Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola9316 wrote:Matko zwariowalam już totalnie. Niby miałam już wózek na oku, ale przemyślałam sprawę i jednak wolę później kupić lepsza spacerowke. I teraz pytanie czy któraś z Was miała doczynienia z firmą bexa? https://allegro.pl/oferta/bexa-fresh-fr18-producent-koncowka-kolekcji-8240729556?reco_id=b77f2919-a425-11e9-9c84-000af7f5ffd0&sid=1147bbb04b955b96a226cab2e664258d9124ef0862320b2d7366fdd6604cf017
Wózki Bexa, Bebetto, anex, adamex, taco itp to tak naprawdę jedno i to samokupujesz 2w1 za 2000, a po pół roku próbujesz sprzedać za 900zl. Oczywiście, że są osoby, którym wielki i ciężki wóz nie przeszkadza i mimo, że nie da się go złożyć w jednej części i upchnąć gdzieś w kąt mieszkania czy bagażnik auta, to są z nich zadowolone. Ja też byłam zadowolona z bebetto do czasu przesiadki w spacerówke
obejrzj pierwsze lepsze ogłoszenie na Marketplace: auto zwykle pisze, że gondola używana max 7 miesiecy, spacerówka max 3 miesiące
tak naprawdę wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od wózka. Jeżeli nie będziesz go często dźwigać, składać do bagażnika, rozkładać itp to pewnie będziesz zadowolona, zwłaszcza, że w aukcji jest tylko opcja wózka głębokiego, więc potem wiadomo, że w spacerówkę też musisz zainwestować, ale też będziesz o wiele dłużej korzystać.Aster4n lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kciuki za wizyty!
Pola- piękne zdjęcia, cudna pamiątka no i Ty 😍 kochana, wyglądasz jak milion dolarów!
Zwichrowana- brawo za ogarnięcie położnej!
Ann- rzeczywiście malutko Cię tutaj ostatnio, wpadaj koniecznie czesciej! Ale uhodowalas dorodnego chłopca 😍😍😍
A ja mam dzisiaj wspaniały dzień, 6 lat temu o 18:42 przyszedł na świat mój najukochańszy synek. Wtedy taki malutki, dzisiaj już kawał chłopaka poszedł dumnie z cukierkami do przedszkola i ciastem dla Pań 😭❤️ Kocham go nad życie i mam nadzieje ze ta miłość będzie tak samo wielka do malutkiej, bo to się wydaje ze już się bardziej kochać nie da, a następnego dnia znowu robi się kawałek wolnego miejsca w sercu żeby miłość pomnożyć 😍😍😍
Jutro robimy mu imprezkęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 09:51
pola0909, agjot1979, andziaxs, cytrynówka, Ann.., Mila, VianEthel2, stayaway, Mańka, elvira, monkle, marchev lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj w końcu idę do fryzjera. Przeciągałam jak mogłam żeby nie iść w czerwcu bo chodzę co 3msc i wtedy wypadałoby na początku września. Ale dotrwałam i w końcu dzisiaj będę mogła patrzeć się normalnie na siebie w lustrze 😂
pola0909 lubi tę wiadomość
-
Mama-Zuzia, Ula-Lbn dziękuję za komplement
Wszystko zasługa naszej fotograf
Mama-Zuzia to masz dzisiaj miły dzień , ja mam fryzjera na przyszły wtorek, idziemy razem z mamą więc będzie fajny babski dzień
Ucałuj synka od forumowych ciotek i złóż najsłodsze życzenia! Życzymy udanej imprezy urodzinowej
Ja zaraz pędzę do pracy, a potem leniuchuje. Wczoraj miałam powera, prałam, sprzątałam, gotowałam. Nie wiem skąd nagle dostałam tyle energii ale dzień wykorzystałam na maksa
-
AmyLee ja mam drugi dzien zgage, pierwszy raz w zyciu. W nocy nie dalabym rady spac na plasko, skladam na pol poduszke zeby mi nie cofalo z zoladka i jest ok.
Pola piekne zdjecia, do kiedy planujesz pracowac?
Ja Was pobije, bo na roz 56 mam 3 szt pajacow, 1 polspiochy i 1 body i nie planuje wiecej w tym rozmiarze kupowaczgubilam za to rozek i bedzie pretekst zeby kupic jakis ladny dziewczynski
ja z duzej spacerowki bylam zadowolona, bo moglam jezdzic po sniegu, ale do samochodu mam inna mala, lekka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 09:50
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Lenka no bez jaj co ta wasza malutka tak wyrywna
powiedz jej, że nic ciekawego teraz się nie dzieje, pogoda średnia, w telewizji nudy, nie ma co oglądać, niech czeka do września
Pola cudowna pamiątkarobiliście wszystkie zdjęcia w studio czy w plener też poszliście?
agjot czekamy na same dobre wiadomości po wizycie!
Mama_Zuzia wszystkiego najlepszego dla synka!! Ostatnie takie urodziny jako jedynak, mam nadzieję, że będą odpowiednio huczneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 09:52
agjot1979, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
-
Pola cudne zdjęcia 😍
Ann mamy podobna wagę naszych dzieciątek. U nas we wtorek było 2150g 😁ale z tego co pamiętam to jeśli chodzi tygodnie i dni ciąży to idziemy "łeb w łeb"😁
Matko jak ja chciałabym pójść do fryzjera. Ostatni raz byłam z rok temu. Dobrze że mam sombre to to wszystko jakoś nadal wygląda. A wszystko przez to że mój mąż wierzy w zabobony bardziej ode mnie i że mam nie ścinać nic w ciąży. No paranoja dla mnie ale nabrałam do głowy i klops 😂😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 10:00
Mama_Zuzia, pola0909 lubią tę wiadomość
-
Lenka- tłumacz dziecku że tu na świecie to nic ciekawego póki co dla niego nie ma:p hihi
Mama zuzia- wszystkiego najlepszego dla synka!
Do tyłu jestem bo mąż ma urlop i poświęcamy czas córce i ogarniamy dom:)
My z mężem oboje jesteśmy oszczędni, życie nieraz nam dało w tyłek więc nauczyliśmy się na wszystkim oszczędzać poza jedzeniem. Nasza córka miała najtańsze łóżeczko, wózek używany po 3 dzieci, nie miała rozkow,otulaczy itp. Zawijalam ja w kocyk i tyle. Teraz mam się poprawiła sytuacja ale też nie szalejemy. Mąż stwierdził że stelaż do kosza Mojżesza zrobi sam:) my każdy wydatek konsultujemy i nie wyobrażamy sobie inaczej.
Co do auta my mamy skode Rapid i do tego bagażnik na dach także myślę że damy radę spokojnie. Moja siostra ma octavie i 3 foteliki z tyłu też dali radęjak się popiesci to wszystko się zmieści;)
-
agjot1979 wrote:Animka serio upchnęli 3 foteliki z tylu w octavii?! My próbowaliśmy i nie dało rady, może to zależy od fotelika.
na pewnoja dwóch RWF nie wepchnęłabym chociażby dlatego, że mąż jest wysoki i siedząc za kierownicą to musiałby mieć kolana przy uszach, żeby się fotelik starszaka zamontowany tyłem zmieścił
-
Ann ja też się tego obawiam, bo mąż ważył 4900 😂 jak to tak będzie to nie wiem jak to popchne zwłaszcza że ja mam 157cm i przed ciążą waga ok 50kg i ogólnie wąską jestem - żadnej talii to tu u mnie nie ma 😂. Mi z USG z 1 trym. Wyszło 04.09 ale coś myślę że szybciej bedzie
-
Wczoraj mnie nastraszył ze jestem już krok od porodu. To ba izbie. Teraz jestem podłączona pod pompę z lekiem i czekamy na efekty czy cos zadziała.
Co do sterydow drugi raz nie dają.
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Po raz kolejny.
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)