadomo, że są gorsze chwile, zgaga zaczęła dokuczac itp, ale nie jest to takie silne żeby mi w czymkolwiek przeszkadzało.
Teraz przez te 3 dni w górach zrobiliśmy 65 000 kroków. Podróż autem 4h w jedną stronę- też ok. Tak więc wstyd byłoby mi na cokolwiek narzekać.
Meldujemy się z Oliwcia w końcu z 3 z przodu - w 30 tygodniutakie już jesteśmy duże
pola0909, monkle, Kaska, andziaxs, Dargol, Mama_Zuzia, 91, Pom-pon, kark zakamuflowany na maksa, Komunikacja24, aannkka, miczitanka, Ula_Lbn, AnnaB., elvira, cytrynówka, Mańka, Dori777 lubią tę wiadomość
-
stayaway wrote:Karmazynova, a ile ma starszak? W sensie, jaka przerwa będzie między poradami? Oczywiście super, że narazie wszystko ok :*
Dziewczynki, strasznie mi przykro, że spora część z Was tak źle się czujeAle pomyślcie, że właściwie to już ostatnia prosta przed nami!
Ja to dziękuję temu na górze z całego serca, że u mnie (odpukać!!) wszystko ok i tak dobrze znoszę ciążę. Wiadomo, że są gorsze chwile, zgaga zaczęła dokuczac itp, ale nie jest to takie silne żeby mi w czymkolwiek przeszkadzało.
Teraz przez te 3 dni w górach zrobiliśmy 65 000 kroków. Podróż autem 4h w jedną stronę- też ok. Tak więc wstyd byłoby mi na cokolwiek narzekać.
Meldujemy się z Oliwcia w końcu z 3 z przodu - w 30 tygodniutakie już jesteśmy duże
Jesteś niesamowicie zgrabna kochana! Aktywności zazdroszczę, mój wskaźnik krokow w aktualnym stanie nie dobija nawet do 1000/dzień 😭😭😭 czuje się z tym strasznie zle i naprawdę mam czarne wizje przed sobą.
Jutro jedziemy do urzędu stanu cywilnego no i to już będzie dla mnie ogromne wyzwanie, a ja naprawdę byłam mega mega aktywna. Coraz bardziej zaczynam się godzić z wizja szpitalataka chuj*za trwa już tydzień
Gratuluje 3 z przodu!
Karmazynova lubi tę wiadomość
-
stayaway wrote:Karmazynova, a ile ma starszak? W sensie, jaka przerwa będzie między poradami? Oczywiście super, że narazie wszystko ok :*
Pięknie wyglądasz!
Też czekam z utęsknieniem na 3 z przodupóźniej na magiczne 32, a później oby jak najdłużej
Mama Zuzia, dlaczego spodziewasz się pobytu w szpitalu? Lekarz coś mówił? -
Pom-pon- czuje się mega okropnie od tygodnia, brzuch twardnieje, ale po prostu czuje ze coś może być nie tak. No nie wiem, boje się po prostu. Nie pamietam czegos takiego z synem jak teraz mam. Mam wrazenie ze wszystko na dole jest takie na ostatni spust , nie wiem jak to określić.
Nie miałam do czynienia z tymi firmami które wymieniłaś, wiec niestety nie pomogę 😪Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 19:50
-
nick nieaktualny
-
Mama Zuzia, biedactwo
jeszcze tylko jutro musisz wytrzymać, a w środę już się wszystkiego dowiesz. Jeśli faktycznie coś się dzieje, to lepiej żeby lekarz Cię położył na oddział i się Wami zaopiekował, bo to leżenie i myślenie w domu jest najgorsze, człowiek zawsze ma czarne scenariusze przed oczami..
Karmazynowa, to dobrze, ale wiadomo zawsze lepiej dmuchać na zimne!
Pom pon to już lada chwilao ubrankach też niestety nie słyszałam.
Karmazynova lubi tę wiadomość